Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 272
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Нали на 6ти ден настъпва те първа инплантация?Как отчита тестта преди тояа,като още изобщо не е навлезнал хормона в кръвта?

# 346
Аз си направих тест днес на 6 ден и резултата е 8.7 и не знам какво да мисля. На първия ми трансфер беше 100

# 347
  • Варна
Значи на някои уринарния им показва бременност на 5-и ден, на други до 10-и не им показва, така ли?

Точно така 🙂
Нали на 6ти ден настъпва те първа инплантация?Как отчита тестта преди тояа,като още изобщо не е навлезнал хормона в кръвта?

Зависи,на мен ембриолога беше на 1000% сигурен ,че ще се хване още същия ден и явно така е станало 🙂

# 348
Аз си направих тест днес на 6 ден и резултата е 8.7 и не знам какво да мисля. На първия ми трансфер беше 100
Тихичко честито! Това е напълно нормална стойност за 6ти ден. Има жени и с по-късна имплантация, при които чак след 8ми ден започва ЧХГ да навлиза в кръвта. Пожелавам да се удвоява и даже утроява! Следи ЧХГ през 48 часа.

# 349
Аз се притесних и отписах и този опит…..
Тихичко честито! Това е напълно нормална стойност за 6ти ден. Има жени и с по-късна имплантация, при които чак след 8ми ден започва ЧХГ да навлиза в кръвта. Пожелавам да се удвоява и даже утроява! Следи ЧХГ през 48 часа.

# 350
Но твоето бебче е живо, трябва да вярваш в него 🍀🥰🥰

# 351
Благодаря от сърце! ❤
Тайничко се надявам да се случи, но се притеснявам да не е било по- високо и сега да пада 😞
Но твоето бебче е живо, трябва да вярваш в него 🍀🥰🥰

# 352
Значи на някои уринарния им показва бременност на 5-и ден, на други до 10-и не им показва, така ли?

Аз направих кръвен тест на 8ми ден на 6дневен и резултатът беше 135, прибрах се вкъщи и си купих тест от аптека за да си имам за спомен. Чувствителността на теста беше 10, а втората чертичка се виждаше с голямо въображение и само ако преди това знаеш, че кръвният ти е положителен 😁 Бях леко разочарована, защото очаквах по наситена за тази цифра от кръвния, затова не се отчайвай, при всеки чхг се синтезира различно, както и домашните тестове могат да подведат

# 353
Момичета, има ли такива след ЗЕТ, без никакви болки, придърпвания и т.н. На мен днес ми е ден 3 и не усещам нищо..

# 354
Имам много жени със стойност 20-30 на 10ти ден на бластоцист и родени здрави бебчета 🍀☺️☀️ Ти си едва 6ти ден, рано е 🍀 На 8ми ден те чакам с хубави новини!

# 355
Ако е извършен хетчинг е нормално да има по-рано имплантация. Аз бях така сега и затова при мен резултатът на 10-ти ден с едно, беше почти еднакъв с близнаци (без хетчинт) на 12-ти ден.

# 356
Аничка, в общия случай е така, но има късна имплантация и при хетчнати и ПИД-нати ембриончета. Стойността на ЧХГ не е от особено значение, а дали нараства правилно 🍀☺️❤️ Оставям тези коментари тук, за да дадат надежда на всички чакащи! Чудесата съществуват, само трябва да повярваме в тях! 🙏

# 357
  • София
Момичета,  как се оправяте със синините на корема получили се от поставяне на Клексан?

# 358
Mamamishka, някъде бъркаш при поставянето. Следи не трябва да оставят. Аз в началото 2 пъти трудно забих иглата и именно синини получих.

Kactus Аз съм от хората, които трудно губят вяра и винаги насърчават. За мен и при ин витрото - всяка е бременна до доказване на противното.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 19:37 от anichka.bs

# 359
Момичета,  как се оправяте със синините на корема получили се от поставяне на Клексан?

Никак, цялата съм синя от Пролутекса, не знам какво да правя вече.Лекарите казаха, че нямам достатъчно подкожна мазнина и затова така става.Ходих да ме гледат, но и в ръцете казаха, че ще е същото.😔

Общи условия

Активация на акаунт