Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 36 065
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Аз бях с две тип топ рокля и не ми стигнаха преди,мм ми донесе друга в две части,основно защото седях повече и ми потекоха гърдите  и стана на петна роклята

# 181
Багажът този път мисля в раница да го нося, че нямам в какво друго. Ще взема и дрехите за изписването.
Вече минах едни тонове, бебето много слуша - 30 минути гимнастика прави и заспа чак накрая. Даже за няколко секунди избяга от апарата в друга част на корема ми, но бързо се върна. Grinning

# 182
Аз ще си взема 2 нощници и 3 сутиена за кърмачки, надявам се да ми стигнат. Чудя се само с дрехите за изписване как да процедирам - дали да си ги взема или мъжленцето да ми ги донесе в деня на изписването

# 183
Вероятно 3 нощници, ако се случи да съм секцио.
Сутиени в болницата даже не знам за какво са ми. Аз като цяло нося сутиен само, ако ще ходим някъде извън наше село или е лятото, че тук съселяните ще ги скандализирам Grinning
Еднократните на Канпол са отврат, и ластиците им едни тънки. Втория път носих памучни. Превръзки май нощни взех от аптеката на болницата, но първите 1-2 дни бях с едни супер удобни памперс гащи,които те ми слагаха.

# 184
Не забравяйте да си вземете и подплънки за кърмачки..
Аз съм се спряла за сега на тези на Lansinoh ... а вие?

https://remedium.bg/lansinoh-laboratories-podplanki-za-karmachki-x60-broya-8933/p

# 185
JustLinn, сподели моля те после за Щерев какво ще вземеш и дали ще си носиш помпата за кърма или не. Аз си записах за края на март на ден на отворените врати, та още не знам.

Аз тази седмица съм на отворени врати в Щерев и смятам след това да подготвя багаж. Така като ви слушам за куфарите май и аз ще стегна един, въпреки че ми изглежда прекалено. Ако обаче не ми трябват много неща ще го пропусна.

Мисля тези дни да взема еднократни гащи за след раждане за да ги пробвам и да видя дали биха ми били удобни. Вероятно за превръзки ще имам и за родилки и нощни и ще действам спрямо ситуацията.

# 186
На мен двете нощници минали път не ми стигнаха. С тия гърди и с жегата се преобличах по няколко пъти на ден. Накарах ММ да ми донесе негови тениски и ги износих всичките 😅
Превръзки си ползвах обикновени памучни, много спарват тези родилните, а и не съм имала чак такива кървене.

# 187
Аз сутиен няма да нося 😁

# 188
На мен и превръзките за родилки на канпоол и еднократните им гащи ми бяха страшно удобни, но ги ползвах може би 1 ден 🧐. За изтичането на водите даже ми свършиха по-добра работа тези превръзки, после съм взела нощни без аромат. Мисля, че вкъщи вече си бях на ежедневни превръзки. Ох, ако може този път цикъла да ми се забави още повече, това май най ще ми липсва от бременността 😀
Стигнаха ми 2 нощници, но не съм имала нито обилно кървене, нито протичане от кърма. Всъщност ми потече другата гърда само в деня на изписването точно преди да се преоблека 😀. Имам си многократни подплънки май на д-р Браун и на тоновете ми дадоха някакви мострени.

# 189
Аз днес официално влизам в 8м....кога мина това време 🌸🎉

Нещо се разкихах и сополивя ама да видим 😒🍀🍀🍀

# 190
  • София
Аз кървях много предния път след раждането и ползвах превръзките за родилки. Да, големи са и неудобни, обаче нощните нямаше да ми свършат никаква работа. Сега ще се заредя с превръзки за родилки един пакет, пък после - според случая.

Цикъла и аз се надявам да не ми се върне поне година. Първият път му отне около година и три месеца да се възстанови, беше голям кеф.  А и не планирам трето бебе скоро, че да ми е спешно да се връща. Joy

# 191
Да ви се похваля взехме ваничка и стойка (има намалени в Хиполенд), в комплект е с подложка за бебето, но ми изглежда доста неудобна. В тази връзка вие взели ли сте мрежа за къпане?

https://www.hippoland.net/lorelli-classic-komplekt-vana-stoyka-p … zovo-1013079-0002

# 192
Януари родих...лохии докато свършат и почти нямах" почивка" май ми дойде пак ....и още кърмех 😒

Преди имах нещо като мрежа,беше пълно с топченца мн удобно

# 193
Аз направо се родих, откакто нямам цикъл. Голям кеф Grinning Преди често ми идваше по два пъти в месеца и толкова ми беше писнало от превръзки...

Аз си правя списък за болницата, но още не съм почнала да стягам багажа. Май е рано още? В 32 г.с. съм.

# 194
Аз взех хамаче с топчета вътре. От една акушерка разбрах, че е по-добре да е с топчета, а да не е само от плат, защото тези от плат стават твърде опънати и бебчето не лежи удобно на тях, а е като на трамплин.
Да ви се похваля взехме ваничка и стойка (има намалени в Хиполенд), в комплект е с подложка за бебето, но ми изглежда доста неудобна. В тази връзка вие взели ли сте мрежа за къпане?

https://www.hippoland.net/lorelli-classic-komplekt-vana-stoyka-p … zovo-1013079-0002

Общи условия

Активация на акаунт