Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 59 963
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой може ли да ми каже как да си запишем час с др. Башар?

# 301
  • София
Здравейте 😀На този номер +90 534 747 44 88 /+359885384488 може да се свържите с Айля, те ще Ви съдейства за записване на час с Др Башар😀

# 302
Пишете във Вайбър на Айля!

# 303
Здравейте,
Айля съм Simple Smile
Сърдечно благодаря на всяка от вас за прекрасните отзиви и за доверието към мен!
Радвам се да бъда полезна и да съдействам, защото този път е дълъг и не е лек, но когато има положителен резултат се чувствам удовлетворена и аз!
Пожелавам Ви да прегърнете в най-скоро време мечтаната си рожба ❤🫶🏻🍀

# 304
Здравейте,

някой има ли мнение за Аджибадем, Козатай, Истанбул и проф. Джем Фичиджиоглу.
Предстои ни консултация за инвитро. Тъй като с партньора ми нямаме брак ни предложиха него като опция.
Имам позната, забременяла при него и супер доволна. Много ми го препоръчваше! Наскоро имаше безплатна консултация в София, но ние вече бяхме избрали друг доктор.

# 305
Здравейте. Имам останали замразени ембриони в Мемориал, половината от които са минали ПИД от преди повече от 3 години. Никой не ми се обаждал за плащане или поне да попитат какво ще се случва с тези ембриони. И аз не смея да попитам, тъй като още се чудя дали изобщо да плащам за съхранение, а пък ми е грехота да ги унищожа. Проблема е, че са много на брой и вероятно сумата, която ще искат няма да е никак малка.
 Та въпросът ми е след колко време се очаква да ме потърсят?

# 306
VDimitrova111
Обикновено първото плащане за замразяване е за 5 години от датата на пункцията. След тези 5 години се плаща година за година.
Ако имате планове за още деца, свържете се с координатор и уточнете сроковете. Имаше ценоразпис на Мемориал назад в темата

# 307
Здравейте, иска да попитам дали някой ще пътува за Истанбул Bahçeci ако може да пратя едни документи.

# 308
Здравейте искам да попитам дали някой е започнал процедура в новата клиника Бахчеджи в София

# 309
Здравейте искам да попитам дали някой е започнал процедура в новата клиника Бахчеджи в София
[/quo

Здравей, преди известно време ходих там с намерение да започна,но след така наречения "преглед" се отказах да правя в София. Ти си решаваш, ние сами споделяме опит!

# 310
  • София
Здравейте, иска да попитам дали някой ще пътува за Истанбул Bahçeci ако може да пратя едни документи.
Здравейте, аз ще ходя в Истанбул другата седмица.В четвъртък ще съм в Бахчеджи мога да Ви съдействам

# 311
Момичета, има ли някоя от вас с пресни впечатления от Мемориал?
Прави ми впечатление, че потребителки, които пишат във форума и са били пациенти на Мемориал, в момента явно се ориентират към други болници? Всичко наред ли е там сега?

# 312
  • София
Прави ми впечатление, че потребителки, които пишат във форума и са били пациенти на Мемориал, в момента явно се ориентират към други болници? Всичко наред ли е там сега?
За съжаление е така

# 313
Момичета, в предния пост пропуснах да попитам дали сред вас има и пациентки на д-р Мелих Айгън? Ако да - ще съм много благодарна, ако ми пишете Simple Smile

# 314

Положението с координаторките е зле, защото са останали 3 момичета - Берна, Фериха и Есенел, които за съжаление не бяха обучени достатъчно, преди Алие да напусне (и Зейнеб по-рано). Не са и особено загрижени да се учат по мои наблюдения. Аз се принудих да мина към координаторката с Английски или да се оправям сама по процедурите, защото просто тези три жени ми нанесоха повече щети отколкото да ми помагат. Наложи се и официално оплакване да подам. Иначе не съм забелязала други проблеми с лекари/ембриолози.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 08:53 от Sahara_2087

Общи условия

Активация на акаунт