Барселона - тема 13

• 45 152
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,

искам да резервирам такси от Т2 на летището до центъра, защото времето на кацане на полета и чек-ин за мястото на настаняване ще е много малко и ми се струва най-разумно и бързо да се предвижим с такси.
Може те ли да ми препоръчате от къде да го направя? Сайтовете на който попадам до един ми излизат в tripadvisor с негативни коментари.

# 631
Здравейте,

искам да резервирам такси от Т2 на летището до центъра, защото времето на кацане на полета и чек-ин за мястото на настаняване ще е много малко и ми се струва най-разумно и бързо да се предвижим с такси.
Може те ли да ми препоръчате от къде да го направя? Сайтовете на който попадам до един ми излизат в tripadvisor с негативни коментари.

Не е нужно предварителна резервация, таксита има винаги и така не трябва да мислите за закъснения и прочее... но ако все пак. Апп: Freenow.

# 632
Въпрос към живеещите или в момента намиращи се в Барселона - какво е положението в града? Някой сайтове съобщават за наводнения и продължаващи дъждове?

# 633
  • София
Със същия въпрос идвам и аз, че имаме организирано пътуване от 10.11.
и се чудя как да постъпя. Платени самолетни билети, платени нощувки,
дори билети за Саграда Фамилия, но кадрите, които видях, ме притесняват
и се колебая дали да тръгваме. Летището в момента е затворено.

# 634
В същата ситуация съм, само че пътуваме на 14.11. Сега писах на хоста, където ще отседнем, каза ми само, че имат червен код за лошо време.
Вече промених веднъж плановете от Валенсия за Барселона, сега  пак се чудя какво да правя.😟😟 Дано всички са добре и ситуацията не е толкова тежка, като във Валенсия.

# 635
Валя силно до обяд. Наводни се летището и една магистрала.
Всичко вече премина.
Няма никакво проблеми дори и местата които споменах. В града не е имало нищо, просто валя силно.

# 636
Много благодаря Eli!
Не вярвам много на медиите, много обичат да всяват паника и драма!

# 637
Има закъснения и отменени полети, но е далеч от затваряне летището! Не е затваряло и в момента излизат и кацат самолети.

В същата ситуация съм, само че пътуваме на 14.11. Сега писах на хоста, където ще отседнем, каза ми само, че имат червен код за лошо време.
Вече промених веднъж плановете от Валенсия за Барселона, сега  пак се чудя какво да правя.😟😟 Дано всички са добре и ситуацията не е толкова тежка, като във Валенсия.

Еми не ходи по брега, цяла Испания имаш, Мадрид, Андалусия и т.н.

# 638
Друго “преследвам” по брега 😂😂
Ако си спомням правилно от темата за Валенсия, ще знаеш какво.

# 639
  • София
Здравейте! Въпрос към живущите в Барселона - как е тези дни
времето в Барселона и в кой испански метеорологичен сайт ме
съветвате да проследя прогнозата за следващите няколко дни?

# 640
Ми на обяд става за къс ръкав, но вечер си е за тънко яке. Следващите дни ще захладнее. Когато казва че ще вали, по-скоро  не ми се вярва или ще е много малко.

# 641
  • София
Eli.........., благодаря! Flowers Hibiscus
Тревожа се от дъждовете и се чудя да тръгваме или да не тръгваме на 10.11.
А в кой испански сайт да следя и аз времето?

# 642
Наистина не се притеснявай за дъждовете.
Освен че в Барселона град е почти изключено да стане опасно, дори и най най силните бури са по-леки от тези, които съм виждала в София.
Тази година и предвид всичко, което сте гледали по тв, чадър ми е трябвал два пъти.

Сайт: meteo.cat

# 643
  • София
Eli.........., много ти благодаря за информацията! Flowers Hibiscus

# 644
Наистина не се притеснявай за дъждовете.
Освен че в Барселона град е почти изключено да стане опасно, дори и най най силните бури са по-леки от тези, които съм виждала в София.
Тази година и предвид всичко, което сте гледали по тв, чадър ми е трябвал два пъти.

Сайт: meteo.cat
Е, и на нас така ни казаха, но на 03. и 04.09. доста ни поваля. Не е много ок да се разхождаш с чадър и дъждобран.

Общи условия

Активация на акаунт