С какво ви дразнят свекървите? – 155

• 37 529
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Аз бих отишла. Да свиква, че без мен не може 😃

Аз ходех, докато децата станаха достатъчно големи, че да могат сами да кажат не искам и да го отстояват. Заради тях ходех.

# 631
Щом не слуша какво й се казва относно бебето, значи няма да бъде с бебето, докато не започне да изпълнява каквото ти смяташ за правилно. Това е правилото. След тези пояснения, не бих ги оставила сами. Или и аз отивам и контролирам, или никой не ходи. Бебето си няма да дам на човек, на който нямам доверие, че ще ми изпълнява вижданията за отглеждане.
Аз , това и на мъжа си обясних. Не е до на кой майката е . Аз и на мойта майка и нямам доверие следователно не я давам и на нея . Не слушат , те знаят по добре и това е ..
За това ми е дилемата да отида ли заедно с мъжа ми и бебка за час или не .
Преди 2 дена , той ми предложи да отиде сам с бебка за 20 минути до техните . Съгласих се . Връщат се , а тя беше почервеняла от рев ..
Общителна е , не е защото мен ме е нямало . Просто не знам как да подходя

# 632
  • София
Остави бащата да си гледа детето. Не създавай излишна драма.

# 633
Остави бащата да си гледа детето. Не създавай излишна драма.
Нямам и време да създавам драми . В чуденка съм . Така или иначе да направя .. за това си казах да попитам тука хаха

# 634
При това положение аз бих отишла, давам детето за снимките, после си го държа половин час гледайки си телефона, без да слушам разговорите и после сритвам дискретно мъжа си да си ходим.
Защото дори и да останеш вкъщи, само ще мислиш дали реве и дали е добре и ще се измъчиш.
Иди, но с нагласата, че е за едни снимки и толкова.

# 635
Остави го, наистина. Ако не си гледа детето, няма как да влезе в час. И не само до свекърите, нека го гледа и през останалото време, когато има възможност.

# 636
  • София
Разказвала съм - не стъпвах при свекъра ми (нито той - вкъщи), мъжът ми водеше малкия там от раждането. Хем той се научи да си гледа детето, хем аз имах време за себе си.

# 637
Айде няма нужда да се упражняват върху бебе. Отивай и си го гледай.
Много малко мъже биха се противопоставили на майките си. Все пак са майки и са ги отгледали, без трайни увреди.
Та ако държа нещо да е свършено, както искам, си го върша сама. Онази приказка за вълка дето му е дебел врата, нали я знаеш.

# 638
А бащата изпълнявс ли твоите виждания за отглеждане? Ще се противопостави ли на мйака си ако прави нещо не в тези виждания? Ако да, ОК. Ама ако не, аз не бих си оставила бебето на произвола..

# 639
Ама ние всички се упражняваме върху бебе. Но, в случая, то си има двама родители.

# 640
  • София
Бащата е родител на детето, колкото и майката. Има пълното право да има собствени виждания за детето си.

# 641
Е то за един час е рай! За мен все се мусят, че не искам да оставам с преспиване. Ако е за час, няма да пропускам Grinning

# 642
  • София
А, аз карах мъжа ми да стои половин ден там. Че да презаредя батериите.

# 643
А ако не им съвпадат вижданията?

Бащата е родител на детето, колкото и майката. Има пълното право да има собствени виждания за детето си.

# 644
  • София
Разговарят и преценяват. Имало е случаи, при които мъжът ми е бил прав, а аз щях да сбъркам.

Общи условия

Активация на акаунт