“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 46 135
  • 834
  •   1
Отговори
# 135
Много е готин Аръков,но тук не се справи.

# 136
Трябваше да се отпусна повече Аръков ..  много вдървен :/

# 137
  • София
Трябваше да се отпусна повече Аръков ..  много вдървен :/

На мен пък с тези движения ми изглеждаше, като леко мекичък в китките. И с този “еротичен” поглед…..

# 138
Хилда на какви хапчета е? Rolling Eyes

# 139
  • There I was on a July morning
Аз съм му фенка на Аръков от Съни бийч и ми е любимият образ там. Smile
За съжаление в имитациите не е толкова силен, колкото очаквах, но има още предавания до края на сезона и очаквам да се разгърне по-добре.

# 140
Защо така гледат като не разбрали смешката за асфалта?

# 141
Ох, този Веско....много е семпъл горкия, но не ме дразни. Учудвам се. И пее като звяр. Луиза зле.

# 142
  • София
Фънки завиждал на Аръков и затова се заяжда 😆 На Хилда й потекоха лигите...Това с парите беше режисирано, но се посмях..

# 143
  • София
Първо, на Панчо я му се падне др. подходящо парче, я не (за да му дадат книга в епизода).
Второ, не сме в Съни бийч. Аръков не е от пълнеж-пародиите тук, но съм съгласен с Фънки за конкретното парче. Не е това идеята. Ала съм много по-спокоен за него, че ще вземе книга скоро.

ПП. А отделно, че сценаристите се оливат нерядко и превръщат в пародия сцени, които иначе не са.

# 144
Гледах Християна,Панайот,Иво,Джулияна и никой не ми хареса.Много простотия,много пошлост.Кремена има ли нещо да каже,как не издържа да живее тук,че не иска внуците и да живеят в така среда?

# 145
Е, ако случайно тази вече Панайот не получи книга да си пристиска киселото зеле с нея или да си подпира вратата на терасата, ще му се падне някоя друга възможност и ще го компенсират.

Аръков тази вече не се справи кой знае колко добре, според мен основно в танците. Вярно изглеждаше много нахакан и самоуверен, за разлика от оригинала. Но и не смятам, че заслужава последното място в класацията. Съгласна съм, че се старае и влага усилия. И не че има особено значение във формата, но наистина е усмихнат и позитивен.

# 146
  • Другата България
Стига с тоя Аръков, той е най-големия битник там... Голямо мрънкаме за човек, който е там за запълване на фугите и ако не му напишат името няма кой да го познае. Какво да го ощетяват като нито може да пее, нито е кой знае какъв актьор.
Тоест, можеМ да мрънкаме само за ...кой?
За Мара? За Панчо?
Щото “името“ им е не за фуги, а за “замазка“, примерно?
Разбира се, че едни са ощетявани за сметка на други, за да може на всеки лайф да има различен победител.
Може и да не може да пее, но поне се опитва. А и е актьор.
Докато Мара и Панчо са певци, но се излагат до момента. Панчо днес е добре, щото “случайно“ му се падна негова песен. Подходяща за него имам предвид.

Та моля да не си набиваме канчетата, всеки нека си мрънка кой за когото му се мрънка, този сезон поне материал за мрънкане бол.

# 147
Пак закъсняват с времето, ще отиде до 23:15.

# 148
  • Варна
Голяма излагация тази вечер. Топ артисти, мрънкащи за всичко, спечелили музикални формати, дето влезли в шоуто, ама цял сезон да им влизаме в положението, звездната чалга певица, готова на секундата да махне чаршафа...Браво Джулка! Двата ти предни таланта, се справиха най-добре до тук!

# 149
Аръков са го направили на Фики Стораро.

Общи условия

Активация на акаунт