Бързи здравословни въпроси и отговори – 45

• 36 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
https://superdoc.bg/lekar/d-r-verzhinia-petrova-georgieva-6231

Това е моята УНГ от години, много съм доволна, а съм с хронични проблеми. С носа по принцип, с ушите не съм имала от много време.
Иначе преди като ми се беше засегнал слухов нерв ходех в ИСУЛ, обаче там е едно чакане, едно мотаене от кабинет в кабинет, защото на едно място измерват слуха, на друго нерва, на трето консултацията, страшно изнервящо беше. Не отричам, че си разбират от работата, обаче много досадно, времеемко и изнервящо.
Във Вита си плащам, преглеждат ме като хората, не чакам, сега да видим какво ще се случи с това пищене, че засега не минава, но с този запушен нос наново…

# 391
Хаха, аз също принципно ходя при нея, благодаря.Наистина е много внимателна и си разбира от работата.

# 392

Направих си тест за алергия.. Този резултат означава ли, че добре се боря с нея или при всеки човек до някаква степен се откриват такива антитела?

# 393
Срещу мола на Стамболийски се тествах безплатно миналата година. Сега скоро из ФБ ми излезе реклама, че пак имат безплатен тест, може да ги видите Ототон се казва.

# 394
Може и от щитовидната да е, за съжаление.
Единствените случаи, в които са ми се подували стъпалата преди години, се дължаха на неовладяна хипофункция.

Незнам,какво беше но спаднаха и са си нормални...все едно не е било. Ще пусна едни изследвания да видя аз,какво става

# 395
Здравейте!
След прием на серотонинови АД, само за месец, ми се появи нещо като мравучкане в краката, потреперват все едно мускулите. А на моменти слабост, все едно съм изкачила стълби. Записах час при невролог и чакам. После ще посетя и ортопед. Усещам, че апетитът ми се е засилил, възможно ли е да е от качване на килограми това усещане? Някакви идеи какво да изследвам? Спрях тези АД, но явно страничните им не изчезват.

# 396
Пусни си едно изследване за вит.В12 и вит.Д .

# 397
Детето ми е с мускулна треска, а утре ще покриват нормативи от физическо. Rolling Eyes
Нещо мога ли дам? Знам, че преди да те стегне се пие аспирин, но вече е факт.

# 398
На колко години е ?

# 399
Прясното мляко облекчава мускулите.

# 400
Мисля, че аспирина все пак ще облекчи въпреки, че вече я има. Повече вода за да се хидратират хубаво мускулите иначе масаж също помага.

# 401
Аспирин на деца не се дава.
Може да се намаже с гела на Кройтерхоф с конски кестен и арника, облекчава претоварени мускули и стави.

# 402
Здравейте! Мъжът ми е с варицела, безброй пъпки най-вече по главата и температура от няколко дни. Освен температуропонижаващи, охлаждащ гел, спрей джинджира, ментоловия спирт за облекчаване на болката, какво друго може да се направи за облекчаване? Четох за ацикловир, но доктора не му изписа. Изписа му направо антибиотик, защото започна да кашля, но дали на своя глава да не му дам ацикловир? Някой с опит? В момента няма кой да питам. Благодаря предварително

# 403
Каква може да е причината за зелена диария при дете? Не е приемало зелени храни, няма му нищо. Преди 2 часа акото беше сухо и твърдо. Сега редичко и зелено. Пие сироп за кашлица биокс тими от 5 дни.

# 404
За мускулната треска лек масаж, ако има някакъв крем с арнкка както са писали вече.
Аз днес съм с болки в цялото тяло, като мускулна треска, отделно целият гръбнак ме боли и все едно има прищипан нерв на опашната кост и около плешките. Краката ми отекоха, собено коленете, много странно усещане. Като клекна ги усещам много неприятно. Отделно ставите на китките също ме заболяха.
Приятелка имаше същите оплаквания преди няколко дни, но тя е бременна и го отдаде на бременноста. Аз не съм. И на площадката чух майка да се оплаква вчера от отекли крака. Дали няма някой такъв вирус сега?
А още не съм се оправила от конюктивита, егати, трета седмица!!!

Общи условия

Активация на акаунт