Седмокласници 2023/2024 - тема 8 - здрави нерви и дълбоко дишане

• 41 578
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
bibi, здрава, щастлива у успешна да бъде! Много радост да ви носи най-малкото дете Revolving Hearts

# 166
  • Пловдив
Bibi, да е здрава рожденичката! Щастие и късмет ѝ желая!

Дребния днес си е последен ден вкъщи и понеже снощи пак имахме сериозен разговор за важността,да не се подценява годината, току-що ми донесе един решен тест по математика - справил се е с целият за 54 минути и половина. Една грешка има в първи модул и в разписването на една от задачите от втори, въпросът е че подредбата много му куца Sad
Каза, че следобед и по БЕЛ щял да прави и да си засече времето (за първи път засича и време).
Утре вече си е на училище,та трябва и уроците да погледне.

Мама Ру, много,много се радвам,за постигнатите резултати! Да продължава все така и да добие увереност в себе си - смятам, че това е едно от най-важните качества!

# 167
Момичета, сигурно е обсъждано, но не намирам...Къде в Сф все още има възможности за записване на присъствени пробни НВО?

# 168
  • Пловдив
Биби, честита да е прекрасната госпожица! Здраве, щастие и много успехи в училище и спорта!

Мама Ру, какви хубави новини споделяш. Искрено се радвам и вярвам, че с труд и упоритост ще се случат нещата, за които момичето ти мечтае.

Хей, момичета, не остана. Още три месеца зор и ще релаксираме колективно.   Simple Smile

# 169
Нашият зор ще е по-дълъг. В началото на юли тепърва започват изпитите по рисуване.

# 170
Момичета, сигурно е обсъждано, но не намирам...Къде в Сф все още има възможности за записване на присъствени пробни НВО?

http://mejduchasie.com/probni-izpiti/probni-izpiti-7klas/

Едно едно от местата, които съм видяла, че има възможност за присъствено.
Записах моя на пробен по БЕЛ и да видим какъв ще е резултата. В училище им дават пробни и е що годе задоволително на фона на останалите. Учителката казала, че е доста по- труден и затова реших да видя как ще се справи и на друго място. Не че си дава зор по този предмет..
По математика на пробния последен е 95, отново със сбъркана сметка, но каквото такова..Децата в училище по математика са доста подготвени и съм сигурна, че повечето допускат такива грешки..Ще разчитаме на късмет 🤭🤦.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 18:02 от Илейн_112

# 171
  • София
Биби, честита рожденичка! Да е здрава и щастлива и още по-щастлива, когато види къде е приета!

Мама Ру, много се радвам на новините. Сега е време и ти да повярваш в детето.

Честита пролет, момичета! Ехе още един сезон остана само, когато си честитим лятото, за децата ще приключва зорът, а за нас тепърва ще започна най-изнервящото. Вижда му се краят.

# 172
Честит празник на рожденичката на bibi да е здрава и много щастлива!
Мама Ру, какви хубави новини! Мисля си, че да вярваш в себе си е първата стъпка не само към успеха,  а към щастието изобщо Hug
За присъствените пробни изпити в София - обобщавам полезно инфо, което получих тук в темата - освен Междучасие, школа Ния и Образователни технологии предлагат такива пробни за външни ученици. Също школа Елит.
Честита пролет на всички Flowers Blossom

# 173
  • Пловдив
Нашият зор ще е по-дълъг. В началото на юли тепърва започват изпитите по рисуване.

Значи ще имате тогава стиснати палци от целия ни отбор. Simple Smile

# 174
  • София
bibi, честито право на лична карта на девойката. Да е жива и здрава, да топли сърцата ви с успехите и усмивката си дъъъълги години! Весел празник Flowers Hibiscus

# 175
Здрава и щастлива да е днешната рожденичка! С лекота да следва целите и да постигне всичките и мечти! Весел празник!

# 176
Здравейте! Има ли някой информация за паралелката с математика и физика в 125 СУ? И общо мнение за обучението в училището след 7 клас?

# 177
  • София
Bibi, честита да е девойката! Здрава и много щастлива!

# 178
Здравейте и от мен,

Честити 14 на наборката на bibi! Нека е разумна, здрава и да расте щастлива!

Mama Ru- браво, можело значи. Смятам ,че всички ще се стегнат и за НВО ще има изненади.
Удивлявам се на всички, които в момента изкарват по 95 точки,  страхотно.

Моята е далеч от тези резултати, да видим на края какво ще стане.

За ваканцията не съм мислила, тя сама си действа и решава кога да учи, кога не, и никой не може да й промени плановете. Но 3 дни сме на пътешествие, така че ще заредим батериите, дано да е хубаво времето!

Аз вече спрях май да се напрягам, каквото стане, такова. Но пък малката е друга бира и ще ми е интересно какъв ще й е късмета. Кака й си беше съвестна, знаеше какво иска и приключихме бързо. Ама тук.......с тази девойка, зодия близнак......е забавление.
И за да не трупам бели коси и бръчки, съм релакс на макс вече. Нейн проблем къде ще учи. Казах, обясних колко в важно, разбрала ме е!

Та казвате вече имаме 15 дни по домашни, ние опукахме 3, но и класната ни посъветва преди матурите да си вземем почивни дни за да се заредят децата, да поотпочинат. Не се бях замисляла за тези схеми.
Вече има 11 оценки, то проекти, то тестове, скоро ще се напълнят графите.

Честита Пролет!

# 179
Алексова, аз от 5 клас някъде чух, че в града има "руска" гимназия и вече знаех къде ще уча след седми клас. Майка ми от девет кладенеца вода носи да ме убеждава да вляза след осми клас в Икономическия техникум (80-те години на миналия век). Е, накрая вдигна ръце и ме остави да пробвам, тайничко надявайки се да не ме приемат. Аз пък заявих, че ако не стане с руската, след осми клас отивам в Строителния, но няма да уча в Иконома. Сега моята дъщеря иска Иконома 😉. И двете сме зодия близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт