Отговори
# 420
Ще видим! Wink
Мисля,че предстоящата серия ще е посветена на Müdür.

Освен,ако не е посветена на Айдан и Дахан.

# 421
Актьорския  състав е на много добро ниво.
Оя никак не ми харесва. Даже не видях особено голяма привързаност към Айдън. Гледа на нея,като на стока от която може да получи облаги. Е, може би преувеличавам. Но с една дума не е важно щастието и морала, а да имаш пари.  Затова с Екбар биха били супер двойка Joy Би трябвало опасността за живота на детето й да я разтърси. Но е много вероятно да не стане точно  така....  Интересно ми е кой е бащата на Айдън..
  Имам само едно очакване, фрагмента да ме накара да имам още куп въпроси.  Joy

# 422
Притеснен ли ви изглежда Дахан от вниманието и отношението на Лейля или му харесва?

# 423
Притеснен ли ви изглежда Дахан от вниманието и отношението на Лейля или му харесва?
Не мисля, че е притеснен, но още не съм изгледала повторно с превод.
На първата снимка изглежда раздразнен, но на следващите няма и помен от този поглед. Виждам само една умора.

# 424
Харесва му разбира се.
Кой мъж не обича да му чешат егото.

# 425
На първата снимка се издразни на Месут, защото много говори и не оставя Лейля да спи. Дори му шътна по едно време.

# 426
На първата снимка се издразни на Месут, защото много говори и не оставя Лейля да спи. Дори му шътна по едно време.
Тогава няма слука кво да го мисля. Приятно му е.

# 427
Хайде топъл, топъл!

Трейлър на епизод 10 на Gaddar - Не искаш ли да живееш?

# 428
Според мен е объркан, неудобно му е . Като се има предвид,че той е убил един от най-важните хора в живота й, бащината фигура.  За мен това е непростимо.  Не бих могла да  го преглътна. Но какво изпитва към нея и ще изпитва е въпроса?
Това ми напомни,че забравих нещо.
Направи ми впечатление как са кръстили клипа в ютуб канала.  Чудя се той ли се чувства обичан и забравя за проблемите си или тя?  Това за нея важи на 100 %, забрави мъката си. Намери своя герой и защитник, сигурно мисли,че е пратен от Бога  точно когато има най-голяма нужда:joy: Затова и се влюбва, но чак пък да е обичана Rolling Eyes

Вие как мислите и за него ли важи?

# 429
Ама как може такъв фраг значи? Не че не разбирам какво правят, но като знтам как турците си утрепват главните герои от раз и имам една доза притеснение, че на Луната това и е последна поява.

От вас го знам. Ако за подобни неща има други признаци кажете. Засега се надявам, че само искат да ни подхранят любопитството.  Аз съм почти сигурна, че тези сцени и в петък са ги имали.

# 430
Според мен е объркан, неудобно му е . Като се има предвид,че той е убил един от най-важните хора в живота й, бащината фигура.  За мен това е непростимо.  Не бих могла да  го преглътна. Но какво изпитва към нея и ще изпитва е въпроса?
Това ми напомни,че забравих нещо.
Направи ми впечатление как са кръстили клипа в ютуб канала.  Чудя се той ли се чувства обичан и забравя за проблемите си или тя?  Това за нея важи на 100 %, забрави мъката си. Намери своя герой и защитник, сигурно мисли,че е пратен от Бога  точно когато има най-голяма нужда:joy: Затова и се влюбва, но чак пък да е обичана Rolling Eyes

Вие как мислите и за него ли важи?

Нина, трудно ми е да преценя, защото в случая и двамата може би се чувстват обичани. Лейля усеща неговата подкрепа и я бърка май с обич, а Дахан направо си чу комплиментите и пеперудите в стомаха, когато й бяха дали "серума на истината".

# 431
Гери, като видях този фраг си помисли същото, че тези сцени са ги имали още в петък. И меко казана съм разочарована, фрага прилича на откъс.
Обаче се радвам. че Айдан ще бъде спасена. Не мисля, че ще я занулят. Нали все пак тази любов трябва да се издигне отново, като феникс от пепелта.

А сетих се, че Лейля като видя какво има в лаптопа каза на Месут, че снимките са като снимки на сериен убиец.

# 432
Хайде топъл, топъл!

Трейлър на епизод 10 на Gaddar - Не искаш ли да живееш?

Айдааан!
Трябва да те закарам до болницата. Стани.

Чакай малко,една секунда,  това се е случвало  по филмите, да изсмучат раната. Ние може ли  да направим  така?

Това е само по филмите,Айдан. Не може.

Не бъди предубеден, ето.

Какво?
По дяволите,той взе  момичето на гърба си ли?
Остави го.
Нека  я поноси, нека се умори, нека се измори и  ще получи добър удар, когато кажа.

Не ставай, не ставай...

Не искаш ли да живееш?

Аз... без теб живях ли...

Айдан!

Последното изречение малко  го интерпретирах по мой начин, защото тя говори неразбираемо . Wink

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 17:13 от NeZ_9

# 433
Жаки, няма лошо, може би ни подготвят за това което предстой. Пък и кой ли не обича да бъде обичан и спокоен?  
Гери и на мен така ми  се струва.  Сцените са били заснети в петък. Аз мисля,че Екбар  не иска да я убие, може да даде противоотрова и ще успеят да я спасят.  Пък и тя цялата се поти, тялото й преминава през агония и мъки.  Така, че един припадък не означава смърт.
Сю ми хареса в сцените. Обожавам  силата, която има този женски образ, минава през ада, но се бори и защитава любовта си.  Момиче с характер.
-Не искаш ли да живееш.
- Не мога да живея без теб .  Превода ми не е точен.

Звучи епично ..  В инстаграм прочетох,че ако Луната умре Гадар става терминатор Joy
Тук идеално  се пасва интервюто на Бусе, продължението с лекуването  на душата му и  нова любов.
50 на 50 съм в случая.
Това което имам, като лично усещане е,че тази двойка не си заслужава да бъде похабена така.
С Лейля липсва химия и огън , скука.

# 434
Ох, тая Айдан ще ме умори. Голяма фога е.
Не може да си стои на краката, ама пак търчи да го спасява....ах това момиче!

Общи условия

Активация на акаунт