“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 46 140
  • 834
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА
Наско ми прилича на Патрашкова

# 151
Изненада ме приятно Наско

# 152
  • Mediterraneo
Наско може да имитира само себе си. Абсолютно по никакъв начин досега не е успял да излезе от собственото си пеене.

# 153
  • София
Много ми хареса Наско.

# 154
  • София
Изненада, Наско не пее като Наско... почти Grinning.

# 155
Наско се справи добре, за първи път си беше преправил гласът, така че да не звучи като себе си.

# 156
Наско за първи път се опита да имитира глас и тембър Simple Smile

# 157
  • Stockholm
Тази година доста скучно се получава. Изчерпаха се, няма кой вече. Миналата година бяха къде къде по-напред.

# 158
Наско си е като него си.Съсипа песента,която е  от любимите ми.

# 159
  • София
Съгласен, "Мерри_Ан", бях го и писал - предпочитам актьори, които се трудят да пеят, а не певци, които се опитват да изиграят някак певеца. Нищо против Аръков във ФормАта. Има поне 5-ма статисти (статистки) за места под него. Не ми хареса пренавиването в това парче. Мачизма в повече.

ПП. И смятам също, че за пръв път Наско беше повече падналия се изпълнител, по-малко Наско.

# 160
  • There I was on a July morning
Наско изпя песента много хубаво, ние знаем, че това го може. Но останалите елементи от имитацията много-много не му се получиха, както и гримът.

# 161
  • Другата България
Съгласен, "Мерри_Ан", бях го и писал - предпочитам актьори, които се трудят да пеят, а не певци, които се опитват да изиграят някак певеца. Нищо против Аръков във ФормАта. Има поне 5-ма статисти (статистки) за места под него. Не ми хареса пренавиването в това парче. Мачизма в повече.
Да, аз не казвам, че е перфектен, но се старае, труди се, опитва се.
До момента е незаслужено подценяван за сметка на Мара и нейната голотия, и Панчо и “авторитетът му“, от съжаление никой не смее да му каже нищо.
Същото е и с Джулката, и тя се старае. И нея за момента я подценяват.
Християна не смеят да я ощетяват пък защото е бременна...и то за гавра остана Аръков.
А, Наско пропуснах. С него също се стъпва на пръсти, и...пак стигнахме до Иво. И Джулката.

# 162
  • софия
Днес на работа са стажант-гримьорите. Някои образи са им се получили, защото са лесни (Дейвид Ковърдейл), други са тотал щета (Джими Самървил).

# 163
  • Другата България
Не ми хареса Наско. Сега го слушам.
Ами....Наско си е.

# 164
Само едната страна на Арена София ли са пуснали засега? Гледам в Eventim има останали единични бройки само в тези сектори. Учудвам се как преди години не се сетиха за тази идея.

Общи условия

Активация на акаунт