“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 750
  • 834
  •   1
Отговори
# 600
Много силно начало на вечерта, Наско ме върна във времето, когато това шоу ми хареса и все още ме държи пред екрана, дори в повечето случаи да ме разочарова. Браво на Наско, най-после успя да излезе от своя си тембър, че и на външен вид го бяха докарали добре Simple Smile

# 601
Ооо, имах си двукасетъчно касетофонче черно, готино. Имах много касети и една от тях бе на Дони и Момчил - "Уморени крила". Ех, какви хубави години бяха ...

На 14 г ме заведоха на техен концерт в НДК. Залата се пръскаше по шевовете. Беше незабравимо Simple Smile

# 602
Много добре изглеждат братя Аргирови. Как на 65 г.? Я да проверя.
Проверих - родени са на 23 април 1959 г.

# 603
  • София
Кажете ми как Камен Воденичаров не остарява? Цял живот изглежда по един и същ начин.
Насето Heart Eyes

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той и Тончо си е същия. Ама Момчил не са му простили годините.
И на мен ми хареса Наско.

# 605
На Геро най-после са му стеснили панталона!
Ох, не става Християна за имитатор. Пее, ама пее Християна.

# 606
Любимата ми вечер във всеки сезон Heart Eyes

# 607
  • There I was on a July morning
Много хубава песен, но Християна не я изпълнява като Мария, не предаде настроението.

# 608
  • София
Кажете ми как Камен Воденичаров не остарява? Цял живот изглежда по един и същ начин.
Насето Heart Eyes
Тончо също държи фронта.
А на клавира кой беше?

# 609
  • София
Момчил

# 610
Е кой- Момчил

# 611
  • Wonderland
Всичко съм склонна да преглътна за тази песен Heart Аз не плача ТИ плачеш! Cry  Уникални Миро и Мария Илиева Heart Браво, Християна! Flowers Rose

# 612
Момчил. От Дони и Момчил
...
Аз пък настръхнах на изпълнението на Миро и Християна. Не бе точно, като Мария Илиева, но ми въздействаха.

# 613
Веско пак обърка героите :d

# 614
  • София
Очаквам следващи имитации на Графа и Тони Стораро...и двамата имат концерти тази година и трябва да ги презентират...Все ще се паднат до финала..Друг има ли?

Лоизу ми хареса и Наско също...

Общи условия

Активация на акаунт