Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 36 007
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
О много мерси, тъкмо си мислех, че ми трябва още един комплект за количката и някакви дребни неща 😊

# 121
В момента има намаление на сутиените за къремене в H&M (The Mall) - предполагам, че може би и в другите им магазини ще е така. 2 броя сутиени в момента са 21-26лв.

# 122
До края на месеца мисля, но не съм на 100% сигурна.
Еха това е топ попадение, имаш ли представа до кога е валиден?
Определено има какво да си поръчам от там и на 20% ще ми дойде идеално.

# 123
Привет момичета, за количката трябва ли да купя чаршафче или подложка? Може би трябват и двете? Какво се слага всъщност вътре в количката?

# 124
Привет момичета, за количката трябва ли да купя чаршафче или подложка? Може би трябват и двете? Какво се слага всъщност вътре в количката?

Такъв взех аз, но май е зимен, заради олекотената. Ще взема и един летен. Иначе пише, че има и протектор, но не съм го отваряла още. https://aiko-bg.com/product-38765040126

# 125
Днес бях на последна фетална ами да ви кажа честно напълно излишна ми се стори,каза,че няма място и почти нищо не се видя от лицето,с гръб беше...каза че е палава 😁нищо ново от предната фетална,малко пари на вятъра,добре се храни и така ....огледа ограни,мозъка
Вс е ок.
Каза да си помисля за дата за секцио макс до 10.05😁🌸
Ще обсъдим с АГ,аз имам намислена вече.
Седмица напред върви и е 1950..ами малко ми се виждат кг то почти не остана време ...Дали ще стигне каката 😁
Мими, в коя седмица направи третата фетална? И кога ти е термина по принцип?

# 126
Правих я в 31гс доколкото мога да изчисля 😁термин 18.05
Аз вече броя в кой месец влизам ето понеделник в 8м

# 127
Изобщо не се бях сетила че се слага нещо в количката Grinning Тя дойде миналата седмица ама не се сетих….
Трябва и аз да се поразгледам.

# 128
Аз ще изчакам искам да съм сигурна,че ще пасне иначе мисля за матраче

# 129
В нашата количка има матраче. Ама чаршаф и завивка няма.

# 130
И нашата си е с нещо като тънко матраче, затова просто взех два чаршафа с ластик от Reserved. Бяха много изгодни, но още не съм пробвала как седят.
Може би и протектор ще взема за всеки случай. А за завиване смятам да използвам просто пелена или одеялце, според времето.

И докато сме на тема промоции, ръчната помпа на Медела е доста намалена тук - https://remedium.bg/medela-mehanichna-pompa-harmony-101041157-057348/p
Аз мислех да не купувам преди раждането, но с тази цена сериозно се замислям. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 23:46 от Iffsy

# 131
Ето как се прави масажа на перинеума:

https://www.facebook.com/share/v/Z1b35dLznhTBVT2L/

# 132
Mokka, сз взех същия комплект за количка, само че син Joy
Оле, сега като казахте за този код в Рая Тойс, се навих доста.. но сигурно е само онлайн, нали?
Вчера бях на изложението и семинара във Варна, много интересно, но като цяло повечето неща са същите и като в уебинарите. Изложението е готино - различни щандове на марки, впечатлих се от Бебо. Замислям се за тяхната мицеларна вода за личице. Някой харесал ли ги е за козметика или да ги е използвал с предното бебче?

И един бърз въпрос за одеялата (може би съм питала) - какви одеялца ще вземате - жакард, шерпа, бамбук, памук? Каква е разликата?

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 08:36 от Em22

# 133
И за количката, и за кошарата мисля да взема само чаршаф с ластик и протектор за матрака. Отделно спално чувалче и някакво тънко одеалце. Вчера гледах един семинар, на който обясниха, че бебето не се нуждае от възглавница поне до годинката си. Матракът трябва да е леко наклонен, на ок. 20о.

# 134
Аз в количката ползвам или чаршафче с ластик или пелена, за завиване също пелена или одеало спрямо времето, а зимата ще взема зимно чувалче.
Матрака трябва да е наклонен само ако детето има рефлукс.

Възглавница баткото ми чак сега почна да ползва на 3г9м 😀 и то не всеки път. Ако много връща е добра идея да се сложи калъфка под главичката или пелена, за да не се сменя постоянно чаршаф.

Някой знае ли дали си заслужава да се дадат повече пари за легло некст то ми, защото има едно за 150, изглежда със същите функции като другите, но още не съм го видяла на живо. В повечето магазини са изложени 1-2 кошарки...

Общи условия

Активация на акаунт