С какво ви дразнят свекървите? – 155

• 37 537
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • France
...
Тя си е решила да живее в този вечен страх...
Тук вече съм 100% съгласна с теб

# 616
  • София
И на мен ми се струва съзнателен избор. Но това е много нездраво поведение. Правиш даден избор, виждаш, че е лош, продължаваш да го правиш и продължаваш да мрънкаш от избора си. Непрекъснато избираш да си жертва.

# 617
  • Пловдив
Продължавате да храните трола.
Знаеш ли кое е най-тъжното - възможно е да не е трол.

# 618
Е то за всеки пишещ тук ще се намери нещо, за което другите ще се чудят защо е направил такъв избор и как го търпи.
Просто Ариел е повече по темата, отколкото други и си набива на очи.

# 619
Омъжвахме се след  училище. Простимо да не сме зрели и опитни.
До децата няма проблем толкова, но тях защитаваме и се почва.
 Важно е какво мислят за теб, колкото да не ти пука се влияеш и дразниш.
 Но пораснахме и си решавахме проблемите един по един.
 Ако имаше този форум тогава ,да ми начукат канчето, може би доста неща щяха да са други. Колежки имах и споделях с тях, възрастните  ми натискаха  парцалите да трая , на моите години дето бяха - ами аферим, осъзнали се и командват мъжете си ,  от там другото.

Та дали ми помагаха, 5 жени бяхме, две на две и аз.
 Но веднъж  и те се стреснали , та говорили с един колега-шеф с авторитет ,да обясни на мъжа ми някои неща. Бях стигнала да не знам къде съм.
  Нерви и рев, докато се взех в ръце и или игнорирам,  или директно /овен съм,  не  владея дипломация/ се отръсквам  и  заминавам.  Няма само аз да оставам с отворена уста  като препарирана от удивление.

Ами 32 години, и  още три след мъжа ми изкарахме. Всякак ,няма равно , все с лъкатушене и турболенция , но заедно.
 И по-малко внимание кой какво казал, стига да не действа в ущърб. Пък и голяма работа  да действа. Прескачам  и заминавам дето съм тръгнала.
 Това е  , или мълчиш,  или отговаряш ясно и  си действаш.
 Всеки има право да се оплаче.  Но  е странно преди женитба/че и годеж няма/, преди деца , да се натрупва толкова  и без решение. А после какво?
 И не сте на 18-19.

# 620
Аз да питам Joy , понеже наближава Великден . Да изпратя ли мъжо и бебето за 1 час при родителите му за обяд ( защото свекървата няма да се спре да го пита " ще дойдете ли " и буквално живеят на 2 пресечки ) , а аз да не ходя ??Наистина са ми прекрачили границите и нямам желание дори на снимка да ги виждам .
Плюс цялото мрънкане ,ще е в това ,че как така няма да има баба снимки от Великден с внучето, които да изпраща после на приятелки у фейса ... ( Не толкова ,че са много набожни Sweat Smile )

# 621
Като не искаш да правиш нещо, не го правиш. И толкоз. Какви притеснения имаш? Няма ли да го опазят бебето един час?

# 622
Какво лошо има в това, че иска да се снима с внучето и да се похвали с него пред приятелки? То, освен твое дете, е и на сина ѝ, мило ѝ е.
А ти, ако толкова не искаш да ходиш там, не ходи!
Аз бих отишла. Да свиква, че без мен не може 😃

# 623
То в това ми е дилемата хахаха
Да свиква ,че без мен не може от друга страна хич неща да ги слушам или гледам Satisfied

# 624
  • София
Защо ти е толкова важно да не може без теб?

Не бих отишла.

# 625
Аз не помня защо не искаш да ги виждаш, но ако е така, спокойно могат да отидат двамата, не виждам нищо нередно.

# 626
Обичайната причина , не слуша какво и се казва .
Примерно аз и казвам " не давай повече мляко " , тя чува " дай още толкова " . Не дръж така бебето ,защото се изнервя .. тя " Абе нищо и няма " . Е такива неща вече ми гърмят главата

# 627
За един час няма какво толкова да му направят, все пак и бащата ще е там. Ако не искам да ходя, не бих отишла.

# 628
Щом не слуша какво й се казва относно бебето, значи няма да бъде с бебето, докато не започне да изпълнява каквото ти смяташ за правилно. Това е правилото. След тези пояснения, не бих ги оставила сами. Или и аз отивам и контролирам, или никой не ходи. Бебето си няма да дам на човек, на който нямам доверие, че ще ми изпълнява вижданията за отглеждане.

# 629
  • София
Обичайната причина , не слуша какво и се казва .
Примерно аз и казвам " не давай повече мляко " , тя чува " дай още толкова " . Не дръж така бебето ,защото се изнервя .. тя " Абе нищо и няма " . Е такива неща вече ми гърмят главата
Бащата нали ще бъде там? Той ще се оправя с изнервено бебе.

Общи условия

Активация на акаунт