Бургаско родилно отделение - ПЕТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО!

• 68 212
  • 593
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Здравейте отново,радвам се че нещата са стигнали до Д-р Мануелян,той ми е шеф в хемодиализа,където съм медицинска сестра,и мога да ви уверя,че той е страхотен човек и професионалист,и най-вече мъж с достойнство и чест,и когато поеме някакъв ангажимент и отговорност,винаги ги изпълнява.Казвам го от собствен опит,познавам го от 10 години и като началник и като човек.

# 376
Това е недопустимо! В днешно време, да стават такива абсурдни грешки! Явно трябва да се направи нещо наистина незабавно, като например по-чести консултации в последния месец, ако трябва 2 пъти на ден.  Искам да се обърна към всички бременни: "Момичета, ако повече от 1 час не чувствате движението на бебето, направете нещо така,че да го накарате да се раздвижи (всяка майка знае как да събуди бебчето), ако не усетите нищо, тичайте веднага на лекар, защото всяка минута е от значение. То и паниката не е хубаво нещо, но по-добре фалшива тревога, отколкото най-лошото Sad"

# 377
Мога да те уверя Далия, че именно в днешно време стават много такива абсурдни грешки! А номерът с епикризата, която се натаманява както им е изгодно го практикуват и в другите отделения на бургаската болница.
 Единственото спасение според мен е конкуренция да има .

# 378
Ето ви адресите, докъдето съм пращала петицията:

press@president.bg- Президент, 
infocenter@parliament.bg- Народно събрание
press@mh.government.bg- Министрество на Здравеопазването, nsoplb@mail.bg- Нац. сдружение на ОПЛ, g.gopina@ncphp.government.bg- Нац. ц-р по опазване на Обществ. здраве
pressoffice@ombudsman.bg- Омбудсман на РБ

mayor@burgas.bg- кмета на Бургас,
health@burgas.bg-зам. кмет по здравеопазването,
council@burgas.bg- Председател на КЗ към ОбС- Бургас
iskreno@btv.bg, gospodari@gospodari.com, tazi_sutrin@btv.bg- медии

Получила съм отговори от:
nt52 <kat475@nt52.parliament.bg>- доц. д-р Борислав Китов- Предс. на КЗ в Народното събрание
Dr. Loris Manuelyan <health@obstina-bourgas.org>- зам. кмета по здравеопазване на Бургас

Всички сте прави, че не искаме хотелски обстановки, за да раждаме, а спокойствие, че сме в добри ръце,  професионално отношение от страна ма медицинския персонал и вяра, че децата ни ще бъдат живи и здрави. Аз, например съм лежала в АГ- Айтос. Не мога да ви опиша мизерията, но в същото време не мога да се нахваля с грижите и отношението на лекари, акушерки и персонал. Всеки би преглътнал обстановката, когато вижда, че насреща си има лекари с голямо "Л" и загрижени акушерки.
Затова, който желае, нека изпраща писма- мисля си, че когато почнем да досаждаме колективно, когато научат за историите в Бургаското АГ, хората, от които зависи промяната, няма да останат безмълвни. А още повече, ако успеем да заинтригуваме медиите. Призовавам ви- нека станем повече птички, та да дойде пролетта!

Весели великдински празници!!!

# 379
  • Burgas, Bulgaria
а епикриза от родилно взима ли се  newsm78

# 380
ами да я пратим в ,,господари на ефира'' или Милен Цветков?Май никой не обръща внимание.Ако не друго,то поне условията в болницата да се подобрят.Предстои ми раждане,а като знам,че ще се ражда сред хлебарки и др. .... Crossing Arms

# 381
vesity майната им на условията в болницата, стига да има добри специалисти и човешко отношение  Peace това трябва да се промени най-вече. А иначе аз поне като раждах, хлебарки не видях, случих и на лекари и отношение  Peace

# 382
  • на дъното
Ох момичета те хубаво ще направят ново родилно отделение а кой ще работи в него като няма специалисти да си разбират от работата та те се броят на пръсти по добре е да се викат от другите градове лекари.Знаете ли мен лично ме е срам ,че живея в този хубав и голям град.

# 383
Права е silviayo. За какво ни е ново родилно, като там пак ще бъдат същите изроди. Той проблема при нас е лекарите, а не толкова родилното. Не знам как ще се престраша да ходя отново при Бургаски гинеколог.

# 384
# 385
# 386
И аз дано подписите да помогнат. Peace

# 387
  • на дъното
Момичета гледах те ли btv мисля ,че вчера даваха коментари за една софийска болница за лекарите там нещо беше свързано с некомпетентност и корупция.Накрая Ани Цолова каза ,че очакват още подобни случай та  newsm78 чудя се защо отново е подмината Бургаската болница mama21 беше пратила писмо.Явно става въпрос както винаги за региона на София.Ние сме от провинцията и за това болницата ни е в това състояние и добрите лекари бягат от тук.Пак сме ударили на камък за жалост

# 388
I Mariса писа на бтв и Мама 21 , за жалост отговор няма  Rolling Eyes
Права си Силви , че ние май сме забравени тука в провинцията Confused

# 389
     И аз, и аз  Peace Писах, ама нямам отговор и да ви кажа не съм изненадана  Confused

Общи условия

Активация на акаунт