КГБ = Клуб на Готините Баби - 220

• 36 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро, дружки! Изписах дрЪжки, но се поправих. Simple Smile
Като начало имам две кафета - това на НИНКА и това на гаджето. За старт на деня добре ще ми дойдат. Сутринта станахме по петляно време. Ударихме по едно кафе и закарах зетко на летището. Прибрах се и си доспах, та до сега.
ПИПИ и аз изгледах филмчето. Изглеждаше много добре, много спокойна и убедителна. Желая ти успех. Нека замисленото стане реалност, на ползу роду! Получаваш признание и заслужена награда. Давай смело напред. Вярвам, че ще поведеш със себе си и други родолюбиви хора!
КАССС, добре сте се завърнали. От време навреме батериите трябва да се зареждат. За срещата има време, а за сега е само една идея. Трябва да го обсъдим. Simple Smile
Желая ви спокоен петъчен ден. И тази седмица се изниза, а с нея и пролетната ваканция на децата.

# 271
Привет от Пловдив! Снощи дойдохме, утре ще правя помен на майка, днес имаме някои административни задачи, та това е при мен.
Хубав ден на всички!

# 272
  • Кубрат/ Пишурка
Аз все си мисля и все забравям да пиша за Русе. Ако всички се съгласят и решим по някое време да се видим там ще помагам активно, а предполагам, че и Галена ще даде едно рамо с предложения. Дори имам някои идеи... НО! Да не стане като преди. С Румито / Мими - лека й пръст / бяхме организирали всичко и в последния момент се изказа мнение, че не може 15 софиянки да дойдат толкова далеко заради 2 - 3 други! Хубаво помислете!

# 273
  • Вила Великула
Янче, мисля че няма да има проблем софиянки и мацките от околностите на София да пътуваме до някое прекрасно кътче на БГ. Миналата година посетихме КАГ, сега е време за Кассс.
Аз работя днес от къщи и внучката е при мен. Приготвям една леща за обяд, не знам дали не загорих малко лука, но се захласнах по едно гостенче в поляната до къщата ни.

# 274
  • София
ЯНЕ, преди било, каквото било. Тогава все още не съм била една от групата, та не знам защо така се е получило, Във всеки случай това не е справедливо. Сега мисля, че е друго. Не вярвам да има изказваниеот сорта, който споменаваш. Колкото се съберем, толкова. Дано да сме повече, по-весело ще е. През май ще имаме абитуриент, големият внук на ДИДИА, ще ходим на баловете на роднински деца, ние се събираме съучениците, а може би и някои от вас се срещате, Мисля, че началото на юни е добра идея. Времето вече е хубаво. И понеже все пак е далече малката Виена, не е лошо да помислим за три дневна екскурзия - петък, събота, неделя. Ех, размечталась...
ПИПИ, я го виж ти този гостенин как точно вас си е избрал, да се разхожда по поляната. Имате ли наблизо гнездо?
ЕНИСА, HugHugHug

# 275
  • Вила Великула
Фло, не съм виждала наблизо гнездо, но пък защо да не си направят?

# 276
Пипи,няма нищо случайно,
а щъркелчо какво носи?
БЕБЕ!
Желая ти го от сърце!

За Русе - началото на юни да избегнем жегите и комарите.
За мен е ок с две нощувки и
пътуване с автобус.

# 277
  • София
За Русе, сигурно няма да присъствам.
Но напомням - да си знаете, че на 09.06 който иска ще трябва да си пусне гласа за европейски и туземни депутатляци. Може някои да са ангажирани в комисии и броене.

# 278
Удобни са датите 31 май, 1 и 2 юни.
Давайте предложения, че да може
и КАСС да ни съдейства.
Айша, както винаги си супер!

# 279
Привет и от мен.
Благодаря Нинка за сутрешното кафе и инфото.
Времето се затопли и работата ме затисна яко.
ММ ме успокоява като казва,че от тук нататък все ще е топло,тъй че когато я свърша🙂🤭
Днес на пазар седмичен.Купих си разсад краставици и мисля ей сега като си допия кафето да ги засадя.Направо навън,без найлони и т.н.
Какъвто им е късметът🙂
Засадих три китчици,които купих миналата седмица и горките разцъфтяха в миниатюрните си саксийки.Уж все ме хвалите,че съм работна🙄🙃🤭🙂

Айша,много ми хареса как си описала политиците ни .

Пипи, у нас ежедневно се разхождат щъркели.Ние им казваме нашите,защото гнездата им са на стълбовете на двете ни порти.
Вземат си клечки,трева изсъхнала,а вчера ММ намерил една работна ръкавица под гнездото.
Намерил я е някъде по двора,но явно не му е харесала🙂🙃
По принцип щъркелите гнездят в близост до реки.

Фло,почивай събота и неделя,че от понеделник отново си на училище🙂🙃

Аз си изпих кафето.
Ставам да продължавам с дейности разнообразни.
А нямам и нищо за вечеря.
Нещо ще измисля в движение.

# 280
  • Кубрат/ Пишурка
Аз мисля, че юни е рано. В смисъл, че първо трябва да се уточни бройката, после да запазваме места за спане и ядене, после да се събере капаро. От опит знам, че става поне за 2 - 3 месеца. Предлагам в края на юли, или края на август. Аз също имам абитуриент и ще ми е малко нанагорно финансово през юни. Може да се подразни някой, но пак ще посоча като пример Веселите баби. Пролетната им среща е в края на май, но още през февруари всичко беше уточнено, а до края на месеца и капарото събраха. Да не казвам, че градът и месеца бяха определени още през октомври. Нека първо уточним кога да бъде, а после и списъка с присъстващите. От тогава натам ще търсим заведения и хотели, а после ще поставим и срок за капаро. Е, чакам и други предложения.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 19:42 от Янче-то

# 281
  • София
Здравейте, ако до Русе се пътува през уикенда ще участвам.
Искам да кажа благодаря на Мамси за прекрасните мечета, които са голям хит за внуците! От както дойдоха играят с тях. Извинявайте, че съм бърза. Лека вечер от мен!

# 282
Здравейте момичета!
Влизам много набързо да благодаря на Мамси за прекрасното меченце! Мамси, чудесно е! Благодаря ❤️ Малкото човече първо го разглежда любопитно, а после много му се радва. А мечето дойде тъкмо навреме, че от вчера малчо е с температура и това го радва и разсея  поне. Уж я овладяват за сега. Пратката чак днес я взех, защото снощи късно се прибрахме.
За сега изчезвам. После за повече. Прочела съм ви и съм в течение на случващото се около вас ☺️
Чаф 🥰

# 283
  • Вила Великула
Янче, какви са тези 2-3 и месеца организация. Ние сватба организираме за 2 месеца.
Аз също мисля, че края на май и началото на юни е перфектно. Юли и август са отпускарски месеци и време за море, а септември зимнини и градини. После става студено.
Красива Бела, много си права.
Да се похваля, синко днес е взел много важен изпит и вече има бривет В1.

# 284
  • Кубрат/ Пишурка
Пипи, първо честито на синчето ти!
За срещата, ако действаме бързо, може да е след изборите. Примерно 14 - 15 - 16ти. Ако уточним датите бързо ще действаме и с желаещите. Предлагайте.

Общи условия

Активация на акаунт