✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Добре де, защо развалят красивите танци по този начин? Аржентинско танго на гръцка музика - пълни глупости. Тангото е толкова красив и страстен танц, Виктор и партньорка са толкова красиви и елегантни - танца щеше да им лепне перфектно и щяхме да се нагледаме на много страст и красота. С кой акъл опропастиха този прекрасен танц по този начин, не знам.

# 121
Чудесни Виктор и Михаела. Много ми харесаха.

# 122
Чудесни бяха, напълно заслужен резултат.

# 123
  • София
Иван и Йовита участваха в танца на Виктор и Михаела. Вероятно са репетирали заедно танца всички. Може и да му се случи love story все пак на ергена..... Ха дано...Много са хубави с Йовитката...и като двойка ще са
Heart Eyes Two Hearts

# 124
Хареса ми танца и музиката , но Валери изглежда дървено до така иначе гъвкава и пластична Дорина !

# 125
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не ми хареса нито хореографията, нито изпълнението, тотално разминаване в синхрона между Валери и Дорина. Илияна Раева разбира се лее захари за Валерко.

# 126
  • София
Дървеничък е Валери, но са много забавни всички тази вечер.

# 127
До тук Виктор и партньорка бяха най-добри. Този Валери много го бутат, а на мен ми е дървен.

# 128
И на мен танца на Валери не ми хареса. Той се забавяше и много пъти се разминаваха. Нямаше никакъв синхрон, а и самата хореография не ми допадна нещо. А и енергия нямаше.

# 129
Включвам се със закъснение. Дънди ме изкефи. Беше пружинка. Страхотна енергия струи от него.

# 130
  • Карлово
Мъжете-вип в шоуто не са танцьори. Ама освен за Орлин Павлов от предишни формати не си спомням за някой, на който му се отдават танците. От анкетата един не можах да избера. Иначе, ако не им придиряме, се справят според възможностите си. Валери и Михаела ми харесаха.

# 131
  • Bayern
Къде може да се гледа онлайн ?
Няма да успея да се прибера навреме …
Ако гледаш от БГ в сайта на bTV Plus  може да се гледа на запис.
Извън БГ може да се гледа запис на предаването от тези два сайта -
https://www.tubebg.com/search?q=Dancing+stars+&period=7days
https://www.nu6i-bg-net.com/search.php?keywords=Dancing+stars+&video-id=

# 132
Танцът на Виктор беше страхотен, много добре им се получи.
Валери и Дорина не ми харесаха, нямаха никакъв синхрон.

# 133
  • София
Виктор добре, но на Михаела как й легна гръцкото танго, страхотна беше,  просто уау за всичко! То на тази музика няма как да не настръхнеш.

# 134
Нямам никаква представа дали ми хареса танца на Мила ..
На роклята й ми хареса !

Общи условия

Активация на акаунт