Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 39 504
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Ами вече си имам малко коремче… много бързо расте… то като са трички нормално… Иначе от време на време ходя на работа, но на работа съм в седнало положение и бива. Поне гаденето отмина и се чувствам добре в момента. Утре съм на трети преглед и нямам търпение да видя как се развиват и тричките. Ще бъде големи тревоги за всеки преглед особено като почнат да растат и се притеснявам дали ще има място за всички.
Мече, Ан благодаря ви 🩷🐣🩵 Дано всичко е наред и с трите пухчета до края.
Успех на всички! Вярвам че и вашето чудо ще се случи скоро!
Didi Y Как си с тричките? Вече в началото на 10 г.с., почиваш ли?

# 616
Ами вече си имам малко коремче… много бързо расте… то като са трички нормално
Браво Flowers Hibiscus Всичко ще е наред! Нямам търпение да видя коремче и аз, все се проверявам, но няма още Grinning Ама ние сме скромни - само с едно Smile

# 617
Честито, това си е прекрасно чхг 🍀🙏❤️
Лека и безпроблемна бременност 😍

Момичета привет, при ЧГХ - 353 и Прогестерон 94.7, като изследванията са направени на 12- ти ден от трансфер на 5 дневен ембрион, говорим ли за бременност? Прогестерона гледам си отговаря на стойностите за първи триместър. Благодаря 😇☀️♥️ Успех на всички 🌼 пожелавам само хубави и положителни резултати.

# 618
Честито, това си е прекрасно чхг 🍀🙏❤️
Лека и безпроблемна бременност 😍

Момичета привет, при ЧГХ - 353 и Прогестерон 94.7, като изследванията са направени на 12- ти ден от трансфер на 5 дневен ембрион, говорим ли за бременност? Прогестерона гледам си отговаря на стойностите за първи триместър. Благодаря 😇☀️♥️ Успех на всички 🌼 пожелавам само хубави и положителни резултати.
Благодаря, само хубави и положителни новини при вас. 🌼

# 619
Привет девойки , да се разпиша и аз днес ми беше втория преглед в 8г.с. съм всичко е наред с бебоците , чухме сърчицата им 161/162 уд.в минута.
На преглед съм живот и Здраве чааак на 09.05. Много е далеко , но надявам се да мине бързо.

# 620
Привет девойки , да се разпиша и аз днес ми беше втория преглед в 8г.с. съм всичко е наред с бебоците , чухме сърчицата им 161/162 уд.в минута.
На преглед съм живот и Здраве чааак на 09.05. Много е далеко , но надявам се да мине бързо
Да са здрави бебчетата Heart Защо чак след месец?
Мен ме питаха дали искам да се следя всяка седмица или през седмица. Но за следващия преглед, като помолих да е няколко дни по-късно от предвиденото, казаха ооо не, много ще е късно.

# 621
Много се радвам, че всичко е наред с бебоците при всички ☺️❤️❤️❤️
Аз много се притеснявам за следващия трансфер. За първи път правих ЗЕТ с Естрофем и за първи път имам успех. Предишните ми три(реално са 4ри) замразени трансфера в България бяха на естествен цикъл с резултат 0, но не бяхме правили ПИД. Имам един нормален свеж с 0 и един свеж с Естрофем, пак с 0. Сега сигурно ще сме на естествен цикъл с Летрозол и толкова много ме е страх. Не искам да си "изхабя" ембрионче. Ако пак бях с Естрофем щеше да ми е много по-спокойно....не знам вече. Втълпила съм си, че на естествен цикъл не мога да забременея.....след толкова 0-ли.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 07:34 от Kactus

# 622
Skady аз ако знаех, да кажа. Просто ще се въоръжа с търпение и всичко ще е наред.

# 623
Кактусче, а защо искат да сменят схемата, след като има успех, какво казва доктора?
Най-важното вярвай, трябва вътрешно да си обедена, идва Великден, влез в един храм и се помоли на Богородица, убедена съм, че ще те чуе и ще сътвори чудо 🙏❤️

Много се радвам, че всичко е наред с бебоците при всички ☺️❤️❤️❤️
Аз много се протеснявам за следващия трансфер. За първи път правих ЗЕТ с Естрофем и за първи път имам успех. Предишните ми три(реално са 4ри) замразени трансфера в България бяха на естествен цикъл с резултат 0, но не бяхме правили ПИД. Имам един нормален свеж с 0 и един свеж с Естрофем, пак с 0. Сега сигурно ще сме на естествен цикъл с Летрозол и толкова много ме е страх. Не искам да си "изхабя" ембрионче. Ако пак бях с Естрофем щеше да ми е много по-спокойно....не знам вече. Втълпила съм си, че на естествен цикъл не мога да забременея.....след толкова 0-ли.

# 624
Ще смени схемата, защото бременността не се разви. По принцип знам, че е по-добре да е на ЕЦ, защото имам и хипофункция на ЩЖ и хиперпролактинемия.....Естрофемът вдига изключително много TSH и пролактина
Не знам и аз как ще съм по-спокойна.

Иначе сравнително често ходя на църква. Почти всеки месец. Дори, когато видях положително ЧХГ бях на литургия, четоха ми молитва. После всеки ден вкъщи четях. Ако не съм на работа, може да мина през църквата. Предпочитам да се моля вкъщи.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 07:49 от Kactus

# 625
На мен също вярата ми помогна. Първият път посетихме Руската църква, посланията при саркофага на отец Серафим. Заведоха ни там. Приятели. Вторият път жената на свещенника ме заведе до копие на иконата на бременната Богородица. Оригиналът е в Украйна. На излизане и икони ни подари и ме разплака. Сякаш знаеше защо сме там и за какво се молим. Вчера отново ходихме в храма. Все е затворен, в предверието само влизам. Точно онзи път, "случайно", тя ни отвори храма и за първи път влязох в него.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 23:07 от anichka.bs

# 626
Честито на всичко с +, желая лека бременност до финал! :heart
Кактусче, аз пък вчера точно си мислех дали да не питам моята лекарка да правим на естествен цикъл следващия трансфер, тоест без Естрофем, заради неуспеха сега с Естрофем. Психиката има голямо значение, предполагам, и това, в което ние вярваме! Чудя се още какво да правя.

# 627
Heart Purple Heart Blue Heart Yellow Heart
Добро утро на всички чакащи и стискам палци само за плюсчета този месец!
Записвам се със ЗЕТ вчера на 09/04, 2бр 5-дневни.
И… започвам търпеливо да си чакам. Предният път цикъла ме изненада още преди тест, на 8-ми ден след трансфера.

# 628
Аничка, точно вярата ме крепи до ден днешен, но е естествено след толкова много молитви и надежди, накрая да останеш разочарован, че още не е бил "твоят момент". Казваш си защо тази двойка успя, а не са преминали това, което сме преминали ние, защо нашето детенце не ни го Остави, защо все не идва нашият момент. Тежко е, хора сме и е нормално да имаме такива чувства, мисли и емоции. Това не ни прави лоши хора, не трябва да се сравняваме с останалите, но в моменти на слабост и болка е нормално. Важното е да си осъзнат, да знаеш кое е редно и кое не. Както и никога да не губиш вяра! Никога да не спираш да се молиш! Сигурна съм, че молитвите ни се чуват и ще се сбъднат в точния момент! 🙏❤️☀️🍀☺️
Скрит текст:
ПП на мен и друга мисъл ми дойде. Може би не е редно да правим стимулации и трансфери по време на пости. Имам много стимулации, а успешната беше точно след Коледните пости. Тогава постих точно една седмица преди Коледа заедно с мъжа ми ❤️

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 08:30 от Kactus

# 629
Добро утро, Мая888  стискам ти много палци и цикъла ти въобще да не идва за дълъг период Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles Flowers Four Leaf Clover

Кактусче, ако не вярваш в СЕТ, защо не поискаш да ти замразят ембиончетата.

Аз знам, че религията е много голяма сила, но хората казват, че "Господ дава, но в кошара не вкарва". Щом нещо не се случва си има причина и то съвсем физическа, ето това трябва да се открие и преодолее. Пожелавам на всички успех с разгадаването и преодоляването. Дано скоро всички се похвалят с мазни плюсчета! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт