Бургаско родилно отделение - ПЕТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО!

• 68 218
  • 593
  •   1
Отговори
# 480
И аз ходих да видя въпросното родилно отделение   #Crazy #Crazy #Crazy
Още не мога да повярвам, че дори в казармата условията са по-добри ...

"Суперлуксозни и модерни стаи са вече оборудвани с легла за родилките и за новородените, в стаите има хладилник, телевизор с кабелна телевизия и отделен санитарен възел."

Във ВИП-а аз супер лукс не видях , единствената разлика с обикновените стаи са миниатюрното телевизорче и наличието на душ в банята ... иначе си е същата мизерия  ooooh!
Просто съм потресена, от няколко дни сънувам кошмари   #Crazy #Crazy #Crazy
Там и 30 мин. не можах да издържа, какво остава 3 ДНИ  Shocked Shocked Shocked

# 481
  • Бургас
Djindjari мила малко прекаляваш.
Във ВИП стайте има ТВ,климатик и хладилник,акушерка на твое разположение 24ч и могат да идват на свиждане близките ти през целият ден,а не както горе,само таткото да влезе и то за малко.

На третият етаж има ТВ,нови дограми и щори.В повечето бани има душове.

Аз няма да се възползвам от ВИП,ще си отида на 3-тият етаж и ще преживея някак липсата на удобства.Лично мое решение никой не задължавам да мисли по тозе начин.

Всеки взима решение за себе си.Имаш избор да родиш във Варна,Сливен или София.

# 482
каквото и да си сложат,каквито и екстри да си направят пак ще си  останат същите коромпиранеи некъдърници. Mr. Green-извенявайте но аз съм се опарила много от АГ специалистите на булгаската болница.
успех и късмет на всички раждащи деца и мами! Hug

# 483
Мили момичета да попиша и аз за бургаската болница!
Моля ако имате възможност вървете другаде!На 09.08 родих със секцио,единственото нещо от което съм доволна е екипа,но си платих за него!Много Благодаря на д-р Гамишев и неговият екип!!!!Въпросните ВИП стаи за под всякаква критика!БЯХ ТАМ !ЛЕЖАХ ТАМ!Родителите ми като дойдоха да ме видят мислейки че съм в някакви страхотни условия щяха да паднат.Пълна мизерия отвсякъде!Единственото хубаво нещо е като си платиш че акушерките ти обръщат внимание,но до там !Има момичета който нямат условия да идат другаде и затова няма да пиша подробности!Но имам травма за цял живот!Преди да се преместя във въпросният ВИП , да не говорим че освен детето не ми даваха да си видя и мъжа!А трябвало да ям, а какво казвам аз на една акушерка като непуснахте мъжа ми да ми донесе!!!!!!!!!!!!Добре че имаше други момичета с храна та гладна неостанах ,но бях доста близо и до този момент!!!!!!!ТРи ТРИ големи и дълги дни без детето и мъжа ми!Почти направих мастит имам кърма ама няма дете ни помпа да се изпомпам!Щото неможело мъжа ми да идва в интензивен сектор!Доих се буквално като крава за да нехвана мастит!!!!!!ПЛатих си после за ВИП ама след дъжд качулка и писах по горе че ВИП-а могат да си заврът .......отзад!!!!!!!!!!!!!!!!! Rage
Има и още ,но просто не ми се пише искам да го оставя зад гърба си това събитие ,което уж било най-красивото в живота на една жена!!!!!!!!!!
A относно климатика той е един и централен .Няма климатик във всякак стая!!!!!!Пускат го ако искаш,но нали се сещате ,че с новородено и климатик картинката не се връзва!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 23:24 от Najda

# 484
Хайде моля ви, не преувеличавайте! Ясно е, че има нужда от подобрения, но там сме за 2-3 дни, да родим живи и здрави деца и да се прибираме у дома, на луксозно и удобно.
Има неща, които не зависят от персонала.
Има и много момичета, които всеки момент ще постъпят там, да раждат и ако може, малко по-съобразително.
Леко раждане на всички!  Hug

# 485
И няма нищо преувеличено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е моят скромен опит от бургаската болница и именно защото има майки на които им предстои  раждане там съм спестила доста от материала!!!!!!!!!!!!!!!
И се извинявам ако засягам някого ,но  все пак форума е за това ,да споделяме собствен опит!  bouquet
P.S.:Понеже и аз си мислех,че повечето разкази са измислица и преувеличени се навих да родя тук и да не тичаме на друго място.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 22:35 от Najda

# 486
И се извинявам ако засягам накого ,но  все пак форума е за това ,да споделяме собствен опит!  bouquet
Много добре казано , напълно те подкрепям .

# 487
Najda   Peace 
Аз също не мога да си представя как "САМО  #Crazy 3 дни " ще остана в една такава мизерна обстановка  Tired
Не знам лигла ли съм, но аз наистина се задушавах по време на огледа, какво остава да поостана ....
Благодаря , че сподели тук с нас, мисля си, че е по-добре да си подготвен и да знаеш какво те чака в т. нар. "супер луксозен ВИП"   Tired
(доколкото разбрах от вътрешни хора, единствено и само една стая е горе-долу по-така , другите са минали леко покрай ВИП-а )

# 488
Момичета изобщо не ме бъркаше чак толкова обстановката на фона на отношението на лекарите.Никога няма да си променя мнението за тези лекари особено горе в отделението и уж неонатологичното им отделение. Отвратителни са и точка, никой неможе да ме разубеди. А за хлебарките. Внашата стая беше такава напаст ,че неискам да си спомням вече изцяло за Бургаската болница.

# 489
И аз като reni _805, почти не обърнах внимание на обстановката, не ми беше изобщо до нея. Радвах се на детето си и се стараех да не обръщам внимание на заобикалящото ме. Наистина персонала горе е меко казано ужасен, но има и изключения. Една акушерка ми обясняваше как да си правя компреси на гърдите, за да ми тръгне кърамата, благодарна съм и за което.
От хората долу в родилна зала съм изключително доволна /не съм плащала нищо предварително, нито съм се уговаряла/.
Пожелавам на всички  момичета и на себе си леко и безпроблемно раждане, и здрави бебета. Всичко останало минава и се забравя - не веднага, но в последствие... Живот и здраве февруари ми предстои второ раждане и едва ли най - доброто нещо, ще е да се грабна да раждам в друг град по това време, затова пак ще съм в Бургас.

# 490
Момичета и аз да споделя мойто виждане за бургаската болница.
При мен нещата се стекоха такаче обиколих всички отделения за раждане като се започне от патологията.
за целия си престой от 8 дни не чух нито една лоша дума,никой нито ме обиди нито ми се е скарал с изключение на една луда акушерка която си викаше и говореше простотии постоянно.
Вярно че беше мизерия-мизерия е но за мен е по важно бебето и аз да сме добре а лукса вкъщи ме чака.
Нямаше отделение където мъжът и близките ми да не са ме виждали включително и 3-те дена в реанимацията те идваха и ме виждаха.
Веднага дори след операцията -21ч. дойдоха да ме видят.
Такаче момичета мойто пожелание е господ да е с вас и всичко да мине нормално Hug
Все пак аз също съм за по добри условия в болницата

# 491
  • Burgas
predi 5g rodih da6teriami v burgaskata bolnica v 7 mesec ot bremennostta moje usloviata da ne biaha mnogo dobri no blagodarenie na personala koito spasiha moia i jivota na da6teriami sega sme jivi i zdravi blagodaria na vsi4ki koito se pogrijiha za nas.

# 492
Моето мнение е, че нов бардак със стари К...........рви не се прави!

# 493
  • Бургас
 zajka - това не е ли малко крайно мнение мила? Laughing Laughing Laughing Не ме разбирай погрешно, нямам предвид да нямаш собствено мнение, но все-пак и тук се раждат здрави деца! А ето и какво се случва в Пловдив - нали гледахте по БТВ- оказва се, че не само тук е кошмарно, защото в Бургас мой близък преживя същото нещо преди 3-4 години! Дано да не случва никъде повече такова нещо! Praynig

# 494
zajka - това не е ли малко крайно мнение мила? Laughing Laughing Laughing Не ме разбирай погрешно, нямам предвид да нямаш собствено мнение, но все-пак и тук се раждат здрави деца! А ето и какво се случва в Пловдив - нали гледахте по БТВ- оказва се, че не само тук е кошмарно, защото в Бургас мой близък преживя същото нещо преди 3-4 години! Дано да не случва никъде повече такова нещо! Praynig
Истината е, че докато не се смени завеждащия отделението промяна в бургаското родилно няма да има.Истина е, че навсякъде се случват нещастия... В Бургас също се раждат здрави деца, обаче по последните официални статистически данни града ни е на І-во място по детска смъртност...

Общи условия

Активация на акаунт