✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добре дошъл на Валери в шоуто. Най- после хубав танц!

# 511
Дара не е професионална танцьорка. Точно в танците, които се танцуват в шоуто, тя едва ли има опит.

Това няма голямо значение. Тялото й е свикнало да танцува, пластично е, освободено. Все неща, с които другите за първи път се сблъскват сега.

# 512
Валери много ми хареса също.
На мен тази вечер ми е много приятна. Да, не е УАУ, като миналия път, но е лека, нежна и ефирна. И до тук повечето изпълнения ми харесаха Simple Smile

# 513
Да, опровергана съм от румбата на Валери и Дорина-красив синхрон музика/ танц! Браво на Валери! Миналия път бяха трагични, но сега-просто прекрасни. Елтън Джон помогна много-втора румба, но мнооого по- добра от предишната!

# 514
Не съм сигурна , че Валери игра , повече игра Дорина , отколкото той . Танца е хубав иначе .

Всеки път вместо Валери , пиша и говоря , че е  Крум . Много го бъркам с него !

# 515
  • София
Валери беше добре, защото нямаше почти никакви стъпки, само движения с ръцете имаше.
Наистина доста слаба вечер, особено в сравнение с фурора миналата седмица. Малко съм разочарована, защото очаквах още по-силни изпълнения от предния път.

# 516
И на мен ми хареса Валери този път, за разлика от предишния. Направо симпатичен ми с тези красиви ръце и с надеждите си за топ 5.

# 517
Валери е май първият танц, който ми хареса що-годе тая вечер. Макар и хич да не ми допадат румбите, особено когато ги дадат на мъжете, че през по-голяма част от времето по-скоро гледаме как партньорката танцува около него. Добре се справи все пак.

# 518
  • София
Мила ми е толкова антипатична, че и перфектният танц да изтанцува пак ще ми е противна

# 519
Мила ми е толкова антипатична, че и перфектният танц да изтанцува пак ще ми е противна
Аз съм така с Папи.

# 520
Много добре се справи партньорката на Виктор.

# 521
  • Street of Dreams
Дтнди е симпатяга, но танцува като пълничък третокласник пред техните - много старателен, но не знае какво прави.

Емрах през целия танц почти не погледна партньорката си, не ги усетих много. Въобще не видях въпросната целувка.

# 522

Аз съм така с Натали.

Танцът на Валери беше хубав, но не беше за 40 точки според мен.

# 523
Малко пресилени ми се видяха оценките нещо

# 524
Натали започна да ми харесва (откакто е) в това предаване. Най-сетне. 😂

Общи условия

Активация на акаунт