✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз Наталито я научих от бг мама и темата Звездни компромати, а не от телевизора. Та там не се долюбвана особено  и бива често оплювана за стил, дрехи и прическа. А мъжът ми всеки път като я мерне ме пита тази с какво е известна. Та малко предубедена я гледам, но се справя страхотно и напредва с всеки изминал "танец Wink. А тази вечер беше УАУ! Мнооого ми хареса. Напредва яката и с тия дълги краци леле-мале.
На мен всъщност всички ми харесват, някои повече, други по-малко. Благодарна съм за това шоу и участниците.

# 601
Двойките стават все по добри, такава наслада за очите и душата. Отново си ги пуснах да се насладя този път на професионалистите, невероятни са, адмирации!

# 602
В официалната страница на Dancing Stars във Фейсбук са публикували разбивка на гласуването на зрители, жури и жури+публика:

Пълно разминаване между жури и публика. Аз гледах само до Дара, като доизгледам ще си кажа мнението.

# 603
Направо съм изумена от публикуваните разбивки със зрителския вот. Първи са Неделя и Наско. После Ивет и Тодор. Емрах също събира доста голям процент. Дънди това го е крепяло логично. Както и Виктор. На дъното е Папи, Валери и Емануела.

# 604
Натали прегоря

# 605
Как по бузата? По устните я целуна.
Имаше две целувки - едната по време на танца - по устните, а след танца  - отстрани на челото, но искаше по бузата сякаш.

Димитър на Натали много харесвам Blue Heart
Много си пасват като двойка.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 00:34 от Rosita

# 606
Тази класация вероятно много ще се промени другата седмица. Емрах с повече гласове от Виктор и Папи? Абсурд.

# 607
  • София
За гласуването на зрителите има значение и редът на участниците. Първите минали имат повече време да се гласува за тях. Затова Папи и Ани са с най-нисък зрителски вот.

# 608
Пък може и да не е затова. Ако изобщо има нещо вярно в този т.нар.  "зрителски вот ".

# 609
Видях целувката на ретроспекцията - струва ми се, че е част от танца, нали се "ядосват" взаимно. Танцът беше доста добър. Защо не харесвате момчето всъщност? Аз за първи път го виждам и съм неоредубедена, може би затова ми харесва.

Натали беше хубава, както винаги. Тя каква е , с какво е известна?

На Папи танца като танц изобщо не ми хареса, но първо беше добре изпълнен и второ - най-после нещо различно от латиноамериканската досада цяла вечер.

Според мен целувката не беше по сценарий, но имаше възможност да си я открадне и се възползва в точния момент. Точно като влюбен мъж, по-силно беше от него. Нея я притеснява показността. Склонна е да си тръгне по-рано, а и осъзнава, че не са реални претенденти. Иска да си спести публични вълнения.

Папи ми беше абсолютната свежа глътка въздух. Единствения танц, който си пуснах 2-3 пъти. Песента също беше свежа.

# 610
Като гледам тоя зрителски вот ... видимо е проблем това, че се гласува от началото на предаването и последните са прецакани стабилно. Ако си с последните 2-3 изпълния и журито не те сложат на първите места, пиши се бегал Grinning

Така наистина могат да си гонят когото решат с леко побутване в крайна позиция и ниски оценки от журито Grinning

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 01:56 от kr1s71an

# 611
Натали е синоптичка.
Не, тя е водеща на прогнозата за времето.  Много я надценихте. Истинските синоптици са учили 5 години метеорология, хидрология, климатология... повечето работят в НИМХ към БАН.  Натали чете от ауто кю готови прогнози, изготвени от истински синоптици.
Скрит текст:
От тези, които наистина са синоптици и в момента представят времето по телевизиите са Христина Балинска по БНТ и Стаси по БТВ.  Емо Чолаков също е синоптик, но той отдавна не води прогнозата.  По БНР също прогнозата се представя от истински синоптици.
Иначе всички тези дългокраки фръцли, които дават по БНТ, БТВ, Нова... Кикирезова, Станкулова, Малкоданска, Трифонова, Филипова... никога не са били синоптици, няма и да бъдат.

И да, Натали води и КУЛТ по БТВ

# 612
Стораро младши тире Емрах е налапал въдицата по Веси, но не е за нея! Мисли си, че Веси като всички жени ще се съблазни по парите му, хихихии, но тук ще удари на камък!

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 07:39 от Benichka56

# 613
Натали е синоптичка.
Натали не е синоптичка! Тя просто чете прогнозата за времето! И добре,че там се изразява правилно,че гледайки я в друго предаване, където участва, речникът и не беше както се полага за пред телевизора!

# 614
И да, Натали води и КУЛТ по БТВ

И от както я сложиха, не мога да я трая. Спрях да го гледам заради нея. Много слаба водеща, изкуствена и това, което най-много ме дразни - кани гости и говори повече от тях. Гостът казва 2 изпечения и тя, като вземе думата, забрави да спре. Все едно съм седнала нея да я слушам, а не госта. Липсва ми Пипи Sad

Общи условия

Активация на акаунт