Седмокласници 2023/2024 - тема 8 - здрави нерви и дълбоко дишане

• 41 575
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Кака й си беше съвестна, знаеше какво иска и приключихме бързо. Ама тук.......с тази девойка, зодия близнак......е забавление.

знаем се от юнската, та и ние сме на това дередже с Близначката. На тях другаде им е силата - купони, приятели, общуване. Да й се обади някой с проблем, тича да го решава, да утешава, да съветва. С 20 човека си пише сигурно ежедневно, е как да остане време за учене.

# 181
  • София
Я да не се оплаквате от зодии! Аз съм със скорпион - няма сила, която да го накара да направи нещо, което е решил да не прави, ако ще и тавана да срутиш върху него. Smirk

# 182
  • Варна
Момичета, да ви питам някой да е имал проблем с извиняване на отсъствия с медицинска бележка в АдминПлюс?
Големият ми син в петък не беше добре и не отиде на училище. В понеделник късния следобед отидох до личната и му написа бележка. Днес класната му ми звъни, че още стоят отсъствията неизвинени. Звънях два пъти на личната - каза всичко при тях е наред и да изчакам до петък. Чудя се просто дали е нормално?

# 183
Помолете личната да издаде бележката в хартиен вариант, за да може класния да извини отсъствията.

# 184
  • София
antonia, на мен в Школо ми се случи - след известно време се появи бележката.

Mama Ru, браво на твоята девойка! Важното е да добие увереност, другото - то само ще дойде.

# 185
Мама Ру, браво и от мен!

Я да не се оплаквате от зодии! Аз съм със скорпион - няма сила, която да го накара да направи нещо, което е решил да не прави, ако ще и тавана да срутиш върху него. Smirk

Моят е овен. Аз съм скорпион. Не знам кое е по-лошото и кой е по-големият инат.....Всеки ден имаме сблъсъци на характерите.

# 186
  • Бургас
Мама Ру, браво и от мен!

Моят е овен. Аз съм скорпион. Не знам кое е по-лошото и кой е по-големият инат.....Всеки ден имаме сблъсъци на характерите.

И при нас е така. Тийнчето е овен, а аз скорпион 😊

# 187
  • Пловдив
Наборчето е Дева, също като мен, та знам как да го удари на съвест, за да го издействам, без да се усеща Joy
По-малката му сестра, на която в момента също ѝ предстоят "матури" (4 клас) е Овен - е там просто съм безсилна... Все си мислех, че няма човек, който да ми надвие ината - е, родих си го Joy

# 188
  • София
Аз не вярвам в зодии. Дъщерята си е мързелана.

# 189
... Все си мислех, че няма човек, който да ми надвие ината - е, родих си го Joy
Ха-ха. Аз се чудех какво е да си имам дъщеря близнаци като мен. Ами, внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне. Сбъдна се. Не е лесно. Тя е на границата с рак. Хем прилича на мен, хем е  и това, което аз не съм, другото ми аз.
Братчето е овен с асцендент овен - огнен, упорит, избухлив, склонен на преговори, но и да се налага и в същото време слънчев и обичлив.

# 190
И аз със скорпионка. А сега и в комбинация с пубертет.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 10:04 от laurentin

# 191
О, те май всички са една зодия - "пубертет"

# 192
А, момчетата малко закъсняват. Те след 7 клас.

# 193
Моята е зодия риби, няма общо с тази не може да излезе човек с нея на глава , голям инат е  Браво на наборчето на Мама Ру децата трябва да са най-вече уверени в себе си!

# 194
О, те май всички са една зодия - "пубертет"
Най-точно казано! Днес си причиних китайското мъчение "ходене за обувки с пубер". Нямам търпение още малко да пораснат и да си пазаруват сами.

Общи условия

Активация на акаунт