КГБ = Клуб на Готините Баби - 220

• 36 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз също мисля, че не са ни нужни 3 месеца  за организация. До края на май имаме почти 2 месеца.
Съгласна съм с предложението на КРАСИВА БЕЛЛА - 31.май, 1 и 2.юни. При една добра организация от наша страна - да видим колко народ ще пътуваме общо, колко човека ще тръгнем от София, колко от други места и за няколко дни да съберем капарото и така ще дадем карт бланш на КАССС да резервира хотела. А спането като е осигурено, другото не е проблем. Надявам се, да не се туткаме и размотаваме. Поставяме срокове и се съобразяваме с тях.  Все пак не сме деца.

ПИПИ, поздравления за умното ви момче! Бревет В 1 не е шега работа! За неговите 25 години - огромна отговорност и доказателство за много труд и знания! Браво!
ЯНЕ, Все още не е минала през Народно събрание датата за изборите, да не стане объркване. Предложението на КРАСИВА БЕЛЛА е много разумно. Защо да не се хванем за него? Какво пречи? Говорих с КАССС. Тя също смята, че 31.май, 1 и 2 юни е много добра идея. Към края на юни тя вече има планиран семеен ангажимент и няма да е в Русе.

# 286
  • Кубрат/ Пишурка
От една страна съм съгласна. Само да напомня, че пенсиите ги дават на седми. Само моля да е следпенсионно време. В Кубрат по 24 ти има панаир една седмица. Идват гости дори неканени.. По това време са и баловете. След това настава най - безпаричното време в годината.
Плийз!

# 287
 Яне , имам лоша преценка и се оказах без пари един път. Много ми помогна  един човек, няма да го разкривам ,че не е за хвалба моето, можех да взема заем, но се надявах на превод. Случи се  празник и преводът закъсня, къде съм тръгнала, толкова сигурна в банките ,не знам.
 Вземаш заем и  връщаш после. Но няма как да се синхронизират всички с датите , удобни на теб.
 Аз се бях зарекла да върна помощта ,но все късо при мен. Някой ден, някога ,може да стане ,да се случи предай нататък и  да помогна на друг.
 Ама дано съм жива все пак ,все не става. Съдба.  Сега събирам за рожден ден,  после за гости,   и все така върви. Синът пък все нещо се случва, менискус, сега друго, не му върви и на него  и не може като от чужбина да ми помага. А заплатата на ръка не върви при болничен, минималната получава.  Все нещо ни гази. ще ни потръгне е на нас. та не си само ти с къс пас.
 Примири се ,ще се справиш.

# 288
  • Варна
Среднощен привет от мен, Варна и морето!   Boat

ПИПИ, гледах клипа, поздравления и успех! Много спокойна беше, хареса ми!   Flowers Four Leaf Clover

Няма нищо интересно около мен, освен че ходих малко по доктори, резултата е добър, освен че ме болят кокалаците, а невроложката каза ДС да ме ядосва по-малко, ама надали ще стане!  Money
И аз напълних всички пластмасови сандъчета на двете тераси с цветенца- теменужки, петунии, нискостеблени карамфилчета, а ДС купи за първи път две нискостеблени розички, да видим какво ще се получи!
За първи май трябва и латинките да поникнат, ама аз нямам търпение!

За Русе съм ЗА, за датите нямам претенции.

Лека и мека, девойки!   Nerd

# 289
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Кафето днес е украсено  лавандула:
Лавандулата ми е любима.  Поздрави за Пипи, която я отглежда с любов и поздрави за успеха на сина й.
Ениса, прегръдка от мен и за любимия ми Пиятел, който "твори" неповторими, и много умни съждения.
Момичета /баби/, сега прочетох, че почти всички планувате среща в Русе. Аз съм ЗА. При мен са удобни предложените от Фло дати, но не по късно от 10 юни. През м. юни ще имаме среща със съучениците ми от гимназията. Живот и здраве ще празнуваме 60 години от завършване.
Янче, не се притеснявай за финансовата страна, защото предлагам да ти помогна, като платя моята и твоята резервация, а и при необходимост и другите разходи.
Всичко добро ви желая и хубав ден.

# 290
Здравейте.
Прочетох на пресекулки писаното вчерашния ден.
Радвам ви се.

Прочетох за Русе - искам.
Но има едно но - не мога да бъда сама, ще трябва да си взема и другарчето с мен. Ако не ни е удобно с групата, ще  пътуваме и ще се настаняване в хотел сами . Проверих - има хотели, които приемат животни и за пътуване ще се оправим сами. Тъй, че бройте ме, но със собствена организация по пътуване и настаняване.
Мислила съм го това - да отидем някъде с обществен транспорт, ето подходящ случай Simple Smile.

Днес ни е важен ден с тайфата - довечера отиваме колективно на оперета  - Царицата на чардаша, мое любимо представление.
Много се вълнуват чаветата, и двамата не са ходили в Музикалния театър, ето нещо, с което ще запомнят баба си Simple Smile - за разлика от Царицата на чардаша, баба им няма да е вечна....
От както купихме билети все ме разпитват за разни неща и нямат търпение...
Такива неща при мен....
Хубав ден на всички ви.
Изживейте го по запомнящ се и приятен начин Simple Smile ...

# 291
  • Вила Великула
Добро утро, ех какво оживление има в къщичката ни.
Аз съм за датите края на май и началото на юни. Ще участвам. Единственото, за което моля мястото в което ще спим да е с отделни санитални възли и за себе си искам самостоятелна стая. Ето, че и за Янчето няма проблем, Нинка е предложила приятелско рамо. Браво момиче!!!
Клечице, прекрасно да си изкарате довечера.

# 292
  • София
Ето, че започва да се оформя компанията.
ЯЖКА иска началото на юни. ДИДИА също е ЗА. Виждам, че ВАЖНАТА КЛЕЧКА и принц Чарлс също ще ни удостоят с внимание. Grinning  НИНКА, ПИПИ и ТАНИТА също са ЗА.
Очаквам и другите момичета да прочетат и да се изкажат.
И така. Да сложим ли началото на списъка с желаещи да посетим Русе, на 31.май, 1 и 2 юни? Определяме и краен срок за даване на съгласие. След това събираме капарото и го изпращаме на КАССС.

# 293
Привет, момичета!
                Първо за срещата - датите 31.05 - 2.06 ме устройват. Да уточним бройката и Касс да потърси хотел за този период - отдалеченост от центъра, места, цени, капаро , срок  и т.н. Да помислим за превоз - автобус, влак,коли. Така, че да няма пътуващи сами. Това на прима виста ми идва на ум. Не е необходимо да се разпиляваме с много дати, защото няма как да сме свободни всички на една дата.
                Клечице, приятна вечер и аз обичам  оперетата и все не мога да забравя изпълнението на Видин Даскалов

# 294
Имах щастие да го гледам на живо Видин, братовчедка на майка ми ни заведе с дъщеря си ,бях на гости, те идват,  аз  ходих , обичах тази леля, учителка беше, не вярвам да е жива още. Отиде в Англия при дъщеря си ,последно бе в старчески дом там да не пречи и повече нищо не знам.  Но на оперета ни заведе и зяпах , селянче не виждало. Щом помня ,значи  е било хубаво. Впечатляващо по-точно. С Лиляна Кисьова дует беше . Този дует се върти  и съм си го пускала колкото искам да върна спомена.

# 295
  • Кубрат/ Пишурка
Щом повечето са съгласни за тези дати и аз съм ЗА! Нинка, много ти благодаря за подаденото рамо, но чак толкова ще се справя. Просто исках да ми е по - спокойно с пенсията в джоба. Ами няма какво да чакаме. Да започваме списъка :
1. ЯНКА
2. Тони
Дидия, благодаря за видеата! Върна ме с 50 години назад. Това беше от малкото оперети, които пускаха по радиото. С Тони бяхме осми, или девети клас. През зимата ходехме на разходка в парка. Хващахме се под ръка и подскачайки по снежната алея пеехме припевите с пълен глас. Еех, колко беше хубаво!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 14:37 от Янче-то

# 296
Уф, не е лесно Simple Smile.
Вчера ходихме по кварталните магазини и купих на малкото чаве маратонки, ( много си ги хареса Simple Smile ) ама с връзки. Всичко беше с вайбър консултация с мамка му и с условие, ако мога да го науча да си ги връзва. Учудващо бързо усвои връзването  - едно ушенце, омотваш, изкарваш от кръгчето другото ушенце и стягаш... Да ама пущините връзки дълги, карах го като ги върже да ги натъпква в обувките, но те след известно време пак излизат, дълги дори и на две панделки.
Сега ги отрязахме 30 - тина см., дано не сме ги окъсили, пък и дано не се развързват, че има едни модели плоски връзки , които са като живи и не търпят връзване ....
Спомням си, каква мъка беше, когато синът ми беше малък, какво учене беше да се вържат връзките, да се прекара копчето през дупката, да се превърти ключа във бравата ... Внукът на вуйчо си прилича - изключително умен, ,,сече му пипето, като бръснач"", но пък за сметка на това хич не му боравят ръчичките бабини ... На акъл е разсал само, без никакви умения  Simple Smile ...
Да го не излагам как пише ( първолак е) и колко не иска да пише . Майка му е поръчала всеки ден да правим диктовки, а пък ние забравихме вчера, та днеска ще ни дойде повечко писането... Хем ми е жал за детенцето, хем знам, че трябва ...
Та такива  неща при нас .
Още 1-2 часа занимания и гласим тоалетите и дим да ни няма Simple Smile .
Може и да минем през някъде да се почерпим нещо, та да превърнем деня в още по- празничен Simple Smile.

# 297
Следобеден привет от мен!
Още тази седмица ще започна проучване на хотели и ще докладвам за цени и обстановка. Ще се радвам да осъществим тази среща и да се видим. Трябва да ми подскажете предпочитания, за да ми е по лесно.

# 298
О, КАСС! Много си мила!
Бих искала хотелът, къща за гости
да бъде в централна градска част.
Обичам всичко да е на пешеходно
разстояние.
Датите са 31мсй- 2 юни

# 299
  • Вила Великула
Значи датите са уточнени 31 май-2юни. За предпочитане настаняване в централната градска част. За мен самостоятелна стая. Ако приемат малки животинки ще е добре за Клечицата или наоколо да има нещо като за нея и принц Чарли.

Списъка го продължавам:
1. ЯНКА
2. Тони
3. Пипилота

Общи условия

Активация на акаунт