Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 13 477
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
Привет! Днес наистина беше хубав ден и се поразходихме ,но бързичко се прибрахме,че малкия се е изринал и педито идва до нас.Голяма гадост са тези пъпки - мислих си ,че е алергия към млякото,но докито отрече и ще видим как ще го церим. ooooh!Цял живот страдам от това и явно малкия е наследил този мой проблем Crossing Arms
За ваксините - още не са му сложили тази ,която се слага на втория ли третия месец.Заради грипа го отложихме,а и изчакваме да се изчерпи количеството с живата ваксина и да започнат да отпускат от другата.След всичко прочетено ми настръхват косите и мой съвет е да не слагаш от онази със страничните ефекти.Изчакай или си закупи хубавата - ако трябва отиди при друг лекар да я сложи.Аз не бих рискувала,макар че има деца ,които я понасят много добре.

Май е време да си лягам...сладки сънища Hug

# 196
Мама Блу,честито и от мен със закъснение!Да ти е жива и здрава малката Божана!Да си изпълнява бебешките задължения и много да те радва!Животът й да бъде песен,вино и любов!(Като начало и млякото е достатъчно... Laughing)
  bouquet
И аз съм фен на Михайлова...

# 197
Вчера страшен ден!
Излизахме на центъра и се видях с маса хора!
Диди_Деми, другия път непременно да ме видиш! Mr. Green
фийл_Ю, дай знак че ДЕнис е добре...че вчера пак завилня един вятъъър....

Калина вече си има така мечтаните ролери!

и понеже съм в настроение ви черпя с една порция кифлички:

спинки е по намиране на кусурите Wink

Пращам ви ги  необработени(включвам се вече във Фотошопските темички и ако исках да съм ги направила ехееее)
Тези дни дебна с фотоапарата, че мисля да се включвам в конкурс Mr. Green Вече имам за цял албум, но като ги пооправя ще ви пусна линк...Темата е Пролет! Ехххх.....

Лек ден!

# 198
  • Добрич
Добро утро!

Калина вече си има така мечтаните ролери!

Хм, това да е мода на второкласниците newsm78. Моята дъщеря от 2 седмици само за ролери говори.
Кажи ми, моля те, какви купихте, откъде и колко струват. Може и на лични?

Лек и слънчев ден на всички!!!

# 199
Добро утро черпя по едно фрапе
фел ю като ми се усмихна тъкмо се чудих ти ли си и после като се срещнах с мими и тя ми каза,че си била ти.
мими кифличките са супер,много благодаря за закуската.

# 200
Здравейте...
fapua, още не съм решила проблема с количките. А Радена си обича да се вози и се измаря бързо..мислех да я качвам на степенката на бебешката количка и така права да я превозвам, но не съм пробвала. Със сигурност и аз ще имам нужда от компания за разходките.
Относно ваксините...за коя говориш? За Инфаринкс-а ли...така ли се пишеше...тя е мъртвата ДТК..ние такава сме слагали. Знам,че има и комбинация с полиомиелитната..

# 201
  • Добрич
Здравейте
Ани джи благодаря за фрапенцето  Simple Smile, а на Мими Кир за кифличките много апетитни изглеждат newsm10.Наистина следващия път като те видим ще ти се обадим Peace
Между другото много майки с малка разлика на децата съм виждала да ползват тия за близнаци количките Thinking. Така поне не им се налага да имат постоянно някой до себе си.

Фапуа и Габриел2 кога смятате да пускате децата на детска. Аз си мисля до края на месеца да я държа в къщи newsm78
Хайде лек ден на всички

# 202
Здравейте!Благодаря за кафето и закуската !Гого го пуснах от вчера на градина-страх ме е да т.к. тоя вирус повтарял но просто нямам избор -във вторник вечерта татито ни се прибра с висока Т и кашлица и той сега е с грип и както и да го мислих предпочетох Гого да не е вкъщи директно при заразата.Снощи тати беше изолран в другата стая.Абе то като е писано и от всякъде ще го хване-само се моля да не ни хваща пак че беше кошмар.А и учат наистина за 8 март за тържеството и за баба марта и му е интересно.Ама вчера пак си поплака като го оставях а си мислех че е свикнал.Днес се разминахме по добре беше само нажален но не плака.За ваксините ние слагахме от тия от здравната каса които са -при всяко поставяне на ваксина слагах свещичка и не сме имали никакви проблеми.Но всяко дете е различно-може би ако бях по запозната тогава можеше и аз да си купя от по-хубавите, но....Айде лек ден на всички!

# 203
Здравейте Мами! Hug
Ние цели два дни си спретнахме луд маратон и сега съм като разглобена . Mr. Green
То моето на нищо не прилича.Трудо се наканвам да изляза, но изляза ли нямам прибиране. newsm47
fapua   ние сложихме преди два дни ваксина.Моят педиатър ми препоръча да си взема Infanrix,
която е не жива,вместо тая която слагат в поликлиниката.И да не казвам голяма дума ,но за сега
всичко е добре и не сме вдигали температура.
mama_blue до сега ние бяхме най-малките,но благодарение на твоята Божана вече сме каки Mr. Green
Да ти е жива и здрава!  bouquet
Айде за сега .Много цунки на бебоците.

# 204

baloni          baloni          baloni          baloni          baloni
Здравейте и от нас!  
Днес Марти става на цели 2 годинки!

bdbaloni   smile3510    черпя ви с тази котка . Wink

baloni          baloni          baloni          baloni        baloni   

# 205
  • Добрич

Честит Рожден ден Марти!!! newsm59  uraТеа да ти е жив и здрав Марти!!!

# 206
Честит рожден ден на Марти!  bouquet

# 207
Честит рожден ден на Марти.Да ви е здрав , палав и много да му се радвате!

# 208
 newsm59 nbirthdayTea  да ви е жив и здрав рожденника! Само радости да ви носи!

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Общи условия

Активация на акаунт