“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 46 144
  • 834
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Добре, че от журито нищо не зависи.
Бляк!

# 181
  • София
То верно, че не може все Зомбори да печели, но най-малко точки на него да дадат, при тазвечерните недоразумения?!

# 182
  • София
На Фънки някой му е платил двойно да бута Мара напред или е изперкал, други варианти няма.
Това го твърдя и аз от самото начало. Плаща му се на тоя изтрещелник.. Ужасно дразни...А иначе хвали Панчо, ходи да му стисне ръката, бил 1:1 с Ал Бано..дрън-дрън..Тотал щета, безобразен е.

# 183
Минах да ви прочета дали едно и също гледам/е и слушам/е с журЕто Flushed
Мен Владо ми хареса, постара се човекът, те го закопаха. Чалгицата беше зле, по едно време мисля ѝ пуснаха и бегвокали или песента за фон, а журито е похвали...

Имам чувството, че тази вечер са се наговорили да понамалят водачеството на Владо, че надпреварата ще стане за 2рото място Wink

# 184
Постоянно си повтарям, че това е само едно шоу, и пак ме ядосва такава несправедливост... Фънки се държи, сякаш някой батка му е казал, че ще му избие зъбите, ако не хвали всеки път Мария и не ѝ дава високи оценки, както и да се представи Laughing

Тази вечер най-много ми хареса Елена, според мен си изгради образа много сполучливо и въздействащо.

# 185
Не, нищо не е нагласено. Никога! Grinning

чичо Панчо първенец Grinning

# 186
Фъньо или го е заплашил Миро Дзвера, или е влюбен в Мара.

# 187
Браво на Панайот, заслужена победа. Беше най-доброто изпълнение за вечерта.

# 188
По скоро първото😂😂😂

# 189
Айде, ухили се Панчо, дано миряса след това. Има и с какво да затиска зелето на есен.

# 190
Фъньо или го е заплашил Миро Дзвера, или е влюбен в Мара.
Той я познава. Но пък аз съм на мнението, че тя се справи по-добре от Зомбори и то пееща седнала. Певците ще ме разберат какво казвам. Сори, ама Зомбори не се справи с образа. А образът беше лесен.

# 191
  • Варна
Надявам се Мария да НЕ е на финал 🤦♀.

# 192
На Мара и дават песнички от ранга на сложност на "Зайченцето бяло", та белким изкласи от предпоследна малко по-нагоре.

# 193
  • София
Марчето прави опит да излезе от любимия си жанр, което е похвално, но защо толкова ми прилича вместо на Белинда К., на Елвира Георгиева Joy
Хахаа..точно тя й се "падна" на бутона..направо е готова отсега Laughing

# 194
Мария ще е Елвира Георгиева?! Я да се самоцитирам от по-рано тази вечер Joy Четат ни, Joy
Марчето прави опит да излезе от любимия си жанр, което е похвално, но защо толкова ми прилича вместо на Белинда К., на Елвира Георгиева Joy

П.П. elix-че, изпревари ме! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт