✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Емрах няма да ми липсва.

# 241
  • София
И аз не искам да отпада Дънди, симпаттичен ми е и някак си смятам, че това шоу го развива. По-добре Емрах, въпреки че тази вече ми хареса.

Емануела също ми хареса тази вече, Калоян явно много и допадна, за разлика от Иван. Колко е важен партньорът и химията между тях.

# 242
  • София
Да, и на мен няма да ми липса Емрах.

Страхотна вечер!

# 243
  • София
Разкошна вечер, най-силната досега, голямо удоволствие беше да се гледа! Имаше много настроение, много енергия и много красота. Никой не ме подразни, всички бяха по-добри от преди, много съм доволна.
Харесах много Ивет, Дара, Папи, Натали, Емануела. Изпуснах Виктор, но от това, което дадоха накрая, вярвам, че и той се е справил отлично и ще си го пусна да видя целия танц. А пасо доблето на Ивет ще го гледам отново задължително.

# 244
Ангел и Дорина женени ли са?

# 245
Разбрах, че партньорът на Дара танцува и модерни (контемпорари?) танци и е участвал в нейни клипове. Ами това също е някак нечестно.

# 246
Получи се хубава вечер. Най-много ми харесаха Виктор и Дара. Интересно, нито харесвах Виктор в Ергенът, нито Михаела в изявите ѝ като актриса, а сега в това предаване много ми допадат. Емануела също беше добре, оформя се като фаворитка. Ивет ми беше ясно почти в началото, че ще получи максималните 40 т., получи им се, може би беше малко понагласено да им се падне такъв танц, за да блесне, но все пак - добре.

# 247
И защо да е нечестно?

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 23:10 от cardhu

# 248
  • София
Джими танцува на участия  на Дара, но хип хоп, не контемпорари.

# 249
Танца тази вечер на Емрах  го спаси обаче !

# 250
  • София
Чак пък да не е честно, какво като се познават, тук е различно. Дара определено много се старае и й се получават нещата. Хич не я харесвах като изгря, но явно зад лековатото поведение уж, се крие една упоритост, която носи успех. Симпатична ми е много.

# 251
Ами вероятно може и да ѝ е показвал хореография. Тоест знае как да работи с нея, както и тя с него. Характерите им са вече напаснати.
И защо да е нечастно?

# 252
Дънди как искрено се изненада, че продължава Simple Smile

# 253
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дънди се спаси, да не би Мила да отпадне, или Филип?

# 254
  • Street of Dreams
Гледам Дара е всеобща любимка, обаче аз нещо не й се кефя. Прекалено перфектна ми е и макар да знам, че всичко сигурно  постига с много труд, симпатизирам на тези с по-малки очаквания към тях - например Емрах, сладък е как се опитва да излезе от рамката си.

Виктор, може би защото не съм го гледала в Ергена, също ми е сред фаворитите.

Емануела е femme fatale и откакто не танцува с Иван (който по случайност познавам), се справя много по-добре. Според мен не вайбваха и тя беше потисната. Обаче каква скучна хореография отново днес - направо се отегчих от танца им, макар да беше добре изпълнен.

Ивет каратистката - уау, какво шоу и каква хореография - най-добрата до тук в предаването, поздравления на който я е измислил.

Натали беше като Пепеляшка на Дисни и танцуваше точно така.

Дънди се старае много, но е тромав.

Мила ако отпадне, ще съм ок с това.

Общи условия

Активация на акаунт