✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На мен журито ми допада. Илияна е леко дразнеща на моменти, но все пак тя е треньор на шампионки и има много набито око.

# 331
https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu/atanas-mesechkov-igrakh-s-i … i_news263063.html
Както виждате не му е за първи път игра потрошен и както виждате все още танцува и то доста добре. Стига сте го удумвали, умни хора сте ,щом сте могли да си направите профил в bg-mamma 😁😁. Той може сам да си прецени дали може или не може да играе.
yellow ,върнете се и прочетете какво сте написали вие.
Подкрепям мнението ви ! Тя цялата тема се измести.Вече не е за dancing stars ,Ами трябва ли или не да продължи Месечков и дали да се оперира!

# 332
  • София
Искат да оперират     Наско, той се дърпа..
Емануела пък си паднала по бившият й партньор..и той се дърпал ..

# 333
По последните сторита на Емануела опрделено си личи, че има bad blood.

# 334
Хаха, да , Емануела споделя отмъстителни цитати от типа, дето разни гимназистки си ги качват в профилите.

# 335
  • Street of Dreams
Да оставим здравето и кариерата на човека, аз искам да гледам хора, изпитващи заразно удоволствие от танца, а не гърчещи се от болка.

Какво е публикувала Емануела?

# 336
Аз много харесвам журито, малко по-малко Илияна.Другите две дами са ми много красиви и говорят хубаво.И Томаш харесвам. Изобщо цялото предаване ми е любимо.
   От участниците не харесвам Неделя- много театрилничи.Ще ми се Емрах да опровергае мнението ,че е келеш,ама надали.
  Днес мернах статия,че Наско ще бъде опериран, Неделя с нов партньор .

# 337
Опааа, сега по БТВ Филип Буков се оплака от Илиана Раева. И е прав, според мен.

# 338
Какво каза?

# 339
коментара й не му хареса - тя каза, че му дава по-ниска оценка, защото бил на запис. после ще публикувам запис от интервюто.

# 340
И мен ме издразни Илияна с този коментар.

# 341
Какво е публикувала Емануела?
Разни от този тип:
Скрит текст:

Може и да не се отнасят непременно за Иван, а примерно за някой от бившите ѝ, но на мен пак ми е смешно, че качва такива тийн глупости. Иначе и Иван не си мълчи, ето това е коментар под снимка с жена му:

Не одобрявам да коментират такива неща под снимките му, но по-добре да ги подминава. Жалко, че не се разбраха с Емануела. Като че ли с него имаше повече химия и шансове за финал.

# 342
Какво значение има дали е на запис или не?
Играл ли е, играл е. Бил е възпрепятстван с друг ангажимент, което със сигурност е било съгласувано при уреждане на участието му в ДС.
Илияна какво се прави на интересна, не разбирам.

# 343
Оо, Буков никому не остава длъжен. Пък била тя и Раева.

# 344
Той Филип още вчера беше пуснал нещо подобно на стори. Не знам за Раева, но за мен продукцията го изгони задето отсъстваше.

Общи условия

Активация на акаунт