“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 740
  • 834
  •   1
Отговори
# 750
Сега това на Аръков по сценарий ли е или на него естествено му идва да се излага?
Сценарий е.

# 751
  • Другата България
Аз съм за Християна, време ѝ е.

Джулката ме разчувства с тази песен, и с нея се върнах толкова назад, когато моето вече голямо момче беше малко момченце и песента на Севдалина и Валентин Спасови си я въртях денонощно, наизуст я знаех, още я помня.
Май и той я знаеше наизуст....Blush

# 752
  • София
Със закъснение гледам за да си спестя ненужното.
Наско ми хареса за първи път този сезон - излезе от образ и влезе в образ впечатляващо.
Християна за пореден път пя красиво като Християна, но Мария Илиева ме напрегна с експресивността си. Ошлайфана е в средата, но на мен тази прекалена изразителност винаги ми прелива в лицемерие и неискреност. За песента с Миро, която чувам за първи път и надявам се за последен, се рееше в небесата сякаш чудо са създали. А то тягостно до болка.
Владо ми е фаворита до момента и в този кръг. Не съм чувал песента с Галена, но доколкото съм чувал Азис, смятам че се справи много добре.
Панчо си беше Панчо. Не знам къде чухте вой у Вили. Аз не чух. Красиво им се получи.

Стигнах до очочорената Мария и Тино. Не знам кой е той, нито име, нито физиономия.

Само на мен ли ми се стори, че дует Шик гледаха някак с неприятни емоции Веселин Маринов?
Докато Весо говореше, Вили се чудеше накъде да гледа, но не в него. Има нещо гнило там, да.

# 753
Хайде пак тоя Зомбори. Пълен майтап вече

# 754
  • София, България
Владо днеска не е за победа, ама пак се хвърлиха за него.. Християна и Елена бяха най-добрите за мен.

Абсолютно съм съгласна. Пак казвам, добре се справя, той според мен е лъч светлина в това шоу тази година, но точно пък тази вечер….. имаше къде къде по-добри имитации. И Християна и Наско - много по-добре.

# 755
  • София
Елена не беше добре, изпълнението беше приятно заради другите от Тоника. Определено не смятам, че е за челната тройка. Християна беше прилична, но без имитация. Нямам против тя да спечели, но Наско заслужава най-много.

# 756
Не харесвам Владо, но според мен се справи най-добре. При Наско пак чувах неговия си тембър. Елена беше фалшива на моменти.

# 757
Зомбори и Галена ,все пак изпяха хита в момента много добре,нямаше как и зрителите да не гласуват за тях.

# 758
Хахаха, тоя формат просто няма смисъл вече! 😂

# 759
Зомбори и Галена ,все пак изпяха хита в момента много добре,нямаше как и зрителите да не гласуват за тях.

Почти всеки път зрителите гласуват за Зомбори, а хита на Азис и Галена дори не помня да съм го чувала ..

# 760
Изненадоха ни Wink

# 761
  • Берлин
Аман от Зомбори. Днес не беше номер 1. Пропуснах за кого дадоха точките менторите.

# 762
В шок съм!За зомбори съм по принцип,но този път Наско заслужаваше

# 763
Това пета поредна книжка ли му е? Joy

# 764
Като ви казвам, че дори и да не дойде зрителите ще му дадат макс точки вие не вярвате 😂

Общи условия

Активация на акаунт