Седмокласници 2023/2024 - тема 8 - здрави нерви и дълбоко дишане

• 41 587
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
bibi, да ти е жива и здрава рожденичката! Да бъде много щастлива и да постига мечтите си с лекота!
Аз мисля да освободя детето след ваканцията поне за първите 3 учебни дни, или направо цялата седмица още го мисля.
Заминаваме на 28ми и се връщаме на 7ми, а за ваканцията той ще е затрупан с домашни, които ще наваксва след като си дойдем. През тези десет дни неискам да го виждам да докосва химикал и тетрадка. Пълна почивка.
Вече броим дните с него до заминаването, но преди това утре Кенгуро, в събота пробен МАТ, в неделя 2 урока, и Български език наизуст за понеделник. 😉
Mama Ru, страшно се зарадвах като прочетох как се справя малката! Браво на детето! Страхотна е!

# 196
О, те май всички са една зодия - "пубертет"
Най-точно казано! Днес си причиних китайското мъчение "ходене за обувки с пубер". Нямам търпение още малко да пораснат и да си пазаруват сами.
Пробвай да пазаруваш с братчето на наборката. Нямам спомен в последните 8-9 години да съм влязла спокойно в магазин да премерят дреха или обувка. Ако успея да го вкарам в магазин нищо не му харесва, нещо не иска да пробва. С дрехите как да е, купувам на око по мой избор, после у дома първо се тръшва "Това няма да го нося, защо го купи?", след два дена като пита какво да облече му ги предлагам и си ги носи. Обаче с обувките е чудо на чудесата, защото там без мерене няма как и ако не уцелим от първия чифт е панаир и чудо "Няма да меря! Не искам! Тръгвам си!"

# 197
Моята пазарува с приятелки или най-много със сестра си. Аз пък понеже вярвам в зодии, да пазаруваш с Близнак е по-тежка работа и от китайската капка. Едни 8 часа в мола не ми мърдат все-ки-път.

# 198
Mama Ru, същото, че даже и рев имаше, защото "много се напрягам". Въоръжих се днес с търпение и дебелокожие, но скоро няма да повторя.

# 199
При нас най- лесно е пазаруването. Всичко харесва. Обувки ( маратонки, само това носи) купуваме онлайн, досега за 13 год. няма грешка. Дрехи се е случвало и от магазин,  основно и тук по картинка.

# 200
Моята е рак - има РД на 1 юли. Надявам се МОН да и " направят подарък " за РД с резултатите от НВО😃 Ако са добри , ще и кажа. Ако не - чак на 2 юли ще разбере.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 23:49 от poly_mnt111

# 201
  • София
Пазарувам предимно он лайн от години, амазон и подобни. Сега тя ходи сама по Моловете. Мола е до нас. Изобщо няма човек на света, който ще издържи да ходи с нея по пробни... Да виси да чака. Носи дрехи торби... Дънки и връхни. Супер слаба облечена в торби с Конвърс огромни платформи.  Head Band Може и да ми станат нейните дънки Joy И на баща й даже ще му станат, и той слаб и много дълъг. Друг е въпросът как ще изглеждаме в тези торби... Cold Sweat изобщо ситуацията е комична.....

# 202
С моята е лесно пазаруването, нищо че и двете сме близнаци - избира, мери пробва, решава, плащам, излизаме

# 203
Моите и двамата са лишени от всякаква форма на суета Smiley Хич не ги интересува с какво са облечени. Мразят да ходят да мерят и да избират - каквото им поръчам онлайн, това е. Питам от време на време дали нещо им харесва - всичко харесват Flushed Торбести панталони и дънки отказват да носят в ежедневието. Само спортно.... Единствената суета, която забелязвам е за кожата на лицето при петокласничката (усърдно се маже и почиства) и прическата при седмокласника. Но да не си помислите, че някаква модерна прическа има - просто не я търпи много дълга, а за гел или някакви стилизиращи варианти не иска и да чуе. Как е при вас с пушенето? Синът ми вчера ми разказва, че има вече 2-3 деца, за които знае от класа, че пушат. Носели си вайпове в училище.

# 204
И при нас като Jsed, никаква суета. Маратонки и дрехи онлайн поръчвам, само показвам, винаги ги харесва Satisfied
За пушенето- нищо не е казвал, но той и не споделя много такива неща... Иначе контактувам с две майки на негови съученички-там е страшна работа  - гаджета, дрехи, гримове Smile

# 205
  • София
Здравейте  Simple Smile моят син е 172см, 44 номер , направо за половин година израсна и продължава, а е един клечав. Ама да е здрав Simple Smile.

Аз искам да питам нещо и да си го обясня. Извинявам се предварително, ако се повтарям. Та , от 29 до 02.07.излизат резултатите, кандидатства се онлайн. След това като излезе първо класиране , необходимо ли е лично и присъствено да се запише детето, ако е прието, на коя дата и в какъв срок и друготото кога се подават за второ класиране документи? Интересуват ме дати, защото организирам някаква почивка и искам да е съобразена с кандидатстването, а нещо не успявам да се ориентирам.

# 206
2 момичета пушат цигари, момчета пробват снус, после повръщат в училище. Елитно училище, според резултати от нво. Според мен им идва в повече натиска. Не са слаби употребяващите ученици.

# 207
  • София
До 2 юли излизат резултатите.
Подаване на заявления - 8-10 юли - онлайн.
Обявяване на първо класиране - до 12 юли.
15-17 юли - записване на първо класиране или подаване на заявление за участие във второ класиране.
Т.е. до 15 юли спокойно може да се почива. Ние ще сме в Гърция 3-13 юли.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 10:42 от sanaka

# 208
  • София
Санака Simple Smile благодаря ти да точния, информативен отговор 🤗 това ме интересуваше ❤️ и ние Simple Smile

# 209
Много добра информация! На 16.07 се прибираме от море и на 17 все нанякъде ще поемем. Дано да ни е весело, въпреки че не знам как ще стане .

Общи условия

Активация на акаунт