“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 46 116
  • 834
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Зле, ама ми се струва непосилно жена да пее с мъжки фалцет..

# 121
Нито визия,нито пеене.Това са 3 те точки.

# 122
Именно, Панайот уважаван певец, а звучеше фалшиво на моменти или хайде, не му стигнал въздуха - не съм специалист, не мога да преценя кое от двете.

Предполагам, че участници като него и Мария имат някакво споразумение с продукцията да не ги режат и критикуват много, да ги уредят с поне една победа.

Християна беше много зле.

# 123
Аз ли така го чух, Геро ли така го каза.... Арена Арменец? Joy

# 124
Християна много разочарова.

# 125
  • София
Аз ли така го чух, Геро ли така го каза.... Арена Арменец? Joy
Така, така каза Smile

# 126
  • София
Всички май имат договорка за поне 1 победа. Много искам да се падне на Наско да пее песента Шопкиня на Панайот. С неговия глас ще стане страхотен рок вариант Simple Smile

# 127
Гледам със закъснение, каква е тази противна чалга на още по-противната Мила Роберт, УЖАС!! Потресена съм! Вероятно Жулката се справи.
Мила харизматична, падам от смях! Колкото и Мария с отлично изпълнение. Егати лицемерите.

# 128
Стига с тоя Аръков, той е най-големия битник там... Голямо мрънкаме за човек, който е там за запълване на фугите и ако не му напишат името няма кой да го познае. Какво да го ощетяват като нито може да пее, нито е кой знае какъв актьор.

# 129
ДжуГана не се справя, според мен. Има толков нисък хриплив глас.
А Хилда с нейните суперлативи сама дали си вярва,  какви ги плещи вече 12г.

# 130
  • София
Супер си е Аръков. Ролята в Съни бийч направо му лепна - голям сладур е там. Хубав е, приятен, позитивен, пее прилично и винаги се старае с образите.

# 131
Ох, Аръков що се стиска, все едно му се пишка?! Енрике така ли се свива? Joy Ма нищо, стига ми само да го гледам с тия кожени гащи. Grinning
Християна беше мега зле!

# 132
Панайот забивал височините? Нещо или Фънки е на субстанции, или аз оглушавам. Но нека вземе първото място Панайот.

# 133
Майкоууууу! Като вълк на месечина. Ми не му се получават нещата. Иво Каръков

# 134
Пълна трагедия беше Аръков, очаквано..

Общи условия

Активация на акаунт