Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 60 060
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
За добро или не, всичко приключи, преди да е започнало Sad няма оплоден ембрион, няма да има трансфер... Sad

Здравейте. В момента съм в Истанбул. Днес ми беше пункцията при д-р Карлъкая, Бакчеджи. От 3Ф каза, че е пунктирал 2Я. Стискаме палци за трансфер тия дни - предлага свеж. На 40 г. съм. Това е 4 опит. Имам 3 в БГ, като само на първия имах трансфер... Свеж или замразен е по-добрият вариант? Има ли друга при Карлъкая? Успех на всички!

# 226
@itache, кураж! Следващият път всичко ще бъде наред и ще се получи.

За добро или не, всичко приключи, преди да е започнало Sad няма оплоден ембрион, няма да има трансфер... Sad

Здравейте. В момента съм в Истанбул. Днес ми беше пункцията при д-р Карлъкая, Бакчеджи. От 3Ф каза, че е пунктирал 2Я. Стискаме палци за трансфер тия дни - предлага свеж. На 40 г. съм. Това е 4 опит. Имам 3 в БГ, като само на първия имах трансфер... Свеж или замразен е по-добрият вариант? Има ли друга при Карлъкая? Успех на всички!

# 227
Да, колкото виждам и чета, май при доста е от втория път и в Турция. А бях сигурна, че ще стане от първия. Само мъжът ми имаше съмнения, че ще трябва пак, докато ме разгадае доктора Simple Smile

@itache, кураж! Следващият път всичко ще бъде наред и ще се получи.

# 228
Знаете ли дали Мемориал работи през август?

# 229
Да, колкото виждам и чета, май при доста е от втория път и в Турция. А бях сигурна, че ще стане от първия. Само мъжът ми имаше съмнения, че ще трябва пак, докато ме разгадае доктора Simple Smile
В никакъв случай не унивай. Две яйцеклетки е добър резултат. Предполагам, че са ти изписали добавки за подобряване на качеството, както и за митохондриите, за да има енергия клетката да се дели. За тях трябва време, защото ще се отразят в новите яйцеклетки след два-три цикъла.

# 230
Знаете ли дали Мемориал работи през август?
Не съм чувала да затварят. Те си работят и уикендите, и на нац.празници.

# 231
В понеделник докторът ни вика да говорим. Казал е, че ще назначи ново лечение... Доста съм спокойна, да... В БГ бях много сдухана... Сега не съм. Вярвам му! Не знам защо?
В никакъв случай не унивай. Две яйцеклетки е добър резултат. Предполагам, че са ти изписали добавки за подобряване на качеството, както и за митохондриите, за да има енергия клетката да се дели. За тях трябва време, защото ще се отразят в новите яйцеклетки след два-три цикъла.

# 232
Момичета, а какви добавки приемате за качеството на Я? Какво ще кажете за опти ова?

# 233
Момичета, бихте ли дали мнение за Аджибадем Маслак ? Ако знаете и други клиники, които не изискват брак, ще се радвам да споделите.

# 234
Здравейте една позната си направи цветна снимка днес , пиша Двустранна проксимална тубарна оклузия ? Правилно ли разбирам че това са запушени тръби ?
И ако да какво правят в случая с инвитро ? Другия месец почват стимулация

# 235
Здравейте, миналия месец пропадна ЗЕТ, затова този месец ще се готвим. Изпратиха ми снимка на рецептата с лекарствата, които трябва да си набавя.
Има ли Турска аптека, която да доставя към БГ? Или как си ги набавихте?
+ Овитрел искат да си купя. Ако върви по план всичко, само за трансфер ще ходя. Не искат да ходя предварително.

Ако отидем до Одрин, само със снимка на рецептата ще дадат ли лекарствата или искат да я видят в оригинал?

# 236
Доколкото ми обясниха на мен - ако има възпаление по тръбите, ги махат. Ако са запушени, без възпаление, не мисля че е проблем за инвитрото.
Цитат на: bochinka1 link=topic=1639060.msg48146936#msg48
146936 date=1718031022
Здравейте една позната си направи цветна снимка днес , пиша Двустранна проксимална тубарна оклузия ? Правилно ли разбирам че това са запушени тръби ?
И ако да какво правят в случая с инвитро ? Другия месец почват стимулация

# 237
Здравейте, миналия месец пропадна ЗЕТ, затова този месец ще се готвим. Изпратиха ми снимка на рецептата с лекарствата, които трябва да си набавя.
Има ли Турска аптека, която да доставя към БГ? Или как си ги набавихте?
+ Овитрел искат да си купя. Ако върви по план всичко, само за трансфер ще ходя. Не искат да ходя предварително.

Ако отидем до Одрин, само със снимка на рецептата ще дадат ли лекарствата или искат да я видят в оригинал?

Аз съм от Бургас и си взехме лекарствата от Лозенград. Със снимката на рецептата, която ми пратиха координаторките успяхме да вземем лекарствата. Овитрела го взех от Бургас, координаторките казаха, че е същият и мога да го ползвам

# 238
Много благодаря! Това ме успокои!
И нас ни чака значи път до Лозенград Simple Smile
Една разходка не пречи Simple Smile

# 239
Здравейте! Някой има ли отзиви за Американ Хоспитал, доктор Урман.

Общи условия

Активация на акаунт