Барселона - тема 13

• 46 177
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Лиско, няма значение коя фирма ще избереш от двете, маршрутите им са подобни. Няма проблем билетът да е на телефона. Градският транспорт не ми е ясен, но първа спирка на тур автобусите е на пл. Каталуния.

# 541
  • Mediterraneo
Аз за 5 часа престой в Бсн не бих рискувала да напускам летището, което е огромно. Само да излезеш, имаш поне 40 мин.

# 542
Препоствам се от преди 3 страници Simple Smile

Виждам че хората са доволни от този сайт за места за оставяне на багаж. Имат много локации :

https://radicalstorage.com/es/storage-list/barcelona?ac=532&suba … _BwE&gclsrc=aw.ds
Благодаря!
Виждала съм този сайт, но не знам дали са сигурни. Дали някой го е ползвал?

# 543
Здравейте! Престои ми пътуване до Барселона, самолета ни пристига в 22.50ч,а настаняването ни е до 00ч. Ще използвам такси за по-бързо ,но има ли някаква фирма или приложение,което да използвам за по-сигурно?

# 544
Здравейте! Престои ми пътуване до Барселона, самолета ни пристига в 22.50ч,а настаняването ни е до 00ч. Ще използвам такси за по-бързо ,но има ли някаква фирма или приложение,което да използвам за по-сигурно?

От летището следете табелите за таксита. От там работник на летището ще ви настани в такси. Всичките са надеждни, цените са еднакви.

# 545
Здравейте, сблъскахме се с проблем…
Търсим надеждна фирма за рента кар във Валенсия или Барселона..
Бяхме се насочили към няколко, но уви не връщат депозитите на хората. Някой доволен от рента кар?

# 546
  • София
Ние сме много доволни от Enterprise, точно срещу изхода на кацащите на Т2 в Барселона са. Наехме малка евтина кола от тях, много любезен беше младежът, който ни облсужи, върнаха ни депозита веднага.

# 547
Бихте ли ме ориентирали какви са тарифите на такситата в Барселона? Интересува ме колко ще ми излезе трансфер от летището до хотел на 15 км разстояние. Благодаря!

# 548
Бихте ли ме ориентирали какви са тарифите на такситата в Барселона? Интересува ме колко ще ми излезе трансфер от летището до хотел на 15 км разстояние. Благодаря!

38-45е според часа.

# 549
  • В центъра на моретата
Зависи иткъде. Погледнах в поръчките от de Gràcia до Т2  34 евро към 5 ч. сутринта.

# 550
Ами на нас тези таксита ни искаха 60 евро за 6 човека, а с Freenow ни излезе 35-38 евро.

От летището следете табелите за таксита. От там работник на летището ще ви настани в такси. Всичките са надеждни, цените са еднакви.

# 551
  • Mediterraneo
Кои са фирмите, които не връщат депозити?

# 552
Нашите приятели се върнаха преди 2 месеца, още нищо… просто съм потресена. Те са използвали centauro.. нещо такова

Кои са фирмите, които не връщат депозити?

# 553
Ами на нас тези таксита ни искаха 60 евро за 6 човека, а с Freenow ни излезе 35-38 евро.

Не е никаква гаранция. Ако обърнеш внимание 50% от такситата на опашката на летището са Фринау. 6ч е голямо такси, ако им се застоят никой да не ги поръчва ги пускат на тарифи за малки таксита...

# 554
  • В центъра на моретата
Ако имате опция за безплатно такси от летището (в случай, че сте направили през Букинг резервацията за спане) се възползвайте. Вече няколко пъти така правим и си е ок.
А, иначе, можете да си изтеглите Фринау и да симулирате колко ще ви излезе. Имайте предвид, че в пикови часове, вероятността да хванете такси е малка. Ние така щяхме да изпуснем влака за Валенсия, защото разчитахме, че ще поръчаме, ама не се получи.

Общи условия

Активация на акаунт