✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Според мен, Филип може да се наложи като Flowers Bananaсимвол, но на другия пол...Хванати за ръчика с Месечков.
Щонова ми е доста неприятна, пренатегната и драматична.Нещо като досадния зубър в класа.
Дънди ми е симпатичен, за габаритите си се представя добре.
Емануела- дървена.Кофти характерът ѝ вече е изписан на лицето.
Дара ми харесва.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 14:21 от gali-presi

# 361
  • Street of Dreams
За мен липсата на химия между Емануела и Иван беше видима, според мен той имаше високи изисквания, тя пък се чувстваше потисната от него. Явно й е казал нещо, което я е засегнало много, за да му набива така канчето сега.

# 362
# 363
  • София
За мен липсата на химия между Емануела и Иван беше видима, според мен той имаше високи изисквания, тя пък се чувстваше потисната от него. Явно й е казал нещо, което я е засегнало много, за да му набива така канчето сега.

Тя сега ще се старае повече, само и само да му натрие носа. Според мен танците са доста интимен акт и ако има някакво напрежение шансовете за добро представяне са по-малки. Емануела има потенциал, но излъчването й е студено.

# 364
Аз пък мисля, че изказването на Илиана беше по-скоро в строго шеговит стил. Според мен точно на нея й е много ясно какво значи да си ангажиран с работата си и да не можеш да я отмениш, заради нещо друго. Самият Филип мисля, че много драматично прие всичко и направи от мухата слон. Чак кекс-символ не ми е, но е сладък, самоиронизираше невъзможността си да танцува и имаха много сладки отношения  с партньорката си. И друго, което се сещам по повод журито, точно Илиана най-много поощрява танцьорите от четиримата и е най-ласкава (ако може така да се каже) в изказванията си. Но доколокото следя онлайн изявите й, мисля няма да остане длъжна на Фильо... и ще стане още по-голяма мухата. Даже се учудвам, че още не е публикувала нищо по този повод...

# 365
Беше излишно изобщо да се споменава, че го няма, щом правилата го позволяват и продукцията е съгласна да танцува на запис.

# 366
  • София
Дънди също един път беше на запис. Илияна тогава какво отношение взе?
Тогава имаше трагични, които бяха все на дъното. Вече са на етап, в който и по-малки неща могат да ги бутнат. Най-добрите и на запис ще останат, но Филип, Валери, Дънди, Емрах са си на ръба. Беше излишно Илияна да го казва, защото звучи все едно Филип е бил несериозен и отишъл да си прави кефа някъде. Твърде много драма, нищо сериозно не е станало. 😁

# 367
  • Враца
Илиана просто се майтапеше.. , тези коментари са глупост.

От къде произлезе това, че Емануела е тормозела Иван сексуално?? Гради ли се на някакви факти или поредните форумни измислици??

# 368
Вероятно той я е настъпил по невнимание на някоя от тренировките и тя е пожелала да го сменят. Rolling Eyes

# 369
Аз смятам, че зрителите справедливо си го изгониха Филип без никакво значение от изказването на Илияна. Не е добър в танците, явно и няма достатъчно време за тренировки. Журито го намирам за перфектно в този състав, абсолютни професионалисти.
Относно Емануела и Иван, вечерта когато стана ясно че няма да са повече двойка във формата той беше пуснал това стори, с  което очевидно ставаше ясно какво се е случило между двамата.. малко по-късно той го изтри..

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 15:14 от SHE_IS

# 370
Според мен пък трябва да спечели този, претърпял най-голяма метаморфоза. Това е шоу. Ако искам профи танци - има и други предавания.

Пълни глупости! Всички формати се печелят от най-добрият. И според мен трябва да е точно така.

# 371
  • Street of Dreams
Не знам, спекулации са че го е сваляла. Едната вечер, когато бяха на ръба да изхвърчат, но останаха - тя го погледна и очакваше някаква радост, прегръдка (както правят всички други), а той остана като камък с недоволна физиономия. Тогава вече бях сигурна, че има конфликт между тях.

# 372
Дънди също един път беше на запис. Илияна тогава какво отношение взе?

Ама на Илияна тогава основното и беше да каже, че не се е обърнал към нея като към специална жена от журито. Беше шега, защото после му даде мисля 8. Не помня дали коментира това, че е оставил партньорката си сама, но в крайна, сметка е истина, че не е готино. И Дънди го порязаха, когато беше на запис, макар че се спаси.

# 373
Не знам дали са го резнали, защото му се разминават плановете или защото просто не е събрал достатъчно гласове да се спаси. Аз не се занимавам с гласувания по тези предавания, ама и да гласувах ... от 11-12 човека едва ли ще ме грабне този дето дори го няма там, не е и танцът му да беше нещо "уау".

Ако пък заради промяната на деня на излъчване и неговия график сега се получава така, че ще трябва да липсва всяка втора седмица, ако не и повече ... може и да са го резнали, за да не гледаме записи постоянно, губи се смисъла.

Както някой спомена за журито, едно е да ги гледаш на живо пред теб, друго е на запис от определен ъгъл само. А и при живото предаване винаги има вероятност да сгафиш танца и доста се съмнявам за тия записи да им дават 1 възможност и квото стане. Обикновено ги играят танците по няколко пъти, докато операторите настроят "схемата" къде, кога и коя камера ги снима в деня преди живото предаване, та предполагам ползват някой от тези записи и си избират по-доброто.

# 374
Може би Филип да е бил любимец на Илияна и да е очаквала много повече от него затова да е била тази закачка от нейна страна.
Каквото и да си говорим Илияна в повечето пъти винаги дава повече точки спрямо останалите от журито.

Общи условия

Активация на акаунт