“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 749
  • 834
  •   1
Отговори
# 735
  • на село
Толкова да харесвах Ваня Костова,  израстнах с песните й.
Не ми хареса Елена.

# 736
  • Берлин
Накратко: хареса ми тази вечер, шоуто живна някак. 2-ма са за незабавно изхвърляне:
Панайот барабар с нескопосаната си партньорка
Мария-ненавиждам това некадърно същество, как един път не пя без яка подложка и как изобщо някой я е назовал певица 🤮 няма такова падение.

# 737
Очаквам Зомбори с Галена да заемат призово място Grinning

# 738
  • София
Ваня имаше прекрасен глас - много е трудна за имитации
Според мен пък е лесна, всяка година печелят точно с нейна имитация. Тя е много добра певица, има и сложни песни, но винаги избират по-лесни. Елена се справи слабо на фона на миналите години. Разбира се, не е певица, но не я докара като за победа.

На първо място ми остава Наско тази вечер.

# 739
От няколко години защитавам тезата, че трябва да има повече вечери на БГ музиката. Просто носи друго настроение.

Според мен тази вечер Христяна беше най-добре.

# 740
И аз съм за Наско. Макар и първо изпълнение, никой не можа да го надмине. Дано и журЕто го оцени подобаващо.

# 741
Не беше скучно тази вечер, но нямам фаворит и  доста хора ще се борят за 3-ката.

# 742
Сега това на Аръков по сценарий ли е или на него естествено му идва да се излага?

# 743
  • There I was on a July morning
Ваня Костова имаше страхотен глас и Елена се затрудни с пеенето, иначе се постара с имитацията.
Помня, че предни години певици спечелиха лайфовете с песни на Ваня - Деси Слава и Кали.

# 744
  • Stockholm
И моите 10 точки отиват за Наско-Дони, 9 точки- Аръков, 8 точки- Зомбори.
Панчо не беше толкова зле, странно, че не ви е харесал Joy

# 745
Е, Аръков вече прекалява! Rage
Ако се справяше щеше да има точки.

# 746
Страхотно шоу. Много ме разчувстваха тази вечер. С Ваня даже се просълзих. Иначе Дони ми беше топ тази вечер 👍

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 07:09 от Katnis

# 747
Това с доларите на Аръков, а вероятно и някои от другите ситуации с него, е по сценарий. А вие му се връзвате.

# 748
Владо днеска не е за победа, ама пак се хвърлиха за него.. Християна и Елена бяха най-добрите за мен.

# 749
Толкова зле Ваня Костова никой не е я имитирал до сега!

Е една покъртителна снимка на Мара

Докарали са я на Мони от Ергенът 2 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт