✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много ми хареса Дара, отново беше страхотна! Ми най-добра е. Много артистична и много грациозна, както винаги. Поддръжката беше уау.

# 181
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хмм, цепя се от колектива, нищо уау не видях в танцът на Дара и Джими. Стандартна хореография, прилично го изиграха, Илияна Раева пресоли с възторга си де що манджи има.

# 182
Носиите на Натали и Димитър не са моето нещо. Оттам и впечатлението за танца им ми се развали.

# 183
Филип Буков коментира своя снимка във Фейсбук, докато стане време за неговия танц, всъщност може и админ да му поддържа страницата.

# 184
Значи, партньорът на Дара е такъв сладур, направо ми иде да го хвана и да го нацелувам:)Готини бяха, поддръжката се получи страхотно добре.

# 185
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хубава песен от култов филм, но този индийски танц по не ми хареса от първия индийски на Дънди тази вечер.

# 186
Грозно е да са по сами партньорите !
За втори път се случва !

Къде е този Филип , защо го няма ?!

Иначе танца не беше лош , но не е по мой вкус .

# 187
  • София
Пинокио Буков също беше добре днес, имаше най-много танц досега. Може би наистина им е по-лесно, когато танцуват без контакт с партньора. Малко усмивката му беше леко налудничава, но сигурно от зор да не сбърка стъпките. Joy

# 188
И Дънди, и Филип отсъстват поради професионални ангажименти, които явно не могат да бъдат отменени или променени.

# 189
  • София
Готини бяха, без да са изключителни.

# 190
Дара беше прекрасна!

# 191
Много ми хареса танца на Папи и Ани !
Този път се представиха супер за разлика от предния им танц !
Браво , личи си прогреса !
Стил и класа !

# 192
Краката на тази Ани са мечта.
Много красота с Папи

# 193
Ау, Папи! Много страстно и чувствено.

# 194
Горещ Папи, страстни бяха, харесаха ми много.

Общи условия

Активация на акаунт