✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Продуцентите са решили да гонят Виктор тази вечер. Confused
Жалко, най-много ми харесва от мъжете-звезди.

Не ми се вярва, предполагам не е толкова надолу в зрителския вот. Дънди ми се струва, че доста хора го харесват, та може също да се спаси ... което ме води до мисълта, че Ивет може да е в опастност тая вечер както е покрай тях на дъното и беше първа, та може хората да са я позабравили след всички други изпълнения.

# 571
  • София
Мен ми се видя по бузата, тя тъкмо се беше завъртяла.
Не, това беше към края на танца вече. Току-що отново го дадоха на припомнянето на изпълненията.

За мен ще е грешка да изгонят Виктор, справя се прилично и в никакъв случай не е по-зле от Валери. Не знам защо последния го лансират толкова, може би заради майка му. Да, това тази вечер беше най-доброто му изпълнение, предвид възможностите му, но ако се гледа цялостното представяне до момента, Виктор като че ли е по-добър.

# 572
Вероятно, защото  Дара и Натали " имат опит в танците", т.и. справят се добре.

# 573
Продуцентите нещо забравиха да ги разбъркат хаха Подкараха ги поред на класацията на журито май Grinning

# 574
И Емануела много ми хареса тази вечер. И там ги поорязаха. Реално само Дънди беше зле.

# 575
Вероятно Дънди отпада.

# 576
Ех, много ми е противен Емрахчо.

# 577
Най-накрая. Трябваше още миналата седмица да си ходи

# 578
  • До сърцето...
Ех, много ми е противен Емрахчо.
Ама много...

# 579
Щонова ще се разплаче

# 580
А не. Трябваше да остане и сега. Емрах и Валери трябваше да са преди Дънди.

# 581
Определено Веси не беше особено щастлива , че продължават в шоуто. А преди много се радваше, когато продължаваха напред.

# 582
Трябваше Емрах да ти тръгне преди Дънди . Не че втория танцува добре , но поне е по - приятен за гледане и се стараеше !

# 583
  • София
Кой отпадна? Телевизията ми спя, да им се невиди и А1.

Споделяйте моля

# 584
Аз съм благодарна на всички участници-тацуващи или не толкова,защото ако не бяха те нямаше да имам възможността да се наслаждавам на това шоу🧡🩷💛💙💚

Общи условия

Активация на акаунт