“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 46 148
  • 834
  •   1
Отговори
# 195
джулка - рики мартин
мария - елвира георгиева
иво - елвис пресли
християна - преслава
наско - панайот панайотов
елена - джим кери
панайот - ед шийрън
владо - кейти пери

# 196
Ще чуем на Панчо брилятния английски като Ед Шиърън.

# 197
  • София
Всички май имат договорка за поне 1 победа. Много искам да се падне на Наско да пее песента Шопкиня на Панайот. С неговия глас ще стане страхотен рок вариант Simple Smile
И ти позна..не е Шопкиня, но е Панчо...Много оракули има в темата, ейй да не сте сценаристите вие Joy
А Мери позна днешният победител, браво.

# 198
Зомбори и Наско са 100% финалисти, между тях ще се определи победителят. Мария за мен също е 50-60% финалистка. Вече за последното място ще е между Джулиана, Панайот и евентуално Аръков ако вземе да стабилизира резултатите си следващите седмици. Елена и Християна нямат никакъв шанс според мен.

# 199
  • Другата България
Никаква изненада. Още в началото на лайфа написах, че днес ще е вечерта на Панчо или Аръков.
Следващата седмица друг. Дано вече да е на Иво. Елена също заслужава.

Дано Панчо мирне малко, че гледаше като....... все едно Кичка Бодурова вижда.

И аз вече вярвам, че са платили на Фънки да бута Мария, и наистина се радвам, че нищо не зависи от това т.нар.жури. Видя се, че зрителите харесват Владо, целта е да се създаде някаква интрига между него и Наско, който ще е все на второ място, по някое време ще го надмине за съспенс вероятно....еееех, изтъркаха се тези номера. Но Мара трета в генералното класиране, ми идва ту мач.

Иначе за вечерта, Елена като Паша Христова за мен беше по-добра от Панчо.

# 200
  • There I was on a July morning
Предлагам  анкетата в темата да бъде - на кого Фънки ще даде 10 т. следващия път?
Едва ли някой ще познае ...Wink

# 201
Зомбори чак за три точки не беше, колкото получи от журито, а иначе 18 точки от зрителите - нормално.
Наско може да е звезда, имитатор не е, но е на второ място тази вечер.
Марчето с голям пробив в капките, най-вече в очите на Фънки - откакто я вида гола. Не мога да повярвам. Но според зрителите заслужава само 6 точки тя и е на предпоследно място. Много справедливо.
Панчо сериозно го побутнаха тази вечер, с големия принос на Етиен, а и журито, явно ред му беше според договорката - предполагам само. За първи път го виждам да се усмихне, макар за няколко секунди.

За мен също Елена беше по-добра от певеца Панчо тази вечер и заслужаваше първото място.

# 202
Ще чуем на Панчо брилятния английски като Ед Шиърън.

Че той всяка седмица пее на английски кажи-речи, само една българска песен имаше досега. И за разлика от други в историята на това предаване, не забравя и обърква текста. Още една бавна песен, която ще му е удобна.

# 203
  • Другата България
Скрит текст:
Зомбори чак за три точки не беше, колкото получи от журито, а иначе 18 точки от зрителите - нормално.
Наско може да е звезда, имитатор не е, но е на второ място тази вечер.
Марчето с голям пробив в капките, най-вече в очите на Фънки - откакто я вида гола. Не мога да повярвам. Но според зрителите заслужава само 6 точки тя и е на предпоследно място. Много справедливо.
Панчо сериозно го побутнаха тази вечер, с големия принос на Етиен, а и журито, явно ред му беше според договорката - предполагам само. За първи път го виждам да се усмихне, макар за няколко секунди.

За мен също Елена беше по-добра от певеца Панчо тази вечер и заслужаваше първото място.
Абсолютно побутване си беше за Панчо, ако не беше Етиен, не знам дали щеше да е първенец.
Но, съвсем очаквано.
И разбира се, съвсем “случайно“ за пореден път му се пада бавна песен, такава, при която само ще стои и ще...пее /евентуално/. Този път на английски. Отсега тръпна в очакване.
Накрая на сезона със сигурност ще е по средата на класирането, защото...е Панчо.

# 204
  • При семейството си
Не гледам, утре на запис, с превъртане.
Елвира Георгиева имитирана ли е до момента и от кой?

# 205
  • София
Панайот беше добър, преправи си и гласа. Имаше коментари, че бил фалшив, нормално, нали точно от това ги е страх певците и все пеят като себе си. Като се мъчиш да пееш различно, е нормално да мърдаш и от тона. Нищо фатално.

Владо беше за около 4 място. Мария отново трагична. Вие ужасно, то е чак неприятно за слушане. Не заслужаваше повече от последното място.

# 206
  • София
Не гледам, утре на запис, с превъртане.
Елвира Георгиева имитирана ли е до момента и от кой?
Да, от Азис  https://www.youtube.com/watch?v=88Ctw3AqsEQ

# 207
  • София
Хареса ми Панчо...като Панчо. Нищо от гласа и емоцията на Ал Бано. Но, хайде, пада му се една победа Simple Smile

# 208
  • Буркина Фасо
много певци не могат да пеят както е оригиналната им песен (видеоклип), та какво остава други да ги имитират.

# 209
  • Враца
Мен, Аръков много ме дразни с поведението си .
Дано, да е сценарий.

В моята класация - Елена беше за първо място.
Християна - чак ми е неудобно да я гледам. Мария също.

Общи условия

Активация на акаунт