Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 13 477
  • 272
  •   2
Отговори
# 180
Добро и слънчево утро на всички! При моето раждане се падна Дянкова, но докато дойде момента вече беше на смяна Железов и малко не съм доволна от него - малко е по - груб, но това е мое мнение. Лек ден!

# 181
mama_Blue Браво за смелостта, на майки като теб трябва да им дават медали -  имам предвид седалищното раждане, и че не си настоявала за секцио ! То като е писано всичко да мине добре каквото и да се случи ще мине и ще се забрави !

gabriel2; didi_demi И аз си мислих да изчакам до понеделник с яслата, макар че Дани днес е още по-добре, но наистина да не ни повтори, че тогава ще я втасаме !!!

gabriel2 Относно хомеопатичните лекарства, аз мисля, че има голяма полза от тях, но нашият педиатър не ги одобрява ( д-р Накев) и понякога и давам без той да знае естествено първо изпитани от мен - доволна съм ! Бяхме ходили при д-р Харалямбиева-хомеопат, до полицията, но бях потресена от отношението и се отказахме ! Така че си ползвам домашният хомеопатичен наръчник !!!

Днес времето е чудесно, но не смея да я изкарвам малката, все пак до онзи де беше с 39.5 Т !!! Приятна разходка на всички, които ще я отразят !!!

# 182
Добро утро и от мен. Моето слънце от няколко месеца си обърка режима и не мога да го вкарам в крачка. Сутрин спи до 10.00 обядва късно, заспива след обеден сън към 15.00 и после вечерта няма заспиване до 24.00. Изгасям крушките, телевизори, всичко - цък сяда в леглото и като започне  едни тиради, поне приспива баща си Laughing Честито на mama_Blue, искрена завист  Peace не желая да си спомня нито ден от раждането, а за таткото да не говорим. Все още не понася дори шеги на тема друго бебе (по скоро друго раждане).

# 183
mama Blue добре дошла     
ВЕНЕРА_ДИДИ [/u] значи може да се засечем в понеделник в яслата,а по колко часа стоят дечицата първите дни newsm78

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 15:58 от geomar

# 184
  • Добрич
Добре си се завърнала, mama_Blue   bouquet

Много се радвам, че всичко е минало благополучно и така, както ти си решила за себе си  Simple Smile Но не казвай, че си приключила с ражданията  Wink
В интерес на истината, днес се оглеждах за твоята малка-голяма Раденка, но не я видях. Утре ще гледам повече  Simple Smile
Леко гледане и дано Божана е послушна, като кака си  Hug

Днес отново беше прекрасен слънчев ден  Simple Smile Направихме си голяма разходка и сега героите са уморени - едни сладко спят  smile3524, а други са дали почивка на краката си  Mr. Green

Диди, аз все не мога да ти отговоря, ама според мен най-добре мъжът ти да подаде, ако има голям доход. Че не се и виждаме, да поговорим  Thinking

teis, знам че няма да те успокоя и моят малък мъж е така /с изключение на това, че не спи до 10, а най-много до 8-9 ч./, но на мен ми е удобно. Сигурно ще се оправят някой ден  Simple Smile

# 185
Здравейте! Момичета имам един ВЪПРОС. До колкото знам от началото на годината майчинството става 180лв, а днес ми дадоха 160. Ако може някой да ми отговори.Благодаря Ви! Simple Smile

# 186
geomar Чудесно значи дечицата ни ще са в една група !!! В началото ти можеш да останеш с нея колкото прецениш, ако и харесва и не те търси можеш да я оставиш до обяд ! Всичко зависи от това как ще реагира и колко бързо ще свикне детето ! Госпожите са толерантни и оставят на теб да прецениш първите дни как да процедирате !!! Дано да свикнете бързо и да не плачите като нас !!! УСПЕХ !!! В понеделник може да се засечем !!!

# 187
  • Добрич
Здравейте! Момичета имам един ВЪПРОС. До колкото знам от началото на годината майчинството става 180лв, а днес ми дадоха 160. Ако може някой да ми отговори.Благодаря Ви! Simple Smile
По-добре питай работодателя си /или този, който се занимава с изплащането/, защо ти изплаща 160, при условие, че вече е 180.
За втори път чувам вече за такъв случай  Close Но незнанието им, не ги оправдава  #2gunfire

# 188
  • Добрич
да се включа и аз че малко не бях добре браво на Мама Блу аз нямаше да издържа много искам второ но да е на 1годинка неща да чуя за бремености иначе мен ме оперира Железов невероятен човек златни ръце сутринта беше секциото на обяд станах а вечерта вече кърмих #Crazy засега толкова отивам да приготвям детито за сън

# 189
С много закъснение искам и аз да се включа в честитките - Честита дъщеричка, мама Блу! Да ви е жива и здрава и много да ви радват двете принцески! Много хубави дни на порасналото вече семейство!Ох, хора, в Добрич колко промени има..... Нищо не пишете обаче за това - ни за новия паметник до пощата, нито за новите магазини по центъра, пишете и такива неща понякога,че и ние, които сме далеко да сме в час с новостите на града. Не се видях с никой, когато бях в Добрич, дори и с didi_demi - видях го най-накрая Коко...... - исках да се видя и с фапуа, нищо - другия път!

# 190
  • Добрич
Добро утро
Хайде да почерпя с по едно сутрешно кафенце  food010 morning kaffeetrmker_2 и млекце добавка Misc Baby Bottle,който не го обича чисто Wink. Вчера времето беше много хубаво за разходки и ние го оползотворихме - уж за кратко, а то цял следобед на вън. Дано и днес времето да става за разходчици.
КЕМИ вчера бях на вън, но за съжаление не се видяхме . Като излезете къде отиваш в градината ли???
Мамо Цоцоланке следващия път като си дойдеш непременно ще се видим!
Хайде лек ден на вкички

# 191
Не се видях с никой, когато бях в Добрич......

Пак сори.... Embarassed
Ама и ти не пишеш по- навреме да се организираме, да направим погача... Wink

Вчера си направихме 2 пъти разходка и Дима ми се отблагодари.
Днес ще повторим!

Лек ден!

# 192
Добро утро на всички! Днес пак ще става за разходка, който може да се възползва, че го дават да се разваля времето. Лек ден! Simple Smile

# 193
  • Толбухин
Еххххееееееееееее от 10 чеса никой не е писал,големи разходки дърпате май. Laughing

# 194
  • Емаесесаесесапипиа
Мама Блу: поздравления за раждането! Добре че бързо се забравя, като нищо след някоя и друга година пак. Ти си герой.  Аз вчера сънувах, че влизам да раждам и беше кошмар някакъв. Като се събудих си помислих, че е хубаво, че вече съм го задминала този етап. Поне за сега. Да те питам: как решихте въпросът с разходките и количките? Ще купувате ли двойна количка? Аз за сега ги разхождам в две отделни колички, което предполага таткото да е с мен или да ангажирам някой да гледа едното докато разхождам другото. Много е сложно, но тези двойни колички много тромави ми се виждат и не съм сигурна, че ще свършат работа. Някой друг ако има опит да сподели.

Сори, че пак ще повдигна темата, но утре сме на ваксинация ДТК, а нашата лекарка каза, че не била изобщо работила до сега с новите ваксини. Някое майче слагало ли ги е? Кога в крайна сметка ще дойдат официално и в нашия град? На Лили й слагаха последния прием преди два месеца и три дни и нощи не беше на себе си и с висока температура. Сега бих си я купила, ама като педиатърката ме разубеждава, че нямала опит? Невменте и Точица да кажат. Те би трябвало да са в течение.

Gabriel, Didi-Demi,
вчера минах покрай нашата детска градина. Ние сме по-голямата група. Бях решила да го пускам на другия ден, но се оказа, че грипът тъкмо започнал там. До сега били по 20 деца и за два дни окапали до 9-10. Направо страх ме хваща, хич не знам какво да го правя, а почват да готвят празненствата за осми март, че не остана време и учителката настоя да го пускам от понеделник, а мене ме е страх.....

Мама Цоцоланка, Ти в Добрич ли си била? Пропуснала съм го. Следващият път ще се видим. На  мен излизането ми е много трудно както вече споменах по-горе и все се налага някой да ангажирам. Добре, че таткото е по-свободен в това хубаво време. Днес водихме цялата тайфа до дървения град. 

Общи условия

Активация на акаунт