С какво ви дразнят свекървите? – 155

• 37 537
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Едно време от 4-5 годишни бяхме сами на улицата. Говоря за група деца и наблизо до вкъщи, не самостоятелно. По селата и по-малките населени места групичката се движеше и по-надалеч. Сега, такова действие е криминализирано, закона казва, че не можеш да оставяш без надзор дете под 12 години. В Родопите са назад във времето и възрастните оставят деца и животни да се разхождат където им скимне. Ама за толкова малко дете, трябва да си невменяем за да го направиш. Толкоз за приемствеността от едно време

# 601
Историята не е фейк за съжаление.

https://www.francetvinfo.fr/faits-divers/disparition-du-petit-em … rnet_6477074.html

И аз си имам своите резерви за индукционните котлони.

Понеже и свекървата има индукционен котлон се чудя от къде идват тези щуротии. Микровълнова също има.
Нали би трябвало след като си върл противник на тези технологии да не ги притежаваш в дома си?! Или аз нещо не съм в час?

# 602
  • France
Говори с нея, аз съм пас.

# 603
  • Варна
Тоя линк не е на български.

# 604
  • France
Нямаш ли гугъл транслейт?
Скрит текст:

# 605
Говори с нея, аз съм пас.

Те децата й не искат да разговарят с нея, пък аз ли да се натискам?

# 606
  • France
Тогава проблемът е решен.

# 607
Тогава проблемът е решен.

Не е разрешен защото всяко едно (макар и рядко) семейно събиране се превръща в драма. Фалшиво цупене, фалшив плач, фалшиви истерии - чудничко просто.
Защото Властелина на дома няма думата над вече пълнолетните си деца.

# 608
  • София
Не отивай там. Остави другите да се занимават с тръшканията.

# 609
  • France
И? Това е проблем на децата ù, не на теб. Твоята грешка е, че позволяваш да стане твой.

# 610
И? Това е проблем на децата ù, не на теб. Твоята грешка е, че позволяваш да стане твой.

Мой е защото тя по правило на всеки прави на въпреки. А партньорите на децата й са най-голямото зло...

# 611
  • София
Остави я да си дудне. Когато има такива събирания, не отивай. Излез с приятели, отиди на маникюр, на пазар, чети книжка...

# 612
  • Варна
Всяко семейно събиране става драма. А вас коя точно пушка ви заставя да ходите?

# 613
Ариел, не ме бий  , ама май с кеф се оплакваш от драмите и ти дават тонус.
 Аз не бих ходила и също не бих искала да ми идват драматици, театърът не е   у нас, в окръжния град има, сграда красива, там е .

# 614
Страх я е, че ако не отиде, свекървата ще говори против нея пред годеника.
Тя всякак го прави, но сигурно на Ариел и се вижда по-безопасно да е пред нея, отколкото зад гърба и.
Разбираемо е, не виждам какво толкова се чудите.
Тя си е решила да живее в този вечен страх, но темата е именно за оплакване, без условия дали оплакващият се си е виновен сам или не. Wink

Общи условия

Активация на акаунт