✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Май и журито толкова се е отчаяло от танците тая вечер, че видяха нещо малко по-прилично и се изсилиха с тия оценки Simple Smile Добре беше Валери, ама къде го видяха това 40 ... не знам. Май са гледали само Дорина Grinning

# 526
Е, как, видя си се целувката, то даже тя се дърпаше някак и по бузата я целуна… малко ми е неловко така да танцува с него, ако няма чувства, а именно така ми изглежда.
Хареса ми танца на Емануела, Виктор и Неделя, която доста порязаха този път.

Валери непрекъснато го бутат, изобщо не ми харесва на мен.

# 527
  • София
Валери ми хареса. Емануела не мога да харесам и това е. Партньорът й е супер, но тя ми е толкова анти. На другият полюс ми е Дънди, много симпатичен и старателен, а и партньорката му е една толкова лъчезарна и пластична, че го компенсира. Искам да останат още.

Веси ми се струва, че също има симпатии към Емрах, но целувката я притесни. Не ми допадат като двойка, тя е прекалено добра за него.

И накрая водещите - нетърпими са тази вечер. Радков е тооолкова лигав, плоски шеги, а Александра преиграва адски много. Отвратителни са и двамата.

# 528
Е, как видя си се целувката, то да даже тя се дърпаше някак и по бузата я целуна… малко ми е неловко така да танцува с него, ако няма чувства, а именно така ми изглежда.
Хареса ми танца на Емануела, Виктор и Неделя, която доста порязаха този път.
Те може да са заедно, но тя да не иска засега да се знае.

# 529
Може, ама горката тя, изобщо не ѝ подхожда…

# 530
  • София
Валери изобщо не го усетих и видях какво прави, защото гледах Дорина. Ах, Дорина - уникално танцува. Ще си я пусна после на запис пак. Много е добра. Тя веднъж е печелила, така че нищо чудно пак и да докара Валери на финал Wink

# 531
Мила ми хареса.

# 532
Eхааа ..изумителни Натали и Димитър! БРАВОООО!!!

# 533
  • София
Натали беше страхотна! Много ми харесаха.

# 534
Браво на Натали, много красиво танго. Най-добрият танц тази вечер.

# 535
  • София
Е, как, видя си се целувката, то даже тя се дърпаше някак и по бузата я целуна…
Как по бузата? По устните я целуна.

Много хубаво беше тангото на Натали. Не я харесвам и не вярвам да я харесам, но се справи чудесно и хореографията беше страхотна. Най-добрите бяха тази вечер. Избързаха журито с 10-ките за Валери, трябваше да ги дадат на Натали.

# 536
Мен ми се видя по бузата, тя тъкмо се беше завъртяла.

Натали и партньор днес са за 40ка, страхотен танц и хореография…

# 537
Танца на Натали е най-добрият тази вечер , лично за мен ! Много ми хареса , много е задобряла ! Браво ! Пак ще си го пусна , да го гледам !
Ето този танц заслужава наистина оценка 40 !

# 538
За Емануела да кажа - танцът ми хареса и тя ми хареса с тъмната коса. Дано така да си остане. Харесвам красиви хора, с леденостудено излъчване. Комбинира много студ и много силен сексапил. От нея се усеща или студенина или огън.

# 539
  • Street of Dreams
Чак върнах и пак не я видях 😅Не било писано, и без това ми е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт