Барселона - тема 13

• 45 152
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Някой малко по-назад в темата беше писал, че има в болницата  Sant Pau ( ако не се лъжа) нещо като коледен парк направено. Някой, ако е ходил скоро да сподели отзиви, а също и за билети за там. Благодаря предварително!

# 676
Болницата Сант Пауло си заслужава разходката и без Коледен парк. Интересна архитектура, приятни експозиции, организирани събития /ние попаднахме на Barcelona Fashion Week и се нагледахме на мaнекени, рокли и фракове Simple Smile/ Входът беше 15 евро.

# 677
Здравейте! Някой малко по-назад в темата беше писал, че има в болницата  Sant Pau ( ако не се лъжа) нещо като коледен парк направено. Някой, ако е ходил скоро да сподели отзиви, а също и за билети за там. Благодаря предварително!
Билети онлайн .
Страхотна е , фаворита ми е от всичко посетено 😊
Болницата

Тази сграда каква е?

# 678
На заден план се вижда Националния дворец (Palau Nacional). Там се намира Музея на каталунското изкуство (MNAC - Museu Nacional d'Art de Catalunya).Препоръчвам поне до сградата да се качите: гледката от там е превъзходна.
На снимката на преден план вдясно е една от двете Венециански кули (Torres Venecianes), които са разположени на площад Испания (Plaça d'Espanya).

# 679
Първото е централния вход на Сант Пау. Вижте го през нощта до стредата на януари. Вълшебно е .

Втората снимка е новият замък на Монджуик, където са пеещите фонтани. Също много красиво за гледане.

# 680
И последен наистина тъп въпрос зони за пушене има ми на летището ?
Няма да може да се качим до музея ,майка ми е супер впечатлена ,но  за съжаление има проблем с краката .
Болницата я посетихме и наистина е уникална 😊

# 681
Догоре има ескалатори.

# 682
Да, качването с ескалаторите е лесно. Заслужава си гледката от терасата пред музея!

# 683
И последен наистина тъп въпрос зони за пушене има ми на летището ?

Има Simple Smile

# 684
Здравейте! Някой малко по-назад в темата беше писал, че има в болницата  Sant Pau ( ако не се лъжа) нещо като коледен парк направено. Някой, ако е ходил скоро да сподели отзиви, а също и за билети за там. Благодаря предварително!

Първо искам да благодаря на  avia  за  поста  благодарение, на който вече имам билети за 16 декември за Els Lumms de Sant Pau .Билетите се закупуват онлайн и са с дата и час за посещение . Закупуването става на сайта който avia е посочила https://elsllumsdesantpau.com/en/ . Поне билетите които закупих за 16 декември от 18 часа са 12 евро има и някаква такса от 1,50 в други дни може и да е различна цената . Дават половин час толеранс за влизане тоест не може преди 18 но не може и след 18:30(пише го на билета).При закупуването посочваш мейл и изпращат на мейла билетите. До 6 януари 2025 ще е атракцията . Впечатления от първо лице след 18 декември като се прибера .

# 685
  • София
Здравейте, можете ли да ми дадете съвет кой екскурзовод на български да наемем в Барселона?

# 686
Здравейте
Всички t-карти ли важат за Renfe влака от и до летището? И за кои е необходимо да се свали мобилното им приложение?
Все още се чудя каква карта да вземем за 6 дни 4-ма човека, хотела ни е до спирката на Renfe на Пасаж де Гарсия

# 687
Здравейте
Всички t-карти ли важат за Renfe влака от и до летището? И за кои е необходимо да се свали мобилното им приложение?
Все още се чудя каква карта да вземем за 6 дни 4-ма човека, хотела ни е до спирката на Renfe на Пасаж де Гарсия

Влакът до летището е един и всички т карти важат за него.
Приложението не е задължително.  Можете да си вземет картите на хартия от автомати на входа. Ако е през деня, има служители които могат да ви помогнат.

# 688
Бихте ли ми препоръчали екскурзовод, от който сте останали доволни. За предпочитане на български, може и английски.

# 689
Здравейте отново
Имам нов въпрос - сега сме в Барселона и искам да купя билети за парка. Оказва се, че до края на годината са разпродадени на официалния сайт 😲
Тук сме до понеделник и не купих билети с оглед времето дали ще вали, кога ще вали, ... Все си мислех, че ще успеем да го нагласим в рамките на тези 6 пълни дни. Уви
Та питането ми е -от  кой сайт , освен официалния, препоръчвате да купя билети за парка? Гледам продават ги двойно и отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт