Отговори
# 405
Добро утро. 
Ще ми се да разбера кога са родени Айдън и Дахан, сигурно са рогати Joy

Нез. Гледала  съм Огледален свят,Кварталът на богатите,  Вътрешен човек, Йешилчам, Пътят на Емир, Протектор  и почти целия  Шивач. Гледала съм филма за анадолските войници и Див мед.   С нетърпение чакам Джентълмена и заради Ебру.
Има няколко заглавия които не съм изгледала. Огледален свят,Емир ми е  любимия образ на Чаатай. Може би защото е един от първите турски сериали които съм следила с вълнение, но ролята му е емблематична. Вътрешен човек е любимия ми сериал с него. Неповторима история,  развитие , динамика , екшън и силния актьорски състав.  Трябва да гледам Кюбра, но съм захванала доста сериали, а времето ми е ограничено. Joy

Направи ми впечатление,че много добре подбират кога да покажат животните.  Heart Мисля,че не са просто случайно вмъкнати.

Желая ви успешна и усмихната седмица. Hug

# 406
О,ти  си гледала почти всичко!!!
Емир ще остане емблематичен образ за Чаатай, макар и не най-добрия му! И това е естествено, той се разви много след това и продължава да се развива.
В интерес на истината "Огледален свят" беше и моя първи турски сериал,който проследих от-до по телевизията.
Не знам как се случи, но, когато видях Чаатай и нещо сякаш ме залепи за екрана!
Никога преди това не ми се беше случвало нещо подобно.
Историята е банална и не толкова интересна, но играта и взаимодействието между актьорите беше страхотна. Особено на Чаатай. Казах си, ако човек може да прави това на 20 години, какво ли прави след това?
И така, не спрях докато не изгледах всичко с него.
И не съжалявам,защото имах възможността да проследя цялото му развитие, а то е забележително!
Харесвам всичките му образи, но любими са ми Яман, Сарп, Мехмет Али, Семих Атеш и донякъде Пеями.
Ти защо не изгледа "Терзи" до края? Нещо те разочарова или си го оставила за по-нататък?
Кюбра също е хубав, ролята на Чаатай е страхотна и за това, разбира се приноса е изцяло негов. Заслужава си да се види!
Може по-нататък, преди втория сезон да го гледаме заедно и да го коментираме тук.
С първия сезон не успяхме да го направим, защото превода излезна късно и малко момичета го гледаха още с излизането му.

# 407
Нина, препоръчвам с две ръце "Хартиени животи". Филм е, бързо ще го изгледаш. Чачо прави страхотна роля.

# 408
Нез, като цяло нямам причина поради която съм спряла да го гледам, освен липсата на време.
 Напоследък съм доста увлечена от  турските сериали и   хобито ми да  рисувам картини. Опитвам се да се разтоварвам и да правя нещо за себе си, чрез тях.  Но като започна да гледам повече от 2 неща на седмица ми става трудно Simple Smile
 Имам дете на 6 години  и вече едно попораснало бебе на 2 години, което все още не говори, не ходи  на ясла и прави само бели, но вкъщи Smiley  Покрай грижите за тях, домакинство, лекции, учене и друг вид заетост- не ми остава много време за друго.  
Ще гледам да изгледам Кюбра, а с  Хартиени животи ще е най-лесно:)

ПС Ще си допълня поста, че писах само за себе си.  Flushed Нез, напълно съм съгласна  за израстването на Чаатай. Даже не мисля, че е необходимо да коментерам, че съм съгласна,повече от ясно е. Неговото има е,като марка, някъде бях чела, че е хамелеон в актьорската си игра. Но мисля, че екшън сцените са му в кръвта.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 11:07 от Nina_Richi

# 409
Здравейте!

Нека новата седмица започне с порция солети

Чакам с интерес да ни покажат в следващите епизоди историите на Курт и Шефа

# 410
Курт и Мениджъра са супер добра комбинация.
Много са колоритни.
Месут също много добре се вписа. Не случайно казвам, че каста е на много голямо ниво и им трябва сценарист на тяхното ниво, за да стане качествен продукт. Ама явно няма за кога да го сменят и ще си довършат с тоя сигурно.

# 411

Всички сме така,Цвети! Само се моля наистина да ги разберем, защото в началото също започнаха с някакви истории, които просто приключиха, без да стане ясно нищо.
Нина, напълно те разбирам! С малки деца и толкова ангажименти, не остава много време за теб. Нищо, няма за къде да бързаш. Аз даже предпочитам да гледам бавно и да се удължавам удоволствието, но не винаги ми се получава.
"Хартиени животи" е страхотен, но имай предвид, че е доста тежък и си прецени кога да го гледаш.
Не знам до къде си с "Terzi", но като ти остане време си го догледай, защото много неща се изясняват и си обясняваш поведението на героите с течение на времето.
Голяма част от хората не го харесаха.Не знам защо? За мен си беше една страхотна психологическа драма.
Има време и за "Kübra". Той се гледа бързо(когато е с превод),защото сериите не са дълги.
И аз не мога да  гледам повече от един сериал, най-много два, ако са по различно време.
Напоследък покрай ученето на турски гледам повече, основно неща,които вече съм гледала, за да си упражнявам езика.
Сега сме много доволни, имаме Чачо на екран всяка седмица! Замислям се какво ще правим после, когато изчезне пак! Confused

# 412
Нези, все ще си намерим за какво да коментираме. Ще си преговаряме някой и друг проект. Няма да ни е скучно.

# 413
Така е, Жаки, ще си преговаряме!
Но преди това ни чакат "Кюбра" 2 и "Джентълмен"! Wink
Интересно ще ми е и как ще реагира Оя на случилото се!
Айдан се опитваше да я вразуми, но не успя.

Дахан, каквито и лоши неща да е направил, може ли да се сраввява с тези хора?
Човекът е буквално убиец, мамо!
Аз не виждам нищо такова.
Според мен е внимателен, джентълмен, дори харизматичен! Grinning

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 13:36 от NeZ_9

# 414
Така е, Жаки, ще си преговаряме!
Но преди това ни чакат "Кюбра" 2 и "Джентълмен"! Wink
Интересно ще ми е и как ще реагира Оя на случилото се!
Айдан се опитваше да я вразуми, но не успя.

Дахан, каквито и лоши неща да е направил, може ли да се сраввява с тези хора?
Човекът е буквално убиец, мамо!
Аз не виждам нищо такова.
Според мен е внимателен, джентълмен, дори харизматичен! Grinning
Даже се разбра, че ако Дахан е имал пари е щяла да си затвори очите, че е убиец.

# 415
Не знам...всъщност не съм много сигурна.
Не вярвам, Оя да продължи да мисли така за Екбер, въпреки парите му.
Да,тя търси сметка и изгода във всичко, но дълбоко в себе си, не би направила компромис с тези неща.
Поне,аз се надявам да е така.
Юксел беше човек,който се занимава със съмнителни неща. Да кажем,че за тях Оя си затваряше очите, но за убийства ,едва ли.
Тук изключвам убийствата, извършени от Дахан, защото те са за добра кауза.
Но Оя още не знае това. Wink

# 416
Днес ще има треййййй🤩🤩🤩🤩

# 417
Аз съм на мнение, че Оя би си затворила очите за всичко стига да има пари. Не случайно каза на Айдан, че Дахан е хем убиец, хем беден.
А убийствата са си убийства, без значение от каузата. "Добра кауза" всеки може да интерпретира според вижданията си. И за Екбер убийствата, които прави са за "добра кауза". Тук човек трябва да разчита на много неща, психично здраве, морал и т.н. на обществото. Всичко е комплексно и затова съм против убийствата.

# 418
Отговори или нова доза въпроси-днес!

Цвети, съгласна съм,че убийството си е убийство.
Винаги търся първо доброто у хората. За това искам да вярвам,че Оя не би предпочела убиеца на детето си, пред спасителя му, дори и за пари.

# 419
Не знам защо, но на Оя нямам грам доверие.
Като чуе за пари и дъщеря си на дявола ще продаде. Не знам какво би я стреснало за да предпочете дъщеря си пред парите. Тя на времето е използвала дъщеря си като касичка.
Защо й е сега да се отказва. За тази жена парите са важни, не Айдан. Поне досега в такава светлина ни я показаха.
Сега това отвличане, дали ще й промени нагласата, предстои да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт