Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 96 584
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви, момичета !

# 106
  • София
На мен пак ми липсват хора от списъка с поканени...и още никакви точки не съм получила..Като писах на съпорта ми искаха имейлите на хората дето ми липсват. Много почват да ме напрагят..Някой друг да има проблеми с това?
Иначе имам много добри попадения от там, ако ги нямаше тия постоянни проблеми..

# 107
Да, на мен по точно същия начин ми пристигна чанта на Майкъл Корс. Обаче си изглежда напълно ок, а и я взех толкова намалена, че реших да не го мисля много
Моята чанта на Michael Kors дойде с торбичка, прекрасно опакована, истинско бижу. Взех е със 70% намаление поне и е просто уникална! Рядко се откриват такива находки. Трябва да се дебне Simple Smile))

# 108
  • София
Тука споделяме и снимки. Линкове.....

# 109
Да, моля дайте линкове!

# 110
Здравейте,
някоя от вас помни ли, кога пускаха намаление на всички неща 20%?

Аз си спомням, че имаше такова миналата година, пролетта.
За тази година досега, нямам спомен да е имало такова.

# 111
На абсолютно всичко не помня да е имало 🙄 Нали наскоро имаше заради Великдена им, но на определени неща

# 112
На всичко имаше сега 10% за Великден. Миналата година нямам спомен.

# 113
Ако става въпрос за моята чанта на Michael Kors, получих я преди половин година и не съм я снимала опакована с всички екстри, но така изглежда към момента. Взимана е за 157 лв. В момента е 226 лв., намалена.
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32238765&colorCode=6 … is-boutique=false

# 114
Много е хубава. А побира ли неща?

# 115
Много е хубава. А побира ли неща?
Благодаря Simple SmileДа, побира. за телефона има отделно джобче отпред. Отзад има друг джоб с копче. Вътре побира кърпички - сухи, мокри, червило, балсам, ключове. За мен е достатъчно Simple Smile Има и отделни джобчета вътре, за карти.

# 116
  • гр. София
Здравейте! От Best secret са ми изпратили едни панталонки с алармата на тях. Не мога да я махна. Къде в сайта има мейл, за да им пиша? Изключвам контактната форма.
Ако отида в магазин на Desigual дари ще ми я махнат?

# 117
На мен така два пъти ми пращат неща от Мохито 🤦🏻♀ Долу под нас има КиК и там ми ги махнаха без проблем. Иначе си мислех да се оплача след втория случай ама забравих….

# 118
  • гр. София
Благодаря! А на кой мейл мога да им пиша и да помрънкам?

# 119
Благодаря! А на кой мейл мога да им пиша и да помрънкам?
Аз съм комуникирала на този service@bestsecret.de

Общи условия

Активация на акаунт