Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 39 494
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Фрида, ние правим само ЗЕТ 😁 Имаме ПИД. Става въпрос за ЗЕТ на естествен цикъл. Понякога няма причина, медицината не е толкова развита, за да има категорична причина за биохимична бременност. Перфектен ембрион, перфектна лигавица, отлични хормони. Просто малшанс. ☺️ Взети са мерки и за тромбофилията ми. Може наистина Естрофем да е виновникът. Ще си пускам изследвания и ще стане ясно.

# 631
Здравейте , ден 8 след СЕТ на 6- дневен бластоцист.  Днес сутринта урин.тест отрицателен Sad (а пише че над 6 миу чувствителен ) . В петък отивам за кръвен по план, но надежда почти нямам. Нали до сега и урин тест трябваше да покаже?

# 632
По-добре е да си пуснеш кръвен тест.

# 633
Много се радвам, че всичко е наред с бебоците при всички ☺❤❤❤
Аз много се притеснявам за следващия трансфер. За първи път правих ЗЕТ с Естрофем и за първи път имам успех. Предишните ми три(реално са 4ри) замразени трансфера в България бяха на естествен цикъл с резултат 0, но не бяхме правили ПИД. Имам един нормален свеж с 0 и един свеж с Естрофем, пак с 0. Сега сигурно ще сме на естествен цикъл с Летрозол и толкова много ме е страх. Не искам да си "изхабя" ембрионче. Ако пак бях с Естрофем щеше да ми е много по-спокойно....не знам вече. Втълпила съм си, че на естествен цикъл не мога да забременея.....след толкова 0-ли.

Кактусче, аз имах 5 ЗЕТ с естрофем с ембриони на 5ден с ПИД с грейд 5АА и 3АА и винаги резултат 0. Последният ми 6ти на брой отново беше ЗЕТ, но този път на естествен цикъл с летрозол на 6 дневно минало пид , в момента съм в 11 седмица🩵  Другата разлика в успешният беше, че направихме трансфера под пълна упойка. Аз съм с обърната матка, силно изместена в дясно и трансферите при мен са много болезнени и не мога да се отпусна, което също знам, че е важно. Както и преди самият трансфер в стаята докато чаках ми сложиха система против контракции, не мога да кажа обаче медикамента. Не знам кое от всички промени проработи, а може и да е порсто късмет, факт е обаче че сме имали ембриони статистически с много по-голям шанс за имплантация от този, а до такава така и не стигнахме тогава цели 5 пъти (2 от които слагахме по 2)

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 09:22 от Jojo_45

# 634
Jojo_45, много ти благодаря за куража ☺️❤️❤️❤️ В Турция не изписват спазмолитици. В България имах инжекция НоШпа преди всеки трансфер, но всички бяха неуспешни. Не съм имала до сега трансфер на ЕЦ+Летрозол, а само класически ЕЦ.

# 635
Момичета, чета ви за постите, молитвите и църквите. Радвам се, че едно или друго помага на някого, но искам да успокоя тези от вас, които смятат, че не са достатъчно набожни и че затова не им се получава.
Аз съм атеист, категорично. За мен богове не съществуват, а вярата е еволюционен остатък у хората от преди да се развие науката и да си обясним много от феномените, които сме отдавали на богове. Отделно от това, без да навлизам в подробности, личността ми и семейството ми противоречат на библията. Ако живях в тъмните векове, или в днешен Иран, щяха да ме убият с камъни.
Имам само едно ин витро, засега успешно, 10та седмица вече. Ако имаше бог, точно на мен нямаше да ми даде дете, пред всички праведни молещи се в църквите или извън тях.
Вярата в богове или липсата на такава едва ли влияе на друго освен на собствената ви нагласа.

Постите обаче може да имат значение. Вегетарианка съм от 15 години. Не е пълно прочистване както е при постите, но предполагам, че може да е повлияло на вътрешната среда и т.н. Все пак приятелка също забременя от първото ин витро, а доколкото знам яде месо, така че може и да няма значение.

Дано с това съм успяла да успокоя някоя бъдеща мама, която е пропуснала моленето и църквата, и сега се чуди дали това е било фактор.

# 636
Jojo_45, много ти благодаря за куража ☺❤❤❤ В Турция не изписват спазмолитици. В България имах инжекция НоШпа преди всеки трансфер, но всички бяха неуспешни. Не съм имала до сега трансфер на ЕЦ+Летрозол, а само класически ЕЦ.

Кактусче ние сме в Турция също и вливката преди трансфера за да релаксира матката ми беше преложена от доктора тук, попитай става въпрос за банка, която ми вляха еднократно докато чаках да ме вкарат за трансфер ❤ Кураж, аз при такива хубави ембриони каквито имах и винаги кръгла 0 се бях отчаяла, казах си явно не ми е писано, и изтърсака ни изненада, беше отписан от нас във фризера, останал последен, обмислях дори следваща стимулация, но докторът ме спря. Ако трябва да бъда честна този ембрион дори не го брояхме, казвах си щом 5 дневни с такъв грейд дори не стигнаха до имплантация този няма шанс. Клише е, което и аз съм чувала много пъти, но излезе истина “никога не знаеш къде ти е късмета” ❤

# 637
Jojo_45, благодаря ти ☺️❤️☀️ Напълно е възможно банката, която са ти вливали да е било заради пълната упойка. И ние имаме едно 6дневно след ПИД, а дори се чудихме дали изобщо да му правим ПИД, а то се оказа здравичко ❤️☺️🙏

# 638
Банката която вливат в Бг е гинипрал, на няколко момичета, които бяха с мен им вляха, имаха доста неуспехи преди това. Все още не знам техния резултат, но ще споделя ако имам информация.

# 639
Jojo_45, много ти благодаря за куража ☺❤❤❤ В Турция не изписват спазмолитици. В България имах инжекция НоШпа преди всеки трансфер, но всички бяха неуспешни. Не съм имала до сега трансфер на ЕЦ+Летрозол, а само класически ЕЦ.
За сега имам по-голям успех на ЕЦ. Чувствам се и много по-добре.
Надявам се успехът да задържи, за да не сменим пак на стимулиран, че изобщо не ми се пие Естрофем. Не виждам и причина, ако цикълът е ОК хормонално и лигавицата също е ОК.
Аз също се притеснявах малко, че на ЕЦ може нищо да не стане, но както казах имам по-голям успех отколкото на стимулиран.
Надявам се да имаш и ти успех следващия път и да се развие бременността!

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 11:50 от Anniey

# 640
Не зная доколко постите помагат. Аз съм вегетарианка от няколко години. И млечни почти не консумирам. В сурово състояние не ги ям освен кисело мляко, макар и то да е след някаква преработка.
Първият трансфер нито съм постила, нито водила кой знае какъв режим. Забременях от първия опит. Сега не стана така лесно. Но и годините ми са доста повече.

# 641
Не зная доколко постите помагат. Аз съм вегетарианка от няколко години. И млечни почти не консумирам. В сурово състояние не ги ям освен кисело мляко, макар и то да е след някаква преработка.
Първият трансфер нито съм постила, нито водила кой знае какъв режим. Забременях от първия опит. Сега не стана така лесно. Но и годините ми са доста повече.
Годините имат значение, но определени храни като месото май не. Аз друго си мисля. Дали вегетарианството помага за по-слабо гадене или няма връзка пак Thinking Всички повръщат и не могат дори да пият всякакви напитки, а аз съм с едно едва доловимо гадене и си ям всичко. Така чаках истинските симптоми на бременност, да не можеш да излезеш от банята сутрин, а то... нищо. Ти си вегетарианка, как си със симптомите, гаденето?

# 642
  • Пловдив
Аз нямах абсолютно никакво гадене по време на бременността. Месо ям поне 6 дни в седмицата.

# 643
Доскоро повръщах или сутрин, или вечер по веднъж, понякога и по 2 пъти, но рядко повтарях. Сега съм в 13 г.с. и в понеделник последно вечерта като се прибрахме от феталната повръщах. Има жени, които си ядят всичко и пак повръщат. С близнаците не съм повръщала. Бях само гладна. А сега хем съм гладна, хем ми е лошо, просто е прекрасно! Сега тежа толкова, колкото преди да забременея (52 кг), каквото бях свалила си го наваксах. Само от тестото не ми се повръща и качените кг са от него.

# 644
Ето ме и мен отново , 10 ти ден , пуснах чхг пак , резултата спада. На 8 ми ден 7 на 10 ти ден под 5 .. на 3 дневни ембриончета. Какво да кажа , надеждата ми умря.Незнам какво чудо трябва да се случи на 12 ти ден , както са ми казали докторите .,за да имам положителен резултат.1 ви опит отива съвсем към неуспешен 🥹

Общи условия

Активация на акаунт