Отговори
# 540
Да е жив и здрав!
С Чачо са приятели. Миналата година почти по това време ги изловиха да се прибират след заведение посред нощ. Wink

# 541
О да, спомням си! Опитаха се да направят интрига, ама не им се получи.

Тук, тия двамата са големи фоги

# 542
Да, опитаха се от една нормална приятелска среща да направят  голяма интрига. Не стана! Grinning
А извода от днешното видео зад кадър е, че ние тука се кахърим за сценария, за рейтинга, за всичко, а нашия човек се забавлява!
Много се радвам да го видя така усмихнат, чаровен, в настроение !
Страхотен е! Heart

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 20:50 от NeZ_9

# 543
Чачо развеселява зад кулисите на различни сериали.
Момчето зад кадър винаги с весело

# 544

Страхотно, Жаки!
Ами, това показва какъв човек е Чаатай!
Няма какво да се добави! Heart
Скрит текст:
Случайно гледате ли Dansing stars

# 545

Страхотно, Жаки!
Ами, това показва какъв човек е Чаатай!
Няма какво да се добави! Heart
Скрит текст:
Случайно гледате ли Dansing stars

Аз като го видя да се усмихва и неволно и яз се усмихвам.
Скрит текст:
Аз сега почвам да гледам

# 546
Гери и аз като рязах гифчета се усмихвах неволно

Скрит текст:
Аз гледам Денсинг старс

# 547
Добър вечер😊
Аличо и на мен ми е любим персонаж. Жив и здрав да е Ръза, изигра го брилянтно. Темата за аутизма я приемам лично и искрено се радвам, че я засегнаха толкова пряко в сериала, а Аличо се превърна във всеобщ любимец.

Скрит текст:
Гледам аз Денсинг старс, но все още имам да доглеждам епизода от миналата седмица, та първо него пускам на запис. Разбрах, че Емануела е изритала Ванката от шоуто и много ме е яд. Страхотен танцьор, който нямаше късмет с тази лигла. Истински фен съм на 52 годишната д-р Щонова. Уау уау уау тази жена на такава възраст как само изглежда и танцува😯
Скрит текст:

# 548
Наистина стана всеобщ любимец. Толкова добре си изигра ролята, че тя му стана като визитна картичка. Аз лично като чуя Ръза и Аличо ми е пред очите.

Скрит текст:
Леле, ама как тая Емануела ще го изгони, че има ли това право.  На Щонова и аз съм фен, много съм впечатлена от нея

# 549
Чачо е човек с невероятна, заразителна усмивка! Няма как да не те усмихне!

Скрит текст:
Йо, подкрепям те за Иван и лиглата, както и за д-р Щонова! Страхотна енергия има тази жена! Тази вечер, като бивша танцьорка се изкефих много на шопския танц!
Но и бившия ерген Виктор ми хареса за първи път!

# 550
Много е сладък тук

Скрит текст:
Малее, Наско е играл с нещо счупено, ама как не го боли?

# 551
Ох не знам как да съм по темата на темата, за да вмъкна и скрит текст. То днес нямаме нещо ново. Освен за напиша, че той Чачо си е страхотен и усмихнат, и ядосан, и влюбен и всякакъв😆
Скрит текст:
Те не го обявиха директно, че тя го е изгонила, по така се говори. На последния им концерт той като тръгна да я поздравява при оценките, тя му отблъсна ръката с много яд пред камерите. Личеше, че изобщо не го понася. Много ми стана неприятно поведението й още тогава, но като видях и, че са взели хляба на момчето, съвсем ми опротивя тя. А така хубаво танцуваше той, от душа. Виктор ми харесва, но там като цяло ми харесва тяхната двойка. Михаела е страхотна танцьорка и много спомага да се харесат😀
Скрит текст:

# 552
Здравейте Момичета, ♥️
Затова обожавам Чаатай, усмивката му е толкова заразителна...
Съжалявам, че в момента не мога да кача снимката зад камера на финала на Меджезира с бялата ризка и прекрасна усмивка .....
Скрит текст:
много ми хареса д-р Щонова, Дара, Виктор дори Емрах... много симпатизирам и на Валери ...но днес някак не ми хареса танца

# 553
Усмивката е емблемата на Чаатай!
Въпреки че и аз ,като Йо, ще кажа ,че го харесвам във всичките му състояния.

Скрит текст:
До колкото разбрах лиглата е закачала Иван, но той не и е отвърнал. Но пък е получил ултиматум от жена си и си е тръгнал сам.
Валери не ми хареса.
Другите ми фаворити са Дара и Джими.

# 554
Привет.

Да е жив и здрав Ръза Коджаоглу.   Мното добър артист. Мисля,че трябва да гледам и Чукур:joy: Само хубави неща съм чела за сериала. 

Чаатай е хубав мъж, с невероятна усмивка. Явно много се забавляват зад кадър.  Така и трябва.

Чудя се каква ли ще е ролята на Нюлефер? Как ли ще реагира като разбере,че това е баща й?

Общи условия

Активация на акаунт