С какво ви дразнят свекървите? – 155

• 37 546
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Не съм сигурна ,че е трол, напоследък хомо сапиенс ме удивлява много , а  съм видяла доста.
У нас микровълнова няма , не дават, а  ми се искаше да мина и през нея, толкова уреди счупих, това изпуснах.

# 586
  • София
Не съм сигурна ,че е трол, напоследък хомо сапиенс ме удивлява много , а  съм видяла доста.
У нас микровълнова няма , не дават, а  ми се искаше да мина и през нея, толкова уреди счупих, това изпуснах.
МАКАК така не ти дават, казваш, че искаш да ти купят една и толкова. Но не да се молиш, а заявяваш.

# 587
Не съм сигурна ,че е трол, напоследък хомо сапиенс ме удивлява много , а  съм видяла доста.
У нас микровълнова няма , не дават, а  ми се искаше да мина и през нея, толкова уреди счупих, това изпуснах.

Не е задължително да е трол.
Има хора вярват на какво ли не. Свекърва ми дето уж е с университетска диплома и практикува уважавана професия вярва на всичко, което някой от някъде й каже. Вместо да влезе в Интернет да провери и да се образова сама. Баба ми беше така, ама тя беше необразована селска жена, на свекървата какво й е оправданието не знам...

# 588
Че ти е  свекърва. Оправдание и половина.
 Куку ,синът си зарязал неговата в Швеция като се прибра веднъж, с кола ,точно за нея нямало място и не му харесвало с такова, за там  се наложило на квартирата.
 Не изисквам, даже се старая вече  и да не споделям, че го вземат за намек и  ми  изпълняват  и без молба.  Свиди ми се да ги  използвам.

# 589
  • София
Не изисквам, даже се старая вече  и да не споделям, че го вземат за намек и  ми  изпълняват  и без молба.  Свиди ми се да ги  използвам.
Има  под 100 лв. микровълнови, какво се притесняваш да кажеш какво искаш. Няма да им стане нищо, явно са добри деца, така и трябва.

# 590
Свекърва не е оправдание да не искаш да си в крак с новите технологии и да живееш в 19ти век. До скоро и мобилен телефон нямаше защото за какво й бил. Дори приятелят ми я игнорира и казва, че не я слуша главата.

# 591
  • София
Във Франция едно 2 годишно така изчезна миналия юли. Преди седмици му намериха скелета. Иначе бабата и дядото много добри хора - млади, още работещи, практикуващи католици... но оставили внучето да скита из селото

Оставили са 2-годишно дете да скита самО из селото?
Умът ми не може да го побере.
Как?
Ъъъ..
Не наистина нямам думи!
Как може такова нещо?
То не е и безотговорност даже, не знам как да го квалифицирам.
То е малоумнщина.
Не ако някой ми беше казал, че  в 21-ви век някой (освен, ако не е взет от лудницата със сериозни психически проблеми го е направил), нямаше да му повярвам.
Ама наистина нямаше да му повярвам!
Освен историята да е фейк.
Свекърва не е оправдание да не искаш да си в крак с новите технологии и да живееш в 19ти век. До скоро и мобилен телефон нямаше защото за какво й бил. Дори приятелят ми я игнорира и казва, че не я слуша главата.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 12:06 от Светулчица

# 592
Високо образован, не върви с интелигентност.
Едното е специалист в определена област, а другото включва обща култура, ниво на възприятие, креативно мислене, емпатия, любознателност и т.н.
От друга гледна точка с това ниво (над средното) има достатъчно мозъчен потенциал, да прецени, че определено поведение ще и донесе повече ползи😉

# 593
Големи ползи й носи - няма що. Цупи се като малко дете като не стане на нейната и после удря на задна, че да не я отрежеш както дъщеря й го направи.

# 594
Дори на свекървите е позволено да живеят без мобилен телефон, така си мисля аз, не виждам нищо лошо. Другото не коментирам.

# 595
  • София
А, колко млади нямат електронна книга, защото за какво им е....

# 596
Моята свекърва, въпреки че не беше лоша жена, въобще не беше надеждна за гледане на малко дете. Тя си почваше работата по двора, а детето направо го забравяше. Затова не го оставяхме там без нас, докато порасна. Мъжът ми в началото се цупеше, че не искам да оставям детето, но веднъж отидоха двама и след като цял ден той тича след малкия, му стана ясно за какво говоря.

# 597
Мъжете, учудващо бързо поумняват като ги оставиш за ден с детето. Най-добре сами.

# 598
Мъжете чудесно се справят с деца и един млад мъж, който е дееспособен, би трябвало, логически, да гледа поне толкова добре детето си, колкото възрастни хора с болежки, които са имали деца последно преди 25-30 години. Обаче въпросът е първо, дали има желание, второ, дали се насърчава (с тоягата или с моркова), трето дали му се позволява да прояви такова.

# 599
  • France
Историята не е фейк за съжаление.

https://www.francetvinfo.fr/faits-divers/disparition-du-petit-em … rnet_6477074.html

И аз си имам своите резерви за индукционните котлони.

Общи условия

Активация на акаунт