Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 13 499
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Някой беше питал в коя ясла е Виктория. Та да кажа, в ясла N2 "Радост" на ул. Вардар сме. Днес беше първият ни ден Hug. Заведохме я сутринта и влезе в групичката с голямо желание без да плаче. Към 10:30 се обадих да попитам как е и ми казаха, че плачела Cry и да отида да си я взема. Когато отидохме с татито тя наистина плачеше, но като ни видя се усмихна и искаше пак да се връща при децата Laughing. А иначе се заиграла за известно време с кубчетата, но бързо и омръзнали. Да видим утре как ще е, надявам се по- бързо да се адаптира, че иначе е голям стрес и за нея и за мен.

Виждам, че вече mama Blue e на линия, надявам се да сте добре и ти и бебката!  bouquet

# 166
mama_Blue-добре дошла!  bouquet  bouquet  bouquet

# 167
Добре дошла на mama Blue  smile3525
Честит рожден ден на малката чаровница Аделинка (на патерици )!!! Страхотна торта е спретнала мама !!! smile3501
Ние днес сме по-добре ама температурата се чуди да се едига ли да не ! Кашля и има хрема по обилна днес !!! Много упорит този грип значи !!! #Cussing out

# 168
  • Добрич
mama Blue ,добре дошла  Hug  bouquet Heart EyesРадвам се,че всичко е минало добре:)
checha ,дано Вики да свикне Peace
Направихме си днес една кратка разходка.Отначало беше слънчево и много приятно,но после се заоблачи и бързо се прибрахме..
Хайде до после...

# 169
Честити 2 месеца  Peaceна патерици!

mama_Blue , добре се завърнала във форумските редици!  bouquet

Чакаме да разкажеш, че някой отдавна сме преживяли такива радости- мъниче в къщи...мирише на бебе...еееех. Да го съпреживеем пак с теб!

# 170
Венера-Диди-наистина е много упорит тоя грип.Гого вдигаше 6 дни температура катопървите 3 беше висока а днес е 10 ден и още понакашля отвреме на време и има сополи.Дано при вас мине бързо.Ние се лекувахме само с хомеопатични.А едно съседче вече 3-та седмица го мъчат сополи и хрема.Много е гаден.Бързо оздравяване ви желая!mama_blue-айде като си починеш разкажи ни че са много приятени моменти.

# 171
gabriel2 Може ли да споделиш какви хомеопатични лекарства ползвате, за хрема или за кашлица и какви точно ! Докато Дани имаше треска и давах BRYONIA, или нещо такова му беше името, и като че ли имаше някякъв ефект но не бях сигурна дали мога да ги давам с другите лекарства и не ги давах много редовно ( ползвам домашен хомеопатичен наръчник ). А ходите ли на ясла след грипа? Аз се чудя дали да не я заведа чак другата седмица !Това можеше да го напиша и на лични, но мисля, че може да е полезно и за други мами !!!

# 172
Давах му bryonia-да и все още я давам.Мисля че няма проблем за другите лекарства нали е хомеопатично.Давах още rhus toxicodendron 15ch, mercurius solubilis 15 ch    и трите 3 по 5 гр.на ден, а за сополките  kalium bichromicum 15ch също 3 по 5гр.Но на нас ни ги изписа личната тя гледа повече такива да ни изписва и аз съм много доволна и от това и от действието им върху малкия.А за температурата свещички панадол нурофен редувах.Аз също мисля обаче че трябва да има консулт с лекър за лекарствата независимо че са хомеопатични-няма да навредят да, но ако не са на място няма и да помогнат и може да стане усложнение.Ако е за мен бих рискувала но за детето не.Гого още не съм го пускала на градина мисля да изчакам и утре  и за сряда евентуално но ще видим пак. т.к. разбрах че тоя вирус и повтарял.Гого вече не е опасен в смисъл че вече не е заразен.Ще пиша пак утре и дали ще го пусна.

# 173
Добро утро Grinning
Вече почнах да влизам в кожата си...в къщи си е друго.
Да ви разкажа малко от нашия екшън Mr. Green....Вечерта на 14ти срещу 15ти ми текнаха водите и хукнахме към болницата. А мъжа ми се прибра 1 час преди това сещайте се в какво състояние Crazy...тъкмо заспа и аз почнах да го будя да тръгваме към болницата..той си мислеше, че се шегувам...бързо му се наложи да изтрезнее Laughing
Раждането не мина по-бързо, както се надявах като второ, защото седалищното раждане не се предизвиквало със система и не е като главата да си поправя бързо път Confused...Няма да изпадам в подробности...от влизането ми в болницата до раждането на Божана минаха 6 часа...Имах уговорка с Йорданов да отида да раждам, когато е на смяна, но ме хвана по-рано и улучих Дянкова + Михайлова...Доволна съм!!! Истината е, че никой няма да те остави като куче...всички са внимателни. А каква лудница е там не е истина... АГ отделението с родилките е пренаселено. Вкарват екстра легла..Crazy ..за 24 часа се раждат по 10 бебета средно...Въобще Добрич се разраства Mr. Green
Сега влизаме в режим..то бебето само спи и цоцка Laughing...Съвсем скоро ще си приберем и Радена, защото ми е много мъчно за нея.
Аз почнах да живвам...емоциите ми бяха в повече, но вече съм по-спокойна.
Това е накратко от мен Wink...когато имам време ще влизам да си говорим..
Чао засега и приятни разходки..очертава се хубав ден.
А ако някой от вас срещне Радена с някоя баба или дядо много поздрави  Mr. Green

# 174
  • Добрич
Добро утро на всички.

mama_Blue, добре дошла в къщи!
Радвам се, че раждането е минало нормално, макар и седалищно.
Аз Д-р Михайлова много си я харесвам Wink.

На всички болнички бързо оздравяване!
Лек и усмихнат ден ви желая!!!

# 175
mama_Blue , e как сега няма да се впускаш в подробности...
Пропускаш нещо много важно, седалищно ли роди? ooooh!
Иначе много се радвам, че все пак всичко е минало благополучно!
Сестра ми ражда при Дянкова и също каза че си е свършила работата жената. А по- рано бях чувала едни работи....

Добро утро на всички! Mr. Green
Днес сме на кифлички с кашкавал(раздадох на кака и тати по една торбичка на тръгване), обаче ме мързи да ги снимам, качвам...Така че само си ги представете Mr. Green
Днес пак се очертава слънчево и сигурно пак ще направим поне часова разходка!
Хм, този пост беше за сутрешна физарятка на пръстите ми....сега продължавам да сърфирам...

Лек, слънчев ден!

# 176
  • Добрич
Добро утро момичета
Хайде черпя по кафенце  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Мама Блу много се радвам,че вече сте си у дома smile3525. Като имаш време пиши колко килограма и сантиметри е малката госпожичка. И аз имах уговорка с Йорданов, но при спешното ми раждане през ноща се оказа д-р Железов на смяна и бях много доволна!
Габриел2 ние се оправихме,но все още не смятам да я пускам на детска. Хайде оправяйте се и вие.
Хайде лек ден

# 177
  • гр.Добрич
Добро утро и от нас. Взимам си от кафенцето на Диди деми и от кифличките на Мими  Laughing
Вече две вечери спах в другата стая, за да се понаспя малко, че при всяко мънкане на малкия ставам. При баща си не е правил тези номера, даже тази сутрин спал до 09ч.

Мама Блу радвам се че всичко е минало добре, ами то най-важно е отношението на персонала. Аз си отидох за уговорката с Йорданов, но повече ми помогна Петев и съм му много благодарна.

Мами имам едно въпросче. На Ивчо от два месеца му се появява голямо петно на челото като се напъва, като се ядоса. Не е рожденно. Към какъв лекар мога да се обърна, защото питах педито и той каза, че не знае?

# 178
mama_Blue , e как сега няма да се впускаш в подробности...
Пропускаш нещо много важно, седалищно ли роди? ooooh!
Ами да Crazy...излезе с дупето напред...аз бях много притеснена за развоя на нещата. Оказа се, че според докторите това не е показание за секцио. Още повече, че бебето било малко.Наистина роди се 2850, 49см. При такова раждане задължително се прави епизиотомия Sick...после едни яки дози упойка и не усетих шиенето Confused...гадна работа...мога да кажа, че приключих с ражданията Mr. Green..Въпреки всичко съм доволна, че не настоявах за операция...

# 179
  • Толбухин
Добро утро
mama_Blue радвам се че влизах вече в норма и че всичко е минало нормално.Моя дружка преди година роди седалищно нормално,каза че само се стреснала като видяла после на бебето дупето,било посиняло.Защото толкова време е седяло на него-миличкото.Иначе от Михайлова и аз съм доволна тя ми следеше бременността и сега продължавам да ходя при нея на проф.прегледи.
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт