Паническо разстройство - Тема 61

• 35 777
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. Днес докато бях на едно бунгало не ми беше много добре леко главоболие, но нищо кой знае какво. Тръгнах забързана да слизам и даже не разбрах какво стана. Мисля, че не видях едното стъпало. И полетя и паднах по дупе. И от тогава се чудя да не е друго. Но ако беше припадък нали щях да усетя завиване на свят, причерняване. Не знам и аз. От две години с моето замайване ме е страх от припадък. Може ли по-запознати да ме насочат има ли място за съмнение. Защото наистина мисля, че си беше просто недоглеждане. Извинявам се за глупавия въпрос.

# 151
Джуд, тежък живот стана и аз съм на стрес и тормоз подложена за работа, за финанси и прочее...И как да сме здрави!

# 152
Здравейте Simple Smile вече две години пия есцитил и флуанксол. Отразяват ми се добре на психиката, но от година започнах да наблюдавам повече апетит и съответно качих килограми. Последните месеци доста видимо стана. Чудя се дали лекарствата имат връзка, вие как мислите?

# 153
  • Швейцария
Да, аз съм с над 20 кг отгоре.

# 154
Да, аз съм с над 20 кг отгоре.

Плюс едно… 😰

# 155
Здравейте!
Нервите при мен отново взимат огромни висоти..
Какво мога да пия за поне малко спокойствие в комбо с АД?
Не искам да посягам пак към Клонарекс, Ксанакс и прочие..

# 156
с билкови пробвали ли сте - симпатил, алора и т.н. ?

# 157
с билкови пробвали ли сте - симпатил, алора и т.н. ?

Алора съм пробвала, без ефект. Симпатил не съм, може ли да го приемам при положение, че пия АД?

# 158
Не мисля, че е проблем, то си е на билкова основа само

# 159
Kami , на мен психиатъра ми изписа Невростаб ( валериан, пасифлора и глог), поръчах от iherb.com аналог, но по-високо дозиран и приемам 1 таблетка вечер преди сън + магнезий, ето го https://www.iherb.com/pr/solaray-eurocalm-with-valerian-60-vegcaps/124380. Спя много добре, даже трудно ставам сутрин, често сънувам, предполагам, че е от него, през деня съм по-спокойна. Уточнявам, че не приемам антидепресант и не съм сигурна дали е подходящо да се комбинира.

# 160
Аз със съня нямам проблеми. Спя повече от добре в момента, като ставането винаги ми е било трудно.
Но съм адски нервна плюс отглаждането на пубер направо ме докарва до истерии..

# 161
В такъв случай, можеш да го взимаш сутрин и ще действа през деня.
Невростаба психиатъра ми го изписа 3х1.

# 162
В такъв случай, можеш да го взимаш сутрин и ще действа през деня.
Невростаба психиатъра ми го изписа 3х1.

За него гледам, че е комбинация от Валериана,Глог и Пасифлора.
Предполагам няма проблеми да се приема с АД.

# 163
Да ви попитам за мнение, може би съм в лека депресия, но по-скоро ме натоварват паник атаките и тревожността, пия ривотрил от години, но вече не ми действа като преди и искам нещо подобно, което да ме успокоява.
Та посетих психиатър и той дори не ме разпита нищо, единствено успях да му кажа  за паник атаките, а той започна да ми обяснява за серотонина, за не знам си какво и ми изписа золофт и схема за спиране на ривотрила.
Пак казвам, че аз искам нещо успокоително, тип диазепам примерно, което да знам, че ще ми действа и не мисля, че имам нужда от антидепресант, но просто този човек не спря да говори и не ме пита какво искам и т.н.     
Може ли да препоръчате някой невролог/психиатър, който да изслушва, а не да се прави на капацитет и да изписва ей така антидепресанти ?

# 164
Да, това е комбинацията, звучи безобидна, но бих се посъветвала с психиатър за по-сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт