Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 62 786
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Дами (пардон, господа също), дайте някакви насоки какво да се очаква от Diptyque Orpheon, става ли за сляпа поръчка?
https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Orpheon-Eau-de-Parfum-65738.html
Съставките са много примамливи, обожавам хвойна в парфюми, но все пак ми се струва рисков, а цената му никак не е ниска.

# 361
  • Бургас
Орфеон е прекрасен парфюм, не е изцяло мой тип, върху мен е много пудрен, различен от всичко, което съм помирисвала и не ми прилича на никой друг парфюм.Точно затова го определям за уникален, но не става за слепи удари според мен, много, много траен при мен от мостра.Мисля тук любимата Ковачева трябва да се включи, той си е нейния парфюм.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 11:45 от Bright Crystal

# 362
От днес съм горд собственик на Floraiku My Shadow On The Wall . Презентацията е толкова красива, че дори и само заради нея си струва. Като аромат откривам допирни точки с Мимозата на Прада, но в този има повече живец. Общо взето е чист, природен. Като усещане бих го сравнила с Kenzo Flower EDP - ненатрапчив, но зареждащ с положителна енергия.

# 363
  • Melmak
Мисля, че предишната мода, лъхаща отвсякъде беше обувката.

Lveb ми харесва в едп вариант, фланкърите са ми изнасилени. Наскоро мирисах пак Ирис Абсолю и въобще не ми допадна.

Аз, която не обичам уж най-масовите аромати, нарочно преди години не си купих черния опиум едп, защото беше модата на модите.. и сега се озовах с Ерба пура. Ама харесвам си го, не е особено специален в чекмеджето, нямам емоционална връзка с него, но носът ми го харесва. 😄

# 364
  • There I was on a July morning
Здравейте! Flowers Hibiscus
Някой знае ли дали малките флакончета на My way EDP,  Armani - 15 ml могат да се пълнят?

# 365
Здравейте, парфюмни Simple Smile С удоволствие прочетох последните 20 страници и разглеждах колекциите ви, прекрасни са. Колекцията ми е в шкафче, парфюмите са в кутии, нямам парфюм на открито. Измервам температурата в шкафчето понякога, за да поддържам между 15 и 25 градуса С. „Петте аромата на нашата любов“е книга, на която страниците наистина ухаят на жасмин. Често използвам ароматни блотери като книгоразделители и чета книги на хартия, защото харесвам мризмата на хартия и парфюм.
jasmin tisane, за Diptyque Orpheon трябва да си голям фен на жасмина. В парфюма има още хвойна, роза дамасцена, ветивер, тонка, дървесни ноти, само докато ги изброявам се получава един вечерен официален парфюм, много строг, пудрен не е за мен.
Парфюм за деня e Chance Eau Vive Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 20:43 от Ralitsa_

# 366
  • София
Някой знае ли дали малките флакончета на My way EDP,  Armani - 15 ml могат да се пълнят?
Не могат да се пълнят.
Част от колекцията ми. В шкаф с кутиите. На долния ред част от минитата. Другите са в София. В шкафа с кутиите също. На тъмно и хладно.

Закрих ски сезона с Miss Dior и 54 дни каране.
Днес с Twilly eau ginger

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 21:28 от chanel19

# 367
Браво Шанелка, супер си! Парфюми, ски, всичко!❤🌹

# 368
Да питам някой има ли Elizabeth Arden Mediterranean?
https://elinor.bg/product/elizabeth-arden-mediterranean
Предвид цената...ок ли е?
И Coach flolar...
https://elinor.bg/product/coach-floral
Тези дни ползвам Coach floral. Хубаво парфюмче, цветно-плодово, но лично аз бързо спирам да го усещам, по-слаб и размит вариант на оригинала с повече флорални нотки. Трябва да се полея с него, че да го усещам. Ще го оставя за лятото.
За LVEB имам няколко фланкъра и сега извадих Florale версията, много го харесвам, но го ползвам само навън, въпреки, че е доста по-мека версия.

# 369
  • There I was on a July morning
Не могат да се пълнят.
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 370
Здравейте,
В другата тема видях споделена оферта за Lattafa Pride ansaam gold и го поръчах на сляпо. Може ли някой да каже няколко думи за него, не намирам нищо за него в по - старите теми. Знам, че го оприличават на Oriana, но аз и него не познавам. Дали си заслужава да рискувам?
Благодаря!

# 371
Абе, Nishane-ите, за мен са едни грубияни .
Навлизат остро, брутално, притискат, нахалстват, проникват,

Точно така усетих Nishane - Fan your flames and Fan your flames X. Пръснах ги само по веднъж, толкова агресивно ми навлязоха в пространството, че въобще не успях да анализирам какво усетих.

Wulong Cha обаче нося за четвърти път - все сега, в сухо, слънчево, топло, но не горещо време, и съм очарована. Днес пак съм с него. Много, много ми харесва! Нямам търпение да се опознаем и в други климатични условия, но силно клоня към покупка.

# 372
  • Враца

Днес, мисля да го тествам.

# 373
Пропусни, не е за теб. Чаено цитрусов, разхлаждащ.

# 374
Отново е до кожа. Ани на моята кожа, независимо от сезона е лека, нежна ванилия с лимон. Развива се подобно на бейк и лира, но по-естествено и красиво. Траен, но лек, жизнерадостен. Вече с туберозата на Нишане, въпреки че обожавам тубероза, онзи ден щях да се само-задуша.
Днес получих известие, че чака новият Кривели в къщи и нямам търпение да свърши почивката, за да се прибера и да го пробвам. За седмица в България пробвах доста нови неща и ръката ми отново всеки ден посяга към нещо на Фугаци, през пролетта почти не ми се носи друго.

Общи условия

Активация на акаунт