✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Неделя и Наско ми харесаха най-много до момента. По принцип не ги харесвам, но бяха ефирни

# 436
Ама Наско защо така се напъва? Направо...танците им винаги предизвикват някакво напрежение в мен като ги гледам. Да, сложни поддръжки, обаче не ме грабват.

# 437
На мен не ми хареса Неделя, някакси подскачаше.
Чакам Дара, Натали и Виктор.

# 438
  • София
И за мен Неделя и Наско бяха най-добрите дотук. Това май им беше най-сполучливият танц. Имаше емоция и артистизъм, беше нежно и плавно и не ми оставиха впечатление за пренавитост.

# 439
Реклама на Dove. Боже, Боже! Ивет е голяма късметлийка. 😁🙄

# 440
Ох,Неделяяяя...много доброта-много нещо!Отивам да🤮

# 441
  • София
За първи път ми харесаха Неделя и Атанас, без да са ме грабнали особено.

# 442
Илиана Раева голяма Клеопатра. 😁

# 443
Дара и Джими бяха добри, но имах чувството, че някой им бе казал да танцуват на един квадратен метър площ и да не излизат от него.

# 444
  • София
Много ми харесаха Дара и Димитър, но това си беше free style.

# 445
  • Стара Загора
За пореден път ми прави впечатление силно критичното отношение на Илиана Раева към Щонова. Защо така? Даже й стана неудобно и се включи впоследствие нещо да ги похвали.

# 446
  • София
На мен много ми харесаха Дара и Джими. И ми се струва, че журито очаква от нея чудеса и съответно са по- критични, отколкото е необходимо.

# 447
  • До сърцето...
Оф, тоя Радков пак започна с тъпите си шеги. Тъмън си помислих, че се е укротил.

Дара определено не ме грабна, за съжаление Ивет също. Щонова най-добре засега (според мен, разбира се).

# 448
Какви бяха оценките преди Дара и Джими , че изтървах …

# 449
  • София
Много е сладка Дара, харизматична и талантлива. Много и се отдават танците и е удоволствие да я гледам. Поряза я журито пак.

Общи условия

Активация на акаунт