Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява подаването на заявление до комисия и последващото подаване на документи за кандидатстване?
Какво представлява пробният изпит по БЕЛ в НТГ, Пловдив?
Какви са причините за натоварената учебна програма преди ваканцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява подаването на заявление до комисия и последващото подаване на документи за кандидатстване?
-
Какво представлява пробният изпит по БЕЛ в НТГ, Пловдив?
-
Какви са причините за натоварената учебна програма преди ваканцията?
-
Какви са препоръките за почивка преди изпитите?
-
Какви са причините за отпускане на учениците преди изпитите?
Може и да ми станат нейните дънки
И на баща й даже ще му станат, и той слаб и много дълъг. Друг е въпросът как ще изглеждаме в тези торби...
изобщо ситуацията е комична.....
Хич не ги интересува с какво са облечени. Мразят да ходят да мерят и да избират - каквото им поръчам онлайн, това е. Питам от време на време дали нещо им харесва - всичко харесват
Торбести панталони и дънки отказват да носят в ежедневието. Само спортно.... Единствената суета, която забелязвам е за кожата на лицето при петокласничката (усърдно се маже и почиства) и прическата при седмокласника. Но да не си помислите, че някаква модерна прическа има - просто не я търпи много дълга, а за гел или някакви стилизиращи варианти не иска и да чуе. Как е при вас с пушенето? Синът ми вчера ми разказва, че има вече 2-3 деца, за които знае от класа, че пушат. Носели си вайпове в училище.
моят син е 172см, 44 номер , направо за половин година израсна и продължава, а е един клечав. Ама да е здрав