Седмокласници 2023/2024 - тема 8 - здрави нерви и дълбоко дишане

• 41 573
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Наборката все се оплаква, че е дребна заради мен - през септември беше 153 см, 37-38 номер обувки, килограми - не знам точно, към 45. От тогава май няма голяма промяна. Като цяло понаедря последната година, а и растежът се забави.
Аз все си защитавам ръста и й обяснявам, че ще има по-голям избор на гаджета - кеф й високи, кеф й не толкова високи Stuck Out Tongue Winking Eye, ще може да носи обувки с най-високите токчета и .... май до тук с предимствата Grinning
Иначе аз винаги съм се чувствала изключително комфортно с ръста си и, освен за да стигна нещо на по-горен рафт в някой магазин, не съм имала проблеми. Сега обаче средният ръст наистина се е вдигнал, така че се надявам все пак да задмине моите 158 см.
За ваканцията - родителскпто тяло ще работим, децата - свободна програма в градска среда. Но мисля да направи поне по един пробен БЕЛ и МАТ вкъщи, няма да попречи на почивката. Ще се опитам да организирам поне една еднодневна екскурзия - около Луковит имаше един интересен природен парк май, пещерата Проходна или нещо подобно - някъде на въздух и слънце, всички имаме нужда.

# 136
  • София
И "Съевата дупка" е близо до Луковит.

# 137
  • София
Да се отчетем и ние миньоните😉.
Едната наборка, която се води по-малкия близнак дръпна в развитието пред сестра си преди около 2 години и съответно на нея цикъла й дойде по-рано (миналата година). Тя е 148-149 см и вече се гордее със своите 35-36 кг. Носи 35 номер обувки.
Сестра й, въпреки че нямаше цикъл до сега, от този месец вече е в отбора 😁, е по-висока и по-слаба, а именно 155-156 см и 35 кг. и носи 37 номер. Краката са й като сламки.
Костадинова31, не се притеснявай, ще дръпне детето. Аз дори вече съм по-ниска от едната девойка и колкото другата, а и цял живот съм си била дребосък. Не случайно и никнеймът ми е такъв😆. Винаги съм била най-дребната, но не страдам от това.
Не знам дали наистина ще намалят растежа след като им е дошъл цикъла, обаче на кг трябва да дръпнат, че това създава проблеми здравословно.
Ето днес по-дребната наборка стана и се оплакваше от световъртеж. Обаче от 10 дни намали сладкото заради пъпките и явно й се отразява. Тъкмо и аз днес написах една бележка за извинение на отсъствията по домашни причини.
А има ли някакъв нов вариант на бележките, в който следва да се представят? Чух някъде, че ще бъдат само по електронен път.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 00:28 от Malechka

# 138
На сайта на нашето училище има бланка, която трябва да принтирам, да попълня на ръка и детето да я предаде на класната. Тя извинява отсъствието по семейни причини

# 139
Момичета, ще ви опровергая за ръста и размера на обувките. Аз съм 170 см. и нося 37 номер обувки.  Наборката е малко по-ниска и вече носи 39 номер.
Исках да кажа, че аз съм от сравнително високите, но с доста малко стъпало.

# 140
Моята е 1.75м, 41 номер носи. Не знам точно колко кг е, но е изпъната като струна. Откъде този ген още се чудя Laughing Най-висока е в обкръжението си, дано се поспре да расте на височина, за да не й стане комплекс някакъв.
Ние ще пътуваме в чужбина за 10-на дни, като освен ваканцията, ще я освободя за още 3 дни преди това. Не планирам никакви учебни дейности, може нещо за в самолета да вземем, че по 4 часа в посока трудно минават понякога. Хем да сме улисани в нещо, понеже аз изпитвам ужас от летене,
 /така и не става по-добре с времето/ може на мен да си пусна по един пробен и времето минало Laughing

# 141
  • Варна
Да се отчета с набор-баскетболист. Ръст 189см., 72кг., 46-ти номер. Това са му мерките от септември, когато имат профилактични прегледи на отбора. Имам съмнение, че още е дръпнал. Но пък е най-малкият от трите деца и все още обича да се гушка 😁
Последните два месеца му бяха много натоварени. Всеки уикенд беше или на състезание или на пробни матури. Ваканцията ще го оставя на спокойствие да си навакса с часовете в школата по английски и да си засича време на пробни матури вкъщи. Пътуването ще е около Великден.

# 142
  • София
Моята девойка е 169 см 54 кг 39 номер. Вече е малко по-висока от мен и иска да спре да расте. На мен винаги така ми се е искало да бъде миньонче, тогава мъжете са по-високи Simple Smile
За момчетата не се притеснявайте, тепърва ще растат. Брат ми на 16 беше по-нисък от мен, а съм с 3 години по-малка. После като почна да расте, та не се спря. В края на гимназията беше 191 см - висок и снажен.

# 143
Братчето на наборката след дни става на 10. Висок е 138см, тежи около 26-27 кг, носи 33-34 номер. Наборката на 10г беше около 134см и тежеше 26кг. Въпреки, че навлезе в пубертета преди година, продължава да си расте със същите темпове - 4-5 см на година. Само позакръгли формите, но си е с фина костна структура.
За гените не мога да кажа нищо.

# 144
И моето е от високите, наесен беше 183 см, но си е пораснал още де . Обувки -45 номер, но на килограми изостава -52-3 кг е . И той играе баскетбол, за негово съжаление тук имаме само отбор в училище и е по- скоро за отбиване на номера, та не знам дали спорта оказва влияние върху височината . Ама да ви кажа, той съвсем не е единствения висок, почти всички момчета в класа му са около неговата височина

# 145
При нас нещата са приблизително 170 см., 50 кг.  и от 2-3 годии е спряла на 38 номер обувки. Много кльощава изглежда обаче и понякога я заставям да яде нормално количество сутрин, обед и вечер.
 Всичко мое е и нейно, но нейните неща са си само за нея, аз мога да се доредя, само ако на нея нещо и е омръзнало. И общо взето внимавам в картинката, ама аз нямам нищо против, щото се старае и учи детето.

# 146
  • София
Да почерпя виртуано, че днес и най-малкото дете в семейството придоби право на лична карта:

Само да е здрава и щастлива!

# 147
  • София
Да е много здрава, щастлива и късметлива наборката!

# 148
Да е здрава, успешна и честита!

# 149
Честита да е, bibi! Здрава и щастлива, и да влезе по първо желание на първо класиране! Flowers Four Leaf Clover Birthday

Общи условия

Активация на акаунт